Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zazacım stress mi yaptın acababenim bugün 5 gün oldu
Referans degerlerini bilmiyorum ama bildiklerime göre iyi bir sorun yok gorunuyor...Kızlar benim adetin 14. Günü progesteron baktır dediler eğer iyi çıkarsa Kıbrıs’a gel dediler bu gün baktırdım 0,154 çıkmış .Bu iyi mi kötü mü?
Rahim olcturdun mu kalınlık kaçtı...Kızlar benim adetin 14. Günü progesteron baktır dediler eğer iyi çıkarsa Kıbrıs’a gel dediler bu gün baktırdım 0,154 çıkmış .Bu iyi mi kötü mü?
Adetin 9. Gününde 9,2 çıktı rahim kalınlığıRahim olcturdun mu kalınlık kaçtı...
Referans
Referans degerlerini bilmiyorum ama bildiklerime göre iyi bir sorun yok gorunuyor...
Aman inşallah iyidir yaReferans
Referans degerlerini bilmiyorum ama bildiklerime göre iyi bir sorun yok gorunuyor...
Rahimde cok iyi görünüyor yumurtlamada henüz olmamış duruyot..rahim filminde doktor yapışıklık vb görmediyse deneyebilirsin.. donor secimi yapıldımı.. .nasıl olacak dönerle senkronizemi takip ediliyor.. .Adetin 9. Gününde 9,2 çıktı rahim kalınlığı
Yumurta Seçimi yapıldı aradılar özelliklerini söylediler bana uygun dedim.Şimdi haber geldi.Sorun yokmuş.Rahimde cok iyi görünüyor yumurtlamada henüz olmamış duruyot..rahim filminde doktor yapışıklık vb görmediyse deneyebilirsin.. donor secimi yapıldımı.. .nasıl olacak dönerle senkronizemi takip ediliyor.. .
Donorde sanirim şu anda ilaç kullanıyor anladigim..ne zaman toplanacak yumurtalar...Yumurta Seçimi yapıldı aradılar özelliklerini söylediler bana uygun dedim.Şimdi haber geldi.Sorun yokmuş.
Cumartesi toplanacak yumurta yani ayın 10 da 15 de de transfer inşallahDono
Donorde sanirim şu anda ilaç kullanıyor anladigim..ne zaman toplanacak yumurtalar...
Hayırlı olsun arakadaşım rahim iyi progesteron iyi inşallah olumlu sonuçlar aliriz....Cumartesi toplanacak yumurta yani ayın 10 da 15 de de transfer inşallah
artık bu sabah migren ağrım başladı akşamada adet olurumZazacım stress mi yaptın acabaoda etkiliyor
ne güzel bebişler rahat rahat anneye tutunuyorEko gün ablani tebrik ederim canim ne güzel haber dairesi basimiza:)
Kızlar ben hiç transfer olmamış gibiyim sanki kibrisa tatule gittik..
Transfer çok kolay oldu, şimdide ne gaz, ne şancı, ne kramp , ne göğüs ağrısı hiç bir şey yok:)
Hakkimda hayırlısı artik...
super transfere gidiceksin inşallahKızlar benim adetin 14. Günü progesteron baktır dediler eğer iyi çıkarsa Kıbrıs’a gel dediler bu gün baktırdım 0,154 çıkmış .Bu iyi mi kötü mü?
Ben de aynı yerde yaptırmıştım ve söylemiştim ya sana da.. o kız çok sıkıntılı bu konuda maalesef.. robot gibi sanki.. karşılaştığında da çok sıcak değil.. negatifi söylediğimde bile sadece bir üzgünüm yazdı ve aramadı bile..Kızlar sizinde seçtiğiniz merkezinizde yardımcı olan iletişim halinde bulunduğunuz hemşire size kısa kısa cevaplar veriyormu!Bir soru sormak için yazıyorum merhaba diyerek başlıyorum ,karşı taraf ne merhaba yazıyor ne nasılsınız diyor.Kısacık cevap verip geçiyor.Kendimi çok kötü hissediyorum ben.Bugünden 2 hafta önce eşimin fotoğraflarını ve bilgilerini yolladım o zaman bile dönüş sağlamadı!Ben çok tedirgin oluyorum bu kız yüzünden.Benim sinir kat sayımı arttırıyor.Resmen streese sokuyor.Zaten şurda 2 ayım kaldı gitmeme sinir oluyorum ya.Dedim ki 20 dk önce mayıs adetimden kaç gün sonra yumurta toplamaya gelicem?Cevap yazmıyor.Plan yapıcaz ona göre yoğun çalışıyoruz diyorum okuyor yine yazmıyor.