Zazacım hayırlı uğurlu güzel sonuçlu olur inşallah .Kalplerimiz nereyi derse doğru yer orasıdır bencede.
Emine hn ı sahsen tanımam çok iyi bir insan olabilir lafın kişiliğine değil ancak bi iş yeriyle bağlarını tam koparmadan başka bi yere gideceğini ilan etmesi Etik açıdan doğru olmamış.Senin için mutlu oldum o ayrı.
etik olmayanı ben yaptım her halde her şeyi sizle paylaşıyorum bunuda söyledim

Benim konuştuğum kişi de emine gonca kızıl bana da söylemedi değiştirdiğini şaşırdım zehra hanıma daha mı cok güveniyosun zaza?
mervecim güvenmek deyilde daha cana yakın ve kurum olarak olmadığı için futbol topu gibi başkasına paslayarak indirim çok yapamayız dememesi hoşuma gitti çünkü biliyorsun yaşadıklarımı artık ne merkezlere nede kendi rahimime güvenemiyorum
5000-5200 eu ver yeni merkeze ve olumsuz olursa ne yapacağını sormam lazım az para değil
inanki bu 2 senede anladım ki kıbrısta bütün merkezler aynı yapacak işleride aynı
yabancı ülkeler dondurulmuş yumurta yapsa söylüyor her halde olarda yasal olmadığı için ama kıbrıs ne istiyor yapıyor yasal ve hiç bir yere şikayet yapamayız diye
sadece canlarım gözünüzü dört açın merkezler bir donörden 20 yumurta alsada hepsini sive vermiyor maksimum 10-8 sizin kalanı sizin gibi para harcayıp ve özel donörüm düşünenlerin oda olmasa dipfrizin-)
bunu size sağlıkçı olarak söylüyorum özel donör kıbrısta yok vede paralarınıza yazık ilave o donörün rekombine testleri falan lütven malınızı düşünün oda sizin canınızdan çıkıyor
her kes standart donörden testler yapıyor yani rutin kontrol
geçelim halil beye lütven adamı zirveye taşımayın ay çok bilgiliymiş ay güclüymüş
güçlü doktor zor vakayı sever kolaya kaçmaz,bir zor vaka rahiminde adezyonmu endometriozismi miyomu çıksın ve söylesin halil beni bu beladan kurtardı uğraştı ve ben anne oldum desin,bulamazsınız,halil az bir sıkıntı görse direk taşıyıcı anne düşünün der çünkü uğraşmaz zor vakayla kolayı bulub pozitivi almak peşinde,çünki para peşinde
orda tedavide olunca bir arkadaşımız negativ aldı gel kıbrısa histeroskopi yapıcam dedi,kızcığaz adama okadar güveniyorduki yol masrafı tilave tedavi masrafı kıbrısa yanına gitti ve adam ne yapsa iyidir histeroskopi adıyla hsg çekip kızcığazdan baya para aldı
neden bu söylediyinde histeroskop bozuk dedi
allah aşkına gözünüzü dört açın
inanın negativ alanlar susuyor genellikle pozitivler konuşuyor
ama lütven negativ alanlar susmasın belki arkadaşlar bilgilenip ve kıbrıs merkezlerinin haos aşırı para peşinde olmalarını aradan kaldırsın
bunları yazmamın bir nedeni var aldanılmayın
zor vakaysanız lütven yaşadığınız yerdemi veya iyi bir doktor bulup kendinizi tedavi edin ve o doktordan onay alın sonra kıbrısta merkez seçip anlaşın
allah hepimizi muradına erdirsin

Evet kızlar doğru Emine hanım ayrılmış. Sibel hanımla konuştum öyle dedi. Sonra Eylem hanım aradı yeni hemşirem :)

pozitivi yakalayan artemisi çok severim çok net konuşuyor
canım arkadaşım sağ salim bebişine kavuş
darısıda bize olsun

Evet kızlar doğru Emine hanım ayrılmış. Sibel hanımla konuştum öyle dedi. Sonra Eylem hanım aradı yeni hemşirem :)
canım kardeşim şanslılardan olasın inşallah bebişine kavuşasın
son çare kıbrıs deyerek ilkinde bebişinize kavuşun İNŞALLAH
bunu içten istiyoreum

Canını sıkma sonuçta doktor değil hemşire. geri kalanı herşey aynı. tedavin hayırlı uğurlu olsun.

Benim donasyon kararı aldığımdan beri adet düzenim buzuldu. adet olunca doğum kontrol hapına başlaycam diye bekliyorum, ama adet olacağım yok. progestan 10 gün içip bıraksam adet olurmuyum? ya da başka nasıl olurum? ovulasiyon olmadım gibi his ediyorum.

Benim donasyon kararı aldığımdan beri adet düzenim buzuldu. adet olunca doğum kontrol hapına başlaycam diye bekliyorum, ama adet olacağım yok. progestan 10 gün içip bıraksam adet olurmuyum? ya da başka nasıl olurum? ovulasiyon olmadım gibi his ediyorum.
Doktoruna danis bence, danışmadan ilaç içme derim..

tarlusal eczaneden al sabah akşam 1 tab kullan 6 gün ilaç bittikten sonra 3-5 güne adet olucan

etik olmayanı ben yaptım her halde her şeyi sizle paylaşıyorum bunuda söyledim
Seninle ilgili değil bu her sektörde var böyle.zamanında iş yeri sahibi iken bu şekilde ki durumlar çok can sıkıcı olmuştu.sadece o geldi aklıma. Ancak bunu söylemem seni üzduyse kusura bakma lütfen.Ama yazımdaki asıl önemli olan şey senin kalbine hitap eder yeri bulmuş olmandan mutlu olmamdı.

cevabın içinçok sağol, ama bir bilsen ben doktora tanışmadan neler içtim. 3 senedir gitmiyorum. bıktım artık. google abimiz ve sizler sağolsun.
Tamda tedavi öncesi işler hormonlar karışmasın dedim. gerçi doktorda farklı bisi yapmaz anca tarlusal verir :) Artık her şeyi tedavilerde öğrendik

kızlar az önce eylem hm aradı ve ona söyledim kararımı değiştirdiyimi ama vallah ne dr murat beyden nede eylem hanımdan dolayı değil sadece bir kurum oldukları için ve zor vaka olduğum için
artık kendime güvenmiyorum

Seninle ilgili değil bu her sektörde var böyle.zamanında iş yeri sahibi iken bu şekilde ki durumlar çok can sıkıcı olmuştu.sadece o geldi aklıma. Ancak bunu söylemem seni üzduyse kusura bakma lütfen.Ama yazımdaki asıl önemli olan şey senin kalbine hitap eder yeri bulmuş olmandan mutlu olmamdı.
Canım hiç üzülürmüyüm size
sizi benden iyi benide sizden iyi kim anlarki

Back
X