Kızlar bu 5. Gün embriyosunu transfer ediyorlarya bize 12. Gün kan testi yaptırın diyorlarya biz onu daha erken yaptırsak kaçıncı günü yaptırmalıyız hamile olduğumuzu biran önce öğrenmek için?

Kızlar bu 5. Gün embriyosunu transfer ediyorlarya bize 12. Gün kan testi yaptırın diyorlarya biz onu daha erken yaptırsak kaçıncı günü yaptırmalıyız hamile olduğumuzu biran önce öğrenmek için?
Serra cım en erken 6. gün ama kanda..O bile riskli çıkmayabilir..7. gün en garanti kesin çıkar :)

Merhaba Artemissi senin bebeğinide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Peki sen hangi merkezde ve kaçıncı denemende kavuştun?
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Gynolife da ilk donasyon denememdi tatlım

Fotoğraf atsam korkarsın :KK43: çok morarıyor
Canım yaa allah yardımcın olsun morarması normal tüp bebekte eczaneden alkol al alkol morarmasına iyi gelir demişti hemşireler bnm daha önceki denemelerimde inşallah bidaha yaşamazsın bu acıları sabret sonunda bebeğine kavuşacaksın kucağına aldığın vakit hepsi unutulur canım darısı bizlere olsun inşallah

British sibel hanım yazdı az önce arkadaşlar.Ne yaptınız karar verdiniz mi diye?Merak ettik sizi dediler.Hoşuma gitti.Söyledim başka merkezle anlaştık doktorumun tavsiyesi ile dedim.Aslında dediğim gibi başından beri buradan yanaydım.Amh değerimin düşük olduğunu söyledim (0.59)bu değerle hamile kalan hastalarının olup olmadığını sordum.
Çok üzüldüm dedi.Embriyoyu iyi döllerlerse hamile kalan hastaların olduğunu söyledi.
İyice umutsuzlaştım!Çok heyecanlıydım bu sürece başlarken.Şimdi bir tuhaflaştım:(

merhaba. ben de tüp bebek tedavisinde kullanmıştım ve çok moraryordu. sonunda puf noktasını öğrendim. iğneyi sonuna kadar batırmayacaksın, sadece 0.5 -0.8 sm kadar. benim bu şekilde hiç morarmadı. böyle dene.
Yaaa gerçekten mi deneyeyim bende

British sibel hanım yazdı az önce arkadaşlar.Ne yaptınız karar verdiniz mi diye?Merak ettik sizi dediler.Hoşuma gitti.Söyledim başka merkezle anlaştık doktorumun tavsiyesi ile dedim.Aslında dediğim gibi başından beri buradan yanaydım.Amh değerimin düşük olduğunu söyledim (0.59)bu değerle hamile kalan hastalarının olup olmadığını sordum.
Çok üzüldüm dedi.Embriyoyu iyi döllerlerse hamile kalan hastaların olduğunu söyledi.
İyice umutsuzlaştım!Çok heyecanlıydım bu sürece başlarken.Şimdi bir tuhaflaştım:KK43:
başka bir merkeze gideceğim demeseydin bu cevabı almazdın. Sakın kafana takma!

İyice umutsuzlaştım!Çok heyecanlıydım bu sürece başlarken.Şimdi bir tuhaflaştım:KK43:
Canım eğer para sıkıntın YOKSA DENE DERDİM KENDİ YUMURTANLA
madi sıkıntı varsa seçtiyin merkezle anlaş eğer olumsuz olursa yeni denemede nakadar indirim yapıcaklar diye veya embriyo transferine ne alacaklar diye
önceden araştır ve konuş allah korusun olumsuz olunca şansızlık deyip konuyu kapatıp sizinle alay geçmesinler
çok can yakıcı oluyor

kızlar cd56 sonucum çıktı kanda 24.50 çok yüksekmiş
rahimdede her halde bundanda yüksek
baya kanım killer hücreleriyle kaynıyormuş
iyiki yaptırdım

Back
X