Zazacim bitis cizgisine dogru kosan bi kosucu gibi görüyorum seni. Buradan alkislayacagiz inşallah . Allah sizin de kapilarinizi acikb etsin inşallah

Tekrar Selam Kızlar
Eşim Eylem Hanımla tanışmış.Hastaneyi ve ortamı beğenmiş.İşlerini iyi yaptıklarını ,temiz ve güzel bir ortam olduğunu söyledi.Embriyolog Önder Çoban,Münevver Çoban'mış.12 yıllık,tecrubeli birileriymiş...
Şimdi dönüşe geçti..Hastaneye yakın TEPE HOME un oradan minibüse binmiş..3 TL vermiş.Terminalde inip KIBHAS LARA binerek (12 tl) hava alanına ulaşacak

Tekrar Selam Kızlar
Eşim Eylem Hanımla tanışmış.Hastaneyi ve ortamı beğenmiş.İşlerini iyi yaptıklarını ,temiz ve güzel bir ortam olduğunu söyledi.Embriyolog Önder Çoban,Münevver Çoban'mış.12 yıllık,tecrubeli birileriymiş...
Şimdi dönüşe geçti..Hastaneye yakın TEPE HOME un oradan minibüse binmiş..3 TL vermiş.Terminalde inip KIBHAS LARA binerek (12 tl) hava alanına ulaşacak

Minibüsle terminal 10-15 dk sürmüş

Kızlar 5. Gün bitti hala adet olmadım ;(
Neden olmuyorum ne olacak olamazsam

GEBE ARKADASLAR
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: Berk Angun
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Blue lal:gynolife
Eceefe:british

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
Canim beni listeden çıkarabilirsiniz yumurta toplama islemi oldu ama saglikli embriyo olusmadi bir sure sonra tedavime sifirdan baslicam

Canim beni listeden çıkarabilirsiniz yumurta toplama islemi oldu ama saglikli embriyo olusmadi bir sure sonra tedavime sifirdan baslicam
Geçmiş olsun canım. Vardir bir hayır. Listeden silmeyecegim canim seni. Hala tedavidesin sen. Mola verdin kabul et. Allah gümüş kapiyi kapatir altin kapiyi acar
Yumurtalar neden dollenmemis aciklandi mi

Son düzenleme:
stres yapma aklındanda çıkar 5-10 güne geliyor adet ilaç bitince
sen stres yaptıkca adetde olamıyorsun
Canım stres yapmıyorum diyorum ama sanırım bar biraz oldu mu ne oldu vs diye inş olur da biran önce diğer ilaca Başlanır bu gidişle Nisa’n ilk hafta işlem olacak

Kızlar merhaba yanlış anlamasanız birşey sorcam eşi azosperm olanlar burda dertleşelim topiginde sperm donasyonuna karar verdiğimizi yazdım ordan biri zina olduğunu söylemiş .tabi ağzının payını misliyle verdim ama bide size sormak istedim öyle bişey varmı gerçekten zina mı

Kızlar merhaba yanlış anlamasanız birşey sorcam eşi azosperm olanlar burda dertleşelim topiginde sperm donasyonuna karar verdiğimizi yazdım ordan biri zina olduğunu söylemiş .tabi ağzının payını misliyle verdim ama bide size sormak istedim öyle bişey varmı gerçekten zina mı
Merhaba. ne alakası var. o zaman yumurta donasyon olanların kocalarımı bunu yapyor. hiç kafana takma. bunu yazanlar geri kafalılar zaten. sinir oldum.

Merhaba. ne alakası var. o zaman yumurta donasyon olanların kocalarımı bunu yapyor. hiç kafana takma. bunu yazanlar geri kafalılar zaten. sinir oldum.
Bende çok sinir oldum ağzının payınıda verdim anlamıyorum gerçekten bu başkaların hayatına kendi hayatıymış gibi müdahale edip yorum yapanlara tabi uzaktan davulun sesi kulaga hoş geliyor bende isterdim normal yolardan çocuk sahibi olmayı ama olmadı Rabbimin taktiri . Gerçekten çok geri kafalılar zina san dinden bahşediyor başkalaranının hayatını eleştirmek isteklerini küçük görmek günah onu bilmiyor konuşuyor cahiller işte

Benim doktorum boyle seylere cok gülüyor:)
Bu bizim hayatımız ve kimseyi hayatınıza sokmayın,kafanıza da takmayın...
Buna zina diyenler kimbilir hayatlarında neler yapıyor???
Biz bunu yaparken tenlerimiz birbirine mi değiyor?Zevk mi alıyoruz?neyin zinasıymış?
Çocuk sahibi olmak istemek kadar doğal birşey olamaz.Anne olmayı herkes ister!Ki keyfimizden istemiyoruz bunu,ya bir hastalık sebebi ile,ya da yaşımıza bağlı sorunlardan...
Sallayın gitsin saçmalayanları.
Ben böyle diyenlere bakıyorum da ,normal hayatlarında yapmadıkları yok!

Vardır bi hayır demekden başka ne denir bilemedim. Üzülme diyemem ki hayal kırıklığı yaşadın.Insallah bir dahaki denemede en güzel embriyolar oluşacaktır. Bişeyi merak ettim klinik bu durumda yinede sizden yarısî bile olsa para talep ettimi ? Bence istememeleri gerekir ama bizi para ağacı olarak gördükleri için bunu sormak istedim.

Canım çok üzüldüm..doktorunla çok ayrıntılı konuş ...
bide 20 yumurtası vardı. 14 toplanmıştı. Ya ilaç oranında ya klinik aşamasında bi sorun mu oldu acaba.üzüldüm. Enbriyolar 3 ü günüde mi görmedi acaba yoksa 4 ünüde 5. günemi götürmeye çalışîldî.

O insanlara şöyle dua ediyorum. Eşi azospermi imiş mesela zannediyor ki herşey çok kolay. Dertleşince hatta tüp bebek tedavisi yapınca malesef herşeye rağmen tutmayabiliyor. O umarım bu zina dediği noktaya gelirde insanlara böyle demez!

Back
X