Mrhb bayanlar ,daha öncede yazmıştım 9 ay öncesinde yumurta donasyonuyla Kıbrıs'ta negatif bi denememiz oldu o kadar çok etkilendimki,sadece negativ sonuçtan değil ,yaptığım merkezden ,ortam ,hastahane ve gidip tekrar denemek zorundayım başka bi çarem yok kendi yumurtamla 4 denemem oldu yumurtalar döllenmiyor ,donasyona karar verildi hazırdım zannettiğim ,yapabilirim diye düşündüm ama olmadı ...Lütfen bana akıl verin sizler Kıbrıs'a giderken neler hissettiniz yaşadıklarım bu duygu karmaşan normalmi bi adım atacak ne gücüm ne cesaretim var ...Zaman akıp geçiyor eşime karşı mahçubum,kendi anneliğimden çok onun baba olmasını o kadar çok istiyorumki,çaresizim maddi anlamda bi sıkıntımız yok ama ben manen hiç hazır değilim...Lütfen bu kararı nasıl verdiniz nasıl ikna oldunuz banada bi akıl verin lütfen

Kızlar slm
Doktorumdan yeni çıktım.Sonuçlarımın normal olduğunu söyledi.Fsh 16 idi ama amh değerimle (0.59)bunun normal olduğunu söyledi.Bizim için amh çok önemli değil dedi.Troit testlerim haşimatom olmasına rağmen çok düzgün çıktı.Mayıs reglim ile başlıcam.Pazartesi günü dünya tüp bebeğe test sonuçlarımıda yollucam ona göre ayarlarız artık.Size sormam gereken birşey var.Mayıs reglim ile mi başlıcam bana vericekleri ilaçlara ve iğnelere? Ayrıca bu iğnelerden kaç gün sonra beni yumurta toplamaya ve transfere çağırıcaklar?
FSH biraz yüksek. tüp bebek te 12 kadar kabul ediliyor. yüksek olduğunda yumurta kalitesi düşüyor. fsh indirmek için acilen dhea 25 başla derim.

iyi düşün iyi olsun kabulde şansın %20 olduğunu unutmaki Allah korusun olumsuzlukda yıkılma .ilk tedavimdeki klinik sanki kesin olacak gibi davrandı hatta hiç takviye bile kullandırmadılar sonuc negatif olunca yıkıldım. doktorun istanbulda mı ?bende arı sütü , polen filan alıcam araştırıyorum en iyisi ama bi balparmak var sanırım.daha iyi bulurmuyum diye bakınıyorum
Morkanaylarım sen de mucize ekipte negatif omuştu dimi yanlımı hatırlıyorum

iyi düşün iyi olsun kabulde şansın %20 olduğunu unutmaki Allah korusun olumsuzlukda yıkılma .ilk tedavimdeki klinik sanki kesin olacak gibi davrandı hatta hiç takviye bile kullandırmadılar sonuc negatif olunca yıkıldım. doktorun istanbulda mı ?bende arı sütü , polen filan alıcam araştırıyorum en iyisi ama bi balparmak var sanırım.daha iyi bulurmuyum diye bakınıyorum
bi de devit D3 ekle. günde 30 damla:KK66:

Hanımlar banada birşeyler yazsaydınız,aynı sıkıntıları yaşadığım,tanımadığım sizlerden ,bi iki kelime bana güç verecekti ,çünkü yaşadıklarımı kimseyle paylaşamıyorum

Ben 23 şubatta tedaviye başladım yumurta donasyonu yaptırcam kısmetse hit te.44 yaşındayım.Bu gün rahim zarı ölçümü yaptırdım 9.2 mm çıktı.Adetin 9 günü.Kıbrıs la görüştüm adetin 14 günü progesteron baktır ona göre adetin 16 günü Kıbrıs’a geleceksin yumurta yı spermle dölliycez adetin 21 günü transfer ini yaptırcaz dediler.Buradaki sorum şu 14. Günü progesteron kaç çıkması gerekiyor ki tedavi ye devam edilebilsin?

Hanımlar banada birşeyler yazsaydınız,aynı sıkıntıları yaşadığım,tanımadığım sizlerden ,bi iki kelime bana güç verecekti ,çünkü yaşadıklarımı kimseyle paylaşamıyorum
Forumu bastan okuma imkanin varsa cok isik tutar canim..ayni hislere sahip cok insan var

Forumu bastan okuma imkanin varsa cok isik tutar canim..ayni hislere sahip cok insan var
Çok teşekkür ederim cvbınız için ,hepsini okumasamda çoğunu okumaya çalıştım,tedavinin nasıl işlediğini biliyorum sadece duygusal anlamda konuşmak paylaşmak istedim teşekkür ederim tekrardan

Umut hep var merhaba canim. Evet umut hep var:):) benim de kafamda soru isaretleri oluyor bazen. Biz eşimle 1 sene ayrılık yasamistik. Bazi zamanlar gene huzursuzluk yasadigimiz oldu. Simdi diyorum ki biz yine ayrilsak ben o bebeği sever miyim ki diyorum.
Ya almak isterse verebilir miyim yavrumu diyorum. Acaba bebek dogmadan bu konuda sozlesme mi imzalatsam diyorum. Yani anlayacagin cocugu sevebilir miyim derken babasindan kiskanmaya basladim insan beyni boyle konularda kendi cevaplarını kendisi vermeli diye düşünüyorum. O anlari enzirdigini guldurdugunu salincakta salladigini lcw daki butun kitafetleri aldigini hayal et. Icindeki ses o zaman ne diyosa ona inan. Allah yardimcin olsun

Umut hep var merhaba canim. Evet umut hep var:):) benim de kafamda soru isaretleri oluyor bazen. Biz eşimle 1 sene ayrılık yasamistik. Bazi zamanlar gene huzursuzluk yasadigimiz oldu. Simdi diyorum ki biz yine ayrilsak ben o bebeği sever miyim ki diyorum.
Ya almak isterse verebilir miyim yavrumu diyorum. Acaba bebek dogmadan bu konuda sozlesme mi imzalatsam diyorum. Yani anlayacagin cocugu sevebilir miyim derken babasindan kiskanmaya basladim insan beyni boyle konularda kendi cevaplarını kendisi vermeli diye düşünüyorum. O anlari enzirdigini guldurdugunu salincakta salladigini lcw daki butun kitafetleri aldigini hayal et. Icindeki ses o zaman ne diyosa ona inan. Allah yardimcin olsun

Öncelikle çok teşekkür ederim cvbınız için,hayalini kurduğum zaman bile daha doğmamış bebeğimi o kadar güçlü sahipleniyorumki ama tedavi döneminde farklı duygular beni aldı önüne geçemedim belkide ondan negatif oldu sonucum,çok özel duygularla ve umutlarla gitmek istiyorum bebeğimi almaya...İnşallah sizinde çok güzel bebekleriniz olur ,msjınız güç verdi bana

Evet arkadaşım doğru hatırlıyosun. yetersiz ve yanlış tedavi olduğu söyledi bi çok doktor tarafından.
Biraz anlatırmısın canım nasıl yetersiz ve yanlış tedavi ıygulandı hangi ilaçları kullandın kendi yumurtalarınla denedin sanırım senin sperm danadyonuydu değilmi

Ben 23 şubatta tedaviye başladım yumurta donasyonu yaptırcam kısmetse hit te.44 yaşındayım.Bu gün rahim zarı ölçümü yaptırdım 9.2 mm çıktı.Adetin 9 günü.Kıbrıs la görüştüm adetin 14 günü progesteron baktır ona göre adetin 16 günü Kıbrıs’a geleceksin yumurta yı spermle dölliycez adetin 21 günü transfer ini yaptırcaz dediler.Buradaki sorum şu 14. Günü progesteron kaç çıkması gerekiyor ki tedavi ye devam edilebilsin?
Progesteron benim 0.1 idi canım..hatta tedavi iptal zannettim çok ii değer dediler zate düşük olmasını isteriz dediler.hit de yaptırdım evladım suanda kucagımda :)

MaşallahBende her şeyi ayarlıyorum değerlerim yüksek çıkıyor o ay olmuyor (bu şekilde 1 sene kaybettim)birdahaki ay diyorlar.Bu seferde öyle olmasından korkuyorum.Ayın 8 inde progesteron baktırcam onun sonucuna görede 9 unda Kıbrıs’a gidicem.

Buda benim hikayem daha önce 5 aşılama ve 4 tüp b denedik olmadı çocuk işini tamamen kapattık dedik bir arkadaşın tavsiyesiyle bir dr gittik ama dr öyle bir konuşma yaptı ki 43 yaşındasın yumurtan bile kalmamıştır hadi yumurtan olsa bile %15 şans veri yorum o ada döllenirse ama üzülme zaten doğa bile 40 yaşından sonra kadınların hamile kalmasını istemiyor falan dedi ve biz oradan çıktık gittik oturduk bir cafeye önce ağladım sonra dedim bu adama inat doğurucam .Aklıma bana gelen bir bayanın Kıbrıs bu konuda iyi dediği geldi ve daha orada araştırmaya başladım eşim boşver diyor pahalıdır diyor ben inat ediyorum.Neyse şonuç da hit in en iyisi olduğunu öğrenip yazışmaya başladım dedikleri testleri yaptırdım ve rahim filmini çektirdim ertesi günü bir ağrıyla uyandım acile gittim hemen ameliyat dediler rahim filmindeki ilaç karın boşluğunda enfeksiyona neden olmuş onu temizlediler aradan 10 gün geçti rahim filmini hit e yolladım dedim ne zaman geleyim dediler ki bir ameliyat daha gerekli tüplerin alınması lazım dedi onu da oldum iyileştim herşeyi ayarladım tedaviye başlıycam e2 yüksek çıktı klinik bu ay olmaz dedi kısmet bakalım bu ay ne olucak?( Bir Çocuk sahibi olmak bu kadar mı zor olur?)

Buda benim hikayem daha önce 5 aşılama ve 4 tüp b denedik olmadı çocuk işini tamamen kapattık dedik bir arkadaşın tavsiyesiyle bir dr gittik ama dr öyle bir konuşma yaptı ki 43 yaşındasın yumurtan bile kalmamıştır hadi yumurtan olsa bile %15 şans veri yorum o ada döllenirse ama üzülme zaten doğa bile 40 yaşından sonra kadınların hamile kalmasını istemiyor falan dedi ve biz oradan çıktık gittik oturduk bir cafeye önce ağladım sonra dedim bu adama inat doğurucam .Aklıma bana gelen bir bayanın Kıbrıs bu konuda iyi dediği geldi ve daha orada araştırmaya başladım eşim boşver diyor pahalıdır diyor ben inat ediyorum.Neyse şonuç da hit in en iyisi olduğunu öğrenip yazışmaya başladım dedikleri testleri yaptırdım ve rahim filmini çektirdim ertesi günü bir ağrıyla uyandım acile gittim hemen ameliyat dediler rahim filmindeki ilaç karın boşluğunda enfeksiyona neden olmuş onu temizlediler aradan 10 gün geçti rahim filmini hit e yolladım dedim ne zaman geleyim dediler ki bir ameliyat daha gerekli tüplerin alınması lazım dedi onu da oldum iyileştim herşeyi ayarladım tedaviye başlıycam e2 yüksek çıktı klinik bu ay olmaz dedi kısmet bakalım bu ay ne olucak?( Bir Çocuk sahibi olmak bu kadar mı zor olur?)
25 yaşında öğrendim yumurtalarımın yetersiz olduğunu yani evlendikten üç ay sonra.. ankarada en iyi kliniklerde tüp bebek denedim üç kere.. hiç bir olmadı. Sonrasında hit de karar kıldım.. onun da önersiyle bir histeroskopi ve iki rahiö filmi çektirdim.. ilk denemem de ikizlere hamile kaldım ancak erken doğum yaptım bebeklerim yaşamadı:( sonrasında donmuşlar ile deneme yaptım o da tutmadı..yaş oldu 32 bu arada.. en son başka bir donör denedik bu sürede bilirsin ki bir sürü hormon tahlili ilaç tekrardan ama saatlerine bile çok dikkat ettim. Bir embriyo tutundu:) 5 ay boyunca serumla beslendim nerdeyse korkumdan ayağa bile kalkamadım .çalıştığım için ayrıca heyet raporu almak zorunda kaldım.aldığım kilolar cabası..ama arkadaşım sonuç güzel mi güzel bir kız çocuğu yanımdaki beşikte yatıyor:) yılma lütfen çekilen herşeye sabredin allah edilen duaları kabul eder mutlaka.

25 yaşında öğrendim yumurtalarımın yetersiz olduğunu yani evlendikten üç ay sonra.. ankarada en iyi kliniklerde tüp bebek denedim üç kere.. hiç bir olmadı. Sonrasında hit de karar kıldım.. onun da önersiyle bir histeroskopi ve iki rahiö filmi çektirdim.. ilk denemem de ikizlere hamile kaldım ancak erken doğum yaptım bebeklerim yaşamadı:KK43: sonrasında donmuşlar ile deneme yaptım o da tutmadı..yaş oldu 32 bu arada.. en son başka bir donör denedik bu sürede bilirsin ki bir sürü hormon tahlili ilaç tekrardan ama saatlerine bile çok dikkat ettim. Bir embriyo tutundu:) 5 ay boyunca serumla beslendim nerdeyse korkumdan ayağa bile kalkamadım .çalıştığım için ayrıca heyet raporu almak zorunda kaldım.aldığım kilolar cabası..ama arkadaşım sonuç güzel mi güzel bir kız çocuğu yanımdaki beşikte yatıyor:) yılma lütfen çekilen herşeye sabredin allah edilen duaları kabul eder mutlaka.
Çok teşekkürler .Yılmadım ama Dr hiç bir zaman güvenmedim o yüzden olmadı diye düşünüyorum ama hit bana güven verdi bakalım ne olacak?Kuracak hayalim bile kalmadı artık hepsini kurdum çünkü.Genede Allah’tan ümit kesilmez.

Back
X