Sağol canım ya inşallahh bakalım var mı yokmu tedirgim oldu baya da bence var ama o o kadar korkuyor ki bende bildiğimden şaştım
transferin kaçıncı günüki
bebiş tutunmuş bariz 2 çizgi gözüküyor çok şükür
test günü ne zaman

Sağol canım ya inşallahh bakalım var mı yokmu tedirgim oldu baya da bence var ama o o kadar korkuyor ki bende bildiğimden şaştım
Ablan diye belirtmediğin için , bebeğinle ilgili endişelerin olduğundan Allah korusun bişeyden şuphelendin de test yaptın sandım.Endişe yaşadım

Arkadaşlar başka forum varmı bizim bu konularla ilgili bildiğiniz.Burda baya baktım ama bizim bu sayfa kadar yazan olmamış.İnternette başka bildiğiniz forum site varmı?Ben aslında bu sperm donasyonunun tüm detaylarını öğrenmek istiyorum ,tutma olasılığı falan yüzde kaç bu işlemlerin diye.Çok okudukça kafam karışıyor gerçi ama bir yandan da okumadan duramıyorum :)

Arkadaşlar başka forum varmı bizim bu konularla ilgili bildiğiniz.Burda baya baktım ama bizim bu sayfa kadar yazan olmamış.İnternette başka bildiğiniz forum site varmı?Ben aslında bu sperm donasyonunun tüm detaylarını öğrenmek istiyorum ,tutma olasılığı falan yüzde kaç bu işlemlerin diye.Çok okudukça kafam karışıyor gerçi ama bir yandan da okumadan duramıyorum :)
en uzun ve net yazılar olan burası

Gebe arkadaslar:

Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim: gynolife
Tuannakb: ?
Manolyababy: sonuc bekliyor :)
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim:hit

Negatif alanlar
Zaza:hit
Morkanatlarim: firdevs
Benim de Firdevs te negatifim var bir taze bir de dondurulmuşlarla 2 kez

ben konaklama ve uçak biletimi sibel hanıma organize ettirmiştim ben kendim bilet falan baktığımda daha pahalıya geldi bana

zehra hanımda hamile kalanlar british zamanı gebe kalanlar çünkü oranın labaratuvaı gerçekten çok iyi kızlar bende o hastanede gebe kaldım kesinlikle tavsiye ederim

Back
X