Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun methacim..13 iyi bir rakam..ilk gün arıyorlar sonra 3. Gün en sonrada 5. Gün...aradaki günler aramiyorlar ..Birde eğer 6 gunr gidebilecel emb. Olursa 6. Gunarayip bilgi veriyorlar..Selam Kızlar
Eşim Cuma günü Kıbrıstaydı biliyorsunuz.Cumartesi günü Münevver Hanım beni aradı.Size 13 yumurta koymuştuk 13 ü de döllendi diye bilgi verdi..Sanırım 5. güne kadar bilgi verecekler.Bugün aramadılar gerçi,bakalım ne olacak :))
Ben de hala hazırlığa başlamadım.Meme kanserinden dolayı 1 yıldır suni menepozdayım.Sanırım embriyolar hazır olunca ben de hazırlanmaya başlarım.Benim her günüm kabus gibi geçiyor..Tamoxifen ve zoladex i(meme kanseri için kullandığım ilaçlar) Bir Şubat itibariyle bıraktım.Her an bir yerime kanser sıçramış modundayım..Bu stres beni öldürecek ya hayırlısı...Defne 7773 ün de dediği gibi yaşayan bilir,çocuk olmayınca bir süre sonra hiçbir şeyin bir anlamı kalmıyor.Çocuklar bizi hayata motive eden varlıklar ..
Tekrar tekrar aynı şeyi söylüyorum ama bu hormon tedavileri gördüğümüzden mutlaka kansere karşı duyarlı olun,tetkiklerinizi ihmal etmeyin ..
5 ilaç ne verdiler ilk hazırlıkta sadece estrofem kullanmıştım. 12 13 gün sonra farklı ilaçlara geçmiştim.. merak ettim:)Kızlar bugün kan verdim
5 tane ilaç yazdılar bugün başlayacam 17-18 gün sonda kıbrısa kısmetse
Öyle mi oluyor normalde ama bu ilaçlara hep devam dedi eylem hemşire
başladım canım cumartesi ilk ultrason muayinesihazırlık ilaçlarına başladın dimi ? nasıl gidiyor
Hımmmm anladım bence konuluyordur zaten yumurtadada aynı kişi daha sonradan yumurta veriyorsa,spermde de aynısı oluyordur. Emin değilim ama.Simdi sana baska kişinin spermi konuldu..ayni kişinin spermini bana da koyabiliyor mu
canım ard ardayız bende senden 2 gün önce başladımKızlar bugün kan verdim
5 tane ilaç yazdılar bugün başlayacam 17-18 gün sonda kıbrısa kısmetse
Öyle mi oluyor normalde ama bu ilaçlara hep devam dedi eylem hemşire
5 ilaç ne verdiler ilk hazırlıkta sadece estrofem kullanmıştım. 12 13 gün sonra farklı ilaçlara geçmiştim.. merak ettim:)
Zazacım ultrasonlarını nerede oluyorsun?başladım canım cumartesi ilk ultrason muayinesi
canım ard ardayız bende senden 2 gün önce başladım
e2-5
p4-0.05
tsh-0,89 çıkmış bende
sende nasıl?
4 sene önce duydum ankarada iki prof yapıyor birinin adını unutum obiri volkan bey ücreti 10 bin dollar ve sonuç soru işaretiKızlar bn kök hücre diye bişey duydum araştırdım hakkında bişey bulamadım acaba gerçekte böyle bişey varmıdırki çarşamba kontrole Dr gidicem historoskopi olmuştum bn jel ve spiray koymuşlar banada Dr iki ay durcakmış ne alakaysa bakalım Dr gidince sorcam varmıdır böyle bişey zaza sen duydunmu canım kök hücre diye yumurta rezervleri düşük olanlar içinmiş
şükürler olsun.Herşey sorunsun ilerlesin .başladım canım cumartesi ilk ultrason muayinesi
seninde tüm tedavin sorunsuz gelirşin. Stresden kaçınAynen canım benimde
Tsh 1.241
Estro <10
Prog 0.21
Çıkmış
sprem donasyonunda aşılama yapılmıyo. Sen normal tup bebek hazırlığı gibi yumurtalarını olgunlaştırıyorsun.dr yumurları toplıyım spremle birleştirip 3. gün veya 5. günde tranfer ediyor. sen istersen google a sprem donasyonu yaz.oraya çıkan herşeyi oku.sonra bu topiğin ilk sayfasını aç okuyabildiğin kadar oku.zira genel bilgin olursa bi çok şeyi öğrenmiş olursunArkadaşlar bise soracam yeni üyeyim ve hiçbir arastirmam yok burda o tedaviyi uygulayan kisiler olarak sormak istiyorum. sperm donasyonunu aşılama olarak koyduran varmi..nasil ilerlediniz öğrenebilirmiyim
dr cem akarsudaZazacım ultrasonlarını nerede oluyorsun?
kıbrıs british ve bahçeci aynı yerKızlar biritis-bahçeci-Kıbrıs tüp bebek merkezi aynı yermi? Çünkü Kıbrıs bahçecinin Web sayfasında ‘biz biritis kıbrıs tüp bebek merkezi olarak diye bir cümle var
İnşallah Canım,herkes yavrusuna sağlıklı bir şekilde kavuşsun..Hepiniz için dileklerim bu şekildeHaklısın cnm benim göğüslerde fibrokistik olandan ve bende adetimi bir olayım atayım şu hormonları çünkü yeni opudan çıktım,sonra hemen ultrason ve kan tahlillermi yaptıracağım,çok haklısın bizleri uyarmakta,başına gelen bilir tabisanada inşallah birşey olmayacak...dualarım seninle , hepinizle....
Kızlar anlamadığım birşey var,neden bizim adetimizi donör ile aynı günlere ayarlıyorlar?Yani donörden alınan yumurtaları dondursunlar ve benim adet siklusüme göre bana koysunlar olmazmı?
Çünkü bildiğim kadarıyla 5. Güne gelip pgt den de geçip dondurulan embriyolar yada 3. Gün bile olsa dondurulup çözdürülen embriyoların böyle bir işlemden geçtikten sonra hala yaşıyor olması embriyonun daha güçlü ve sağlıklı olduğunu gösteriyor, Şu an İstanbul bahçeci bütün doktorları embriyoları dondurup rahim dinlendirme yapıp çözdürüp öyle yapıyorlar transferleri.Kafam karıştı tabi benimde...
Hayırlı olsun methacim..13 iyi bir rakam..ilk gün arıyorlar sonra 3. Gün en sonrada 5. Gün...aradaki günler aramiyorlar ..Birde eğer 6 gunr gidebilecel emb. Olursa 6. Gunarayip bilgi veriyorlar..
Sen ilaçlarını doktor kontrolünde bıraktın dimi mentha..keske seni hazırlayacak doktorunda bilseydi ve onunda kontrolünde bıraksaydın.
Tüm korkuların yalan olsun arkadaşım.. Inşallah hiç bir şey olamayacak ve ilk seferde bebeğine kavuşacaksın.. .