Yaaaa herşey güzel olucakkk mavicim :) haydi kızlar bebişleri alıp alıp gelelim:) benide heyecan bastı :)

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. mavisufi mavisufi Z Zaza74 ve diğer arkadaşlar hep dualarındasınız ınsallah allah sizlere de nasip eder bu mutluluğu. Transfer olan arkadaşlar belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Benim ikiz olmasına rağmen neredeyse hiç belittim yoktu. Sonrasında mide bulantim bile neredeyse hic olmadi. Sizleri cok opuyorum...

Teşekkürederim :)
Minahaker cim bebeklerini sevgiyle kucaklıyorum...Öpüyorum..

Slm kızlar bnde yarın saat birbuçukta historoskopi olcam bide jel koycaklarmış yapışmasın diye bn balonu söyledim de tel sekretere hocamız nasıl uygun gördüyse onu yapar dediler bnde bişey diyemedim gerçi Bülent hocama güveniyorum hayırlısı olur inşallah

Slm kızlar bnde yarın saat birbuçukta historoskopi olcam bide jel koycaklarmış yapışmasın diye bn balonu söyledim de tel sekretere hocamız nasıl uygun gördüyse onu yapar dediler bnde bişey diyemedim gerçi Bülent hocama güveniyorum hayırlısı olur inşallah
Şimdiden geçmiş olsun tuanna...

Kızlar bnde hepimiz için dua ediyorum Rabbim hepimize ikişer ikişer bebişler versin hamiş kalanlarda sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bnde sekretere not aldırdım historoskopi den snr Dr eşimle konuşup ikna etsin diye yumurta donasyonu için çünkü bn nedesem bana inanmıyor kızlar bana dua edin neolur eşim Dr inansın da tedaviyi kabul etsin

Tuanna her sey gonlunce olsun canim.
Mavicim ne heyecan ya Allah guzel sonuclandirsin insallah.
Bubenimdunyam guzel haberlerini bekliyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bahar bize bereketli gelecek inşallah

Para kısmını ben de düşünmüyorum sonucu güzel olduktan sonra feda olsun dediğin doğru her cocuk annesine benzemiyo ama bn doğurup bn büyütcem Allahın izniyle. Ben de eşimle aramızda kalsın istiyorum herkesin bunu bilmesine gerek yok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Allah size de çocuğunuza da güzel ömürler nasip etsin
Sonucu güzel hatta kelimeler kifayetsiz ..için rahat olsun herşeye değer..amin canım..sizin bebek veya bebeklerinizin de güzel haberlerini alırım inşallah..

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. mavisufi mavisufi Z Zaza74 ve diğer arkadaşlar hep dualarındasınız ınsallah allah sizlere de nasip eder bu mutluluğu. Transfer olan arkadaşlar belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Benim ikiz olmasına rağmen neredeyse hiç belittim yoktu. Sonrasında mide bulantim bile neredeyse hic olmadi. Sizleri cok opuyorum...
Canım kardeşim allah dualarını kabul etsin
o güzel meleklerinin patiklerinden öperim

çok kurcalama kuzum bülent hocaya güven ve ameliyata rahat gir
gelden ağrı olmuyor
ama o baloncuk bir can yakıcı hemde 2 gün inde gezdiriyorsun

Merhaba arkadaslar ben uzun zamandir giremiyorum ama bi kacgundur geriye donuk hepsini okudum 17 subatta igneleri olmaya basladim ama oncesinden tiroit ve hematoloji icin bi dunya konsultasyon yaptırdım igneler polipe sevep oldu o yuzden transfer bu ay olmicak kibrisa gittim ve yumurtalar carsamba toplandi 14 yumurta toplanmis 8 dollenneye uygunmus ve sadece 4 tane döllenmis 4 tanr dollendiyse 5.gunu goren olur mu o bile mechul moralim cok bozuldu korkuyorum biyle bir sonuc beklemiyordum

Merhaba arkadaslar ben uzun zamandir giremiyorum ama bi kacgundur geriye donuk hepsini okudum 17 subatta igneleri olmaya basladim ama oncesinden tiroit ve hematoloji icin bi dunya konsultasyon yaptırdım igneler polipe sevep oldu o yuzden transfer bu ay olmicak kibrisa gittim ve yumurtalar carsamba toplandi 14 yumurta toplanmis 8 dollenneye uygunmus ve sadece 4 tane döllenmis 4 tanr dollendiyse 5.gunu goren olur mu o bile mechul moralim cok bozuldu korkuyorum biyle bir sonuc beklemiyordum
Sperm donasyonu mu sizin ki .
Benim yumurta donasyonu oldu 10 yumurtadan 7 si dollendi 4 ü 5.gune gitti

Canım üzme kendini inşallah 4 tane güzel blastın oluşur
oluşmazsa tedaviyi iptal et

Inşallah 4 'ün dördünde 5. Güne gelir..hic belli olmuyor bu işler canim..

Artemisi bu cd56 testinden kayserideki labaratuarların haberi yok kayseri acıbademe sordum orasıda farklı isimlerde yapılıyomuş ben bu testi nerde nasıl yaptıracam bide analisa yömtemiyle yapılırsa doğru sonuç beriyomuş bu testti yaptırmak istiyorum bende romatizma var int de böyle bir yazı gördüm bendede iltihaplı romatizma olduğu için o amtikorlar rahimde çok fazla olduğu için embriyoyo kabıl etmemiş olabilirmi Evet çoğu bilmiyor. Yada sadece tup bebek te bazi dr lar opu transfer arasi bazilari da kalp atisina kadar kullanalim diyorlar. Riskli diyorlar. Ancak bunun riski 25 mg dan itiberen ve 10. Haftada kullanilmasinda doguyor.
Ulkemizde üreme immunolojisiyle cok ilgenen yok yada deneme yapiliyor şimdilik.
İkiz olmalari dışında ayni benim hikayem gibi olmuşlar seninkilerde.
Şimdi öncelikle ANA(elisa yontemiyle olmali mutlaka) testi yaptir kanda bazi labaratuarlar gercekten uygun bende Pztsi yaptirdigim hastane ifa yontemiyle yaptigi için bugun elisa yontemi icin tekrar verdim. Elisa nin hassasiyeti ifadan daha yüksek çünkü.
Sonra ,eger negatif ciktiysa ailende romatizma lupus kronik deri hastalıkları vs(uzun bi liste ama otoimmun hastaliklar listesini gözden gecirmen lazim internette bulabilirsin) var mı bunlara bak derim.
Ve sonrada bondi protokolu deniyor buna
Prednisolon
Pregestan
Aspirin/heparin
Bunlar uzerinde çalışılmış arastirmlari da doküman seklinde dr unu götürüp ikna etmek kalıyor.
Başarılı olunan doz 7.5-20 mg
2.-10 haftalarda

Bizimde genetik ler normal çıktı
Histeroskopi normal
Sadece 677 heterozigot çıktı

Kaldiki senin bebeklerinde saglikliymis
Heparin ignesi kullanmissin
Progestan kullanmissin

Natural killer(NK) hücreler implantasyonda tavan yapıp hamilelik ilerlerse daha da artmaya dewam edip 20.haftafan sonra azalmaya baslio ve dogum baslarken normal seviyeye inmiş oluyor. NK önce sperme sonra embrioya sonra bebeğe saldirmaya başlıyor.
Aslinda NK hücreler her insanda belli miktarda vardir ama bazilarinda fazla oldugunda bu durum ortaya çıkıyor
Ozellikle aciklanamayan tekrarlayan dusuklerde ve aciklanamayan tekrarlayan ivf basarisizliklarinda bu ihtimal cok daha yüksek.

Back
X