+90 533 836 53 35 Ben konuştuğum Emine hanımın numarası
Tedirgin oldum aynı emine değilmi?

Emine hanımın soyismini yarın sorarım
Ama watsap resminde genç kızdı dişlerindede breket var

Yok canım yalan söylüyorsun demiyorum tabi
Benim ki de emine hatta bugün yazdım ilaç bitti diye o yüzden şaşırdım sormak istedim

Aynı kız canım -))
İstersin konuşurkenyarın sor
Banada meraklı lldu

Numaradan baktım canım resim çıkmadı bende o da kaydetmesi lazım sanırım
Allah allah ya bende çok şaşırdım hiç bir şey demedi bana dur Bnde sorayım dümene gelmeyelim

Numaradan baktım canım resim çıkmadı bende o da kaydetmesi lazım sanırım
Allah allah ya bende çok şaşırdım hiç bir şey demedi bana dur Bnde sorayım dümene gelmeyelim
Her halde işini tamamlanmasını bekliyor ama bu aradada Zehra hanımın işlerinide yapıyor

Her halde işini tamamlanmasını bekliyor ama bu aradada Zehra hanımın işlerinide yapıyor

Olabile canım
Hayırlısı bakalım
Biz brithiste devam zaten zor karar verdim tektik ler ilaç içimi de tamam şimdi başka yar kafamı dağıtır

Hakkımızda hayırlısı artık

Olabile canım
Hayırlısı bakalım
Biz brithiste devam zaten zor karar verdim tektik ler ilaç içimi de tamam şimdi başka yar kafamı dağıtır

Hakkımızda hayırlısı artık
Heç aklını karıştırma canım
Ben zor vaka olmasaydım gözü kapalı bahçeciye devam ederdim
Ama bu başım çekmediyi şeyler kalmadı

Heç aklını karıştırma canım
Ben zor vaka olmasaydım gözü kapalı bahçeciye devam ederdim
Ama bu başım çekmediyi şeyler kalmadı

Öyle canım sıkma canını Allahım yardımcın olsun. İnş bebeğine kavuşursun
Hepimizin tek istediği bu dua ve sabır

Benim konuştuğum kişi de emine gonca kızıl bana da söylemedi değiştirdiğini şaşırdım zehra hanıma daha mı cok güveniyosun zaza?

Bir de rahim filmi için anesteziye gerek var mı acaba uzun sürüyor mu ağrılı oluyor mu daha önce cektiren arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Zazacım hayırlı uğurlu güzel sonuçlu olur inşallah .Kalplerimiz nereyi derse doğru yer orasıdır bencede.
Emine hn ı sahsen tanımam çok iyi bir insan olabilir lafın kişiliğine değil ancak bi iş yeriyle bağlarını tam koparmadan başka bi yere gideceğini ilan etmesi Etik açıdan doğru olmamış.Senin için mutlu oldum o ayrı.

Zaza en doğru kararı sen verirsin kuzum..Sayet olmadığında sana daha kolaylık sağlıyorsa neden olmasin..Ama negatif sakin düşünme bu sefer olacak insallah..Zehra hnm da çok çok tecrübeli bir doktor..onemli olan ekipman ve lab..oda iyiyse inşallah olacak canim...
Britishte emine hnm ile bende donoru seçmiştim.. İlaçlara değilde sadece donor seçimini yönetmişti..Sonra eylem hnm. a devretti. Ilaç süreci başladığında ben takip etmiyorum dedi...sanirim donor koordinatörü olarak geçiyor.. Dişlerinde tel var zelittacim..:)Belki islerini toparlayip zehra hnm in yanina gecicektir...
Hakkımızda en güzeli olsun kizlar..Bizde bu gün kibrisa gidiyoruz bakalim..yarin transfer..dualarinizi esirgemeyin arkadaşlar...

Arkadaşlar bir şey soracagim..havaalninda ilaçlara sorun çıkarıyorlarmi...yanima yetişen kadar progesteron fitil alıyorumda..

Zaza en doğru kararı sen verirsin kuzum..Sayet olmadığında sana daha kolaylık sağlıyorsa neden olmasin..Ama negatif sakin düşünme bu sefer olacak insallah..Zehra hnm da çok çok tecrübeli bir doktor..onemli olan ekipman ve lab..oda iyiyse inşallah olacak canim...
Britishte emine hnm ile bende donoru seçmiştim.. İlaçlara değilde sadece donor seçimini yönetmişti..Sonra eylem hnm. a devretti. Ilaç süreci başladığında ben takip etmiyorum dedi...sanirim donor koordinatörü olarak geçiyor.. Dişlerinde tel var zelittacim..:)Belki islerini toparlayip zehra hnm in yanina gecicektir...
Hakkımızda en güzeli olsun kizlar..Bizde bu gün kibrisa gidiyoruz bakalim..yarin transfer..dualarinizi esirgemeyin arkadaşlar...
Canım kardeşim sağ salim git bebişlerine kavuş ve sağ salim dön
ben eminim güzel haberini 10 gün sonra alıcağına inşallah
sakın kötü şeyler düşünme pozitiv ol sonucunda pozitiv olsun

Back
X