Çok teşekkür ederim Mavisufi..Doktorumun izniyle bir ara verdim ilaçlara,bir de onkoloji kadın doğumcu da var, ama her günüm ayrı bir stres :KK17:
Bu arada beni takip edecek Doktor senin doktorun olacak inşallah kabul ederse..Ayın 15 inde randevum var ..Bugün aradılar yine kıbrıstan 3.gün 13 de 13 devam ediyormuş:halay::halay:

Hoşbuldum cnm çok sağol
Zaten kesinlikle takipteyim bundan sonra :) Gercekten Bu konuya cok uzagim ve bugun hep Bu formu okudum tabi kitledim kendimi Tup bebege ve hic aklimda yoktu yumurta donasyonu bu yuzden bilmedigim Cok sey varmis Bu konuda bunu anladim.

Kimler gidiyor ve hangi doktora?
Ben yeni bir Tup bebek demesinyaptim Yani son kez denedik ve su an sadece 1 embriyo var Oda 3. Gune varirmi ve 5. Gune sonra pgt den sag salim cikarmi bilemiyoruz,insallah Bir Mucize olurda gerek kalmaz donasyona amh 0,04. Yani diplerde, Neyse uzatmayayim :KK43:
Yeni Bir tedaviden ciktigim icin hemen onumuzdeki Ay yumurta almak dogrumu bilmiyorum cunku Cok hormonluyum su an :) olmadi mayista aliriz.beklemek istemiyorum artik inanin Cok yorgunum Cok :KK43:
Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.Bebek yolunda en yorgun olanlari bizleriz malesef.Yeni baslayacak icin hep dua edicem ve takip te olucam sizleri.
Hoşgeldin aramiza
canım ard ardayız bende senden 2 gün önce başladım
e2-5
p4-0.05
tsh-0,89 çıkmış bende
sende nasıl?
Değerlerin çok iyi zazacim..sadece e2 bana biraz düşük geldi..ama yüksek olmaması çok iyi.. kist filan yok tertemiz:)

Çok teşekkür ederim Mentha..Doktorumun izniyle bir ara verdim ilaçlara,bir de onkoloji kadın doğumcu da var, ama her günüm ayrı bir stres :KK17:
Bu arada beni takip edecek Doktor senin doktorun olacak inşallah kabul ederse..Ayın 15 inde randevum var ..Bugün aradılar yine kıbrıstan 3.gün 13 de 13 devam ediyormuş:halay::halay:
Ahhh süper haber savaşçı minikler olacak seninkiler:)
Evet söylemiştin canim..Cem Bey süper, çok direk ve çokta alçak gönüllü güleryüzlü biri..sevecegini dusunuyorum..ayrica kabul eder bence neden etmesin ki..ben hiç öyle kabul etmez gibi bir şey hissetmedim ..hic bir şeyi zoraki yapmadı severek ve güler yüzle ilerledi her şey.. .Inşallah seninde öyle olur canim...

Selam dünyada ki en gerçek en güzel anneler, anne adayları.

Giremedim bir kaç gündür kimlerde neler var olumlu sonuçlarımız kimlerde inşallah

Beni soracak olursanız 14. Haftadayım hala progestan prednol estrofem azaltarak kullanıyorum. Tabi baş tacım clexan ile yolum daha var. Hem jel, hem iğne, hem hap olarak progestan alıyorum. Gerginlikten, sinirden geberiyorum. Herkes ile aram bozuldu. Bilmiyorum ben mi hatalıyım. Kızmayın ama sigara içmek istiyorum. :(

Giremedim bir kaç gündür kimlerde neler var olumlu sonuçlarımız kimlerde inşallah

Beni soracak olursanız 14. Haftadayım hala progestan prednol estrofem azaltarak kullanıyorum. Tabi baş tacım clexan ile yolum daha var. Hem jel, hem iğne, hem hap olarak progestan alıyorum. Gerginlikten, sinirden geberiyorum. Herkes ile aram bozuldu. Bilmiyorum ben mi hatalıyım. Kızmayın ama sigara içmek istiyorum. :KK43:
Canim bir fırt ceksen agzinin tadı bozulacak eminim. Ben de defalarca biraktim.Istedigin sey sadece duygu boslugunu doldurmak. Bunca emek verdin bosver arkadaşım. Sakin ol insanlari takma. Hayat kısa hamileligin tadini cikar

4 sene önce duydum ankarada iki prof yapıyor birinin adını unutum obiri volkan bey ücreti 10 bin dollar ve sonuç soru işareti
Tşkler canım
4 sene önce duydum ankarada iki prof yapıyor birinin adını unutum obiri volkan bey ücreti 10 bin dollar ve sonuç soru işareti
Tşkkürler zaza cvp için bnde netten araştırdım bişey bulamadım çarşamba kontrole gidince Bülent hocayı görürsem inşallah sorucam böyle bişey varmı diye

Beni soracak olursanız 14. Haftadayım hala progestan prednol estrofem azaltarak kullanıyorum. Tabi baş tacım clexan ile yolum daha var. Hem jel, hem iğne, hem hap olarak progestan alıyorum. Gerginlikten, sinirden geberiyorum. Herkes ile aram bozuldu. Bilmiyorum ben mi hatalıyım. Kızmayın ama sigara içmek istiyorum. :KK43:
Allah kolaylık versin canım bnce içme sabret inşallah bebeğini kucağına aldığında hepsi unutulur iğnelerden morarma oluyormu

Gūzel arkdaşlarim nasilsiniz ?... Yeni olan ve burda olan bilgi paylaşiminda olan herkese selamlar ...
Zaza nasilsin tatlim napiyorsun iyimisin nasil gidiyor hersey yolundami hep aklimdasin ama artik aylarimi gecirdigim bu sayfaya giremiyorum :KK43:( bebeğim būyūyor sağliği yerinde ćok şūkūr bir badire atlattik ama çok şūkūr şuan iyi.. Sadece şunu yazmak isterim ki donörūn tūm testleri yapiliyor ve bize hiçbir sorunu yok deniliyor yumurta kalitesi cok iyi diye belirtiliyor buraya kadar tamam soru şu olmali genleri ne durumda ailesinde bir hastalik herhangi birsey varmi ??? Cok önemliymiş bunu gectigimiz dönemde iyice anlamis olduk eşimle o anin heyecaniyla bunlari pas geçmeyin lūtfen ...

Gūzel arkdaşlarim nasilsiniz ?... Yeni olan ve burda olan bilgi paylaşiminda olan herkese selamlar ...
Zaza nasilsin tatlim napiyorsun iyimisin nasil gidiyor hersey yolundami hep aklimdasin ama artik aylarimi gecirdigim bu sayfaya giremiyorum :KK43:( bebeğim būyūyor sağliği yerinde ćok şūkūr bir badire atlattik ama çok şūkūr şuan iyi.. Sadece şunu yazmak isterim ki donörūn tūm testleri yapiliyor ve bize hiçbir sorunu yok deniliyor yumurta kalitesi cok iyi diye belirtiliyor buraya kadar tamam soru şu olmali genleri ne durumda ailesinde bir hastalik herhangi birsey varmi ??? Cok önemliymiş bunu gectigimiz dönemde iyice anlamis olduk eşimle o anin heyecaniyla bunlari pas geçmeyin lūtfen ...
savanacım merhaba
kuzunda genetik bi hastalık mı çıktı.inşallah önemli bişey değildir.

Canım merhaba çok geçmiş olsun tekrarlanmasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Nerede ve kaçıncı denemende oldu cnm?

Merhaba Artemissi senin bebeğinide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Peki sen hangi merkezde ve kaçıncı denemende kavuştun?

Böbreklerinden birinde gelişiminde sorun olduğunu söylediler dūnya başimiza yikildi dr ailede varmi dedi ? Esimin ailesinde yok peki sizde dedi öylece kaldik ev doktorumuz durumu biliyor ama bu branş dr bilgisi yoktu donasyon olduğundan bize kardeşi varmi ileride oluşabilecek bir durumda bunlarin hicbirini dūşūnmemiştik çok şūkūr ki yapilan testler sonrasi şuan sadece şeklinde sorun olduğu belirlendi gelişimi normal gidiyor ama testler emarlar damar yolundan girilip yapilan igneler rabbim kimseye yasatmasin 6 aylik oldu oğlum şuan iyi şūkūrler olsun... Rabbim isteyen herkese versin 4 tane dondurulmuşum kaldi HIT de 2 sene tutuyorlar onlarida 1 senesi gitti zaten Eylūl de ikinci icin gidecegiz kardeşi olmali olusacak bir durumda destek olsunlar birbirlerine ayni donöre ait olmasi cok önemli söylemek istediğim lūtfen herseyi detayli sorun konuşun belgelerini isteyin donörūn kendisinde herhangi bir sorun olmayabilir aile gecmişi ne durumda bu mūhim...

Böbreklerinden birinde gelişiminde sorun olduğunu söylediler dūnya başimiza yikildi dr ailede varmi dedi ? Esimin ailesinde yok peki sizde dedi öylece kaldik ev doktorumuz durumu biliyor ama bu branş dr bilgisi yoktu donasyon olduğundan bize kardeşi varmi ileride oluşabilecek bir durumda bunlarin hicbirini dūşūnmemiştik çok şūkūr ki yapilan testler sonrasi şuan sadece şeklinde sorun olduğu belirlendi gelişimi normal gidiyor ama testler emarlar damar yolundan girilip yapilan igneler rabbim kimseye yasatmasin 6 aylik oldu oğlum şuan iyi şūkūrler olsun... Rabbim isteyen herkese versin 4 tane dondurulmuşum kaldi HIT de 2 sene tutuyorlar onlarida 1 senesi gitti zaten Eylūl de ikinci icin gidecegiz kardeşi olmali olusacak bir durumda destek olsunlar birbirlerine ayni donöre ait olmasi cok önemli söylemek istediğim lūtfen herseyi detayli sorun konuşun belgelerini isteyin donörūn kendisinde herhangi bir sorun olmayabilir aile gecmişi ne durumda bu mūhim...
savanacım ben iyim çok şükür tedaviye başladım
bebişimizede geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
malesef öyle detayları öyrenemiyoruz donörlerin rutin kontrolleri oluyor ve biz sadece inanıyoruz
bir soru sorduğumuzdada inanın her şey yolunda diyorlar
artık allaha tevekkül ederek yola çıkıyoruz
rabbim yaşatmasın

Back
X