- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
Şimdi ne olacak Zaza serum mu alacaksın..kızlar cd56 sonucum çıktı kanda 24.50 çok yüksekmiş
rahimdede her halde bundanda yüksek
baya kanım killer hücreleriyle kaynıyormuş
iyiki yaptırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ne olacak Zaza serum mu alacaksın..kızlar cd56 sonucum çıktı kanda 24.50 çok yüksekmiş
iyiki yaptırdım
transferden 2 gün önce serum alıcam ve transferden sonra haftada birŞimdi ne olacak Zaza serum mu alacaksın..
çok geçmiş olsun canîmBöbreklerinden birinde gelişiminde sorun olduğunu söylediler dūnya başimiza yikildi dr ailede varmi dedi ? Esimin ailesinde yok peki sizde dedi öylece kaldik ev doktorumuz durumu biliyor ama bu branş dr bilgisi yoktu donasyon olduğundan bize kardeşi varmi ileride oluşabilecek bir durumda bunlarin hicbirini dūşūnmemiştik çok şūkūr ki yapilan testler sonrasi şuan sadece şeklinde sorun olduğu belirlendi gelişimi normal gidiyor ama testler emarlar damar yolundan girilip yapilan igneler rabbim kimseye yasatmasin 6 aylik oldu oğlum şuan iyi şūkūrler olsun... Rabbim isteyen herkese versin 4 tane dondurulmuşum kaldi HIT de 2 sene tutuyorlar onlarida 1 senesi gitti zaten Eylūl de ikinci icin gidecegiz kardeşi olmali olusacak bir durumda destek olsunlar birbirlerine ayni donöre ait olmasi cok önemli söylemek istediğim lūtfen herseyi detayli sorun konuşun belgelerini isteyin donörūn kendisinde herhangi bir sorun olmayabilir aile gecmişi ne durumda bu mūhim...
CD 56 ne oluyor?kızlar cd56 sonucum çıktı kanda 24.50 çok yüksekmiş
iyiki yaptırdım
Benimde bebeğimin kalbinde sorun çıktı akciğere giden damarda incelik varmış ama şükür gelişme var. Dr u çok zorladım bir sürü dr a gittim genetik diyemeyiz gelişim esnasında olan bir anomali dediler. Genetik olabilir olmayabilir dedi.. inşallah sağlıkla alırım bende bebeğimi kucağımaBöbreklerinden birinde gelişiminde sorun olduğunu söylediler dūnya başimiza yikildi dr ailede varmi dedi ? Esimin ailesinde yok peki sizde dedi öylece kaldik ev doktorumuz durumu biliyor ama bu branş dr bilgisi yoktu donasyon olduğundan bize kardeşi varmi ileride oluşabilecek bir durumda bunlarin hicbirini dūşūnmemiştik çok şūkūr ki yapilan testler sonrasi şuan sadece şeklinde sorun olduğu belirlendi gelişimi normal gidiyor ama testler emarlar damar yolundan girilip yapilan igneler rabbim kimseye yasatmasin 6 aylik oldu oğlum şuan iyi şūkūrler olsun... Rabbim isteyen herkese versin 4 tane dondurulmuşum kaldi HIT de 2 sene tutuyorlar onlarida 1 senesi gitti zaten Eylūl de ikinci icin gidecegiz kardeşi olmali olusacak bir durumda destek olsunlar birbirlerine ayni donöre ait olmasi cok önemli söylemek istediğim lūtfen herseyi detayli sorun konuşun belgelerini isteyin donörūn kendisinde herhangi bir sorun olmayabilir aile gecmişi ne durumda bu mūhim...
Evet canım ilaç verdiler mantar ilacı vitamin ve östrojen verdiler sanırım 18 güne kıbrısa gitçezCnm neden verdiler ilaç? Hangi ilaçlar?
Yani 17-18 gün sonra transferinmi olacak bu durumda? ANlamaya çalışıyorum :)
Canım bir daha denermiyim bilemiyorum açıkcası.Maddi açıdan tabiki zor bir süreç ama bir kez daha deneme ihtimalim olabilir.O kısımdan değil de,bir daha ilaçlar iğneler v.s.Canım eğer para sıkıntın YOKSA DENE DERDİM KENDİ YUMURTANLA
madi sıkıntı varsa seçtiyin merkezle anlaş eğer olumsuz olursa yeni denemede nakadar indirim yapıcaklar diye veya embriyo transferine ne alacaklar diye
önceden araştır ve konuş allah korusun olumsuz olunca şansızlık deyip konuyu kapatıp sizinle alay geçmesinler
çok can yakıcı oluyor
Cnm benimde yüksek biraz rahimdede biyopsi ile bakıldı biraz yüksek çıktı yine merak ediyorum kıbrısta bahçrcidemi alacaksın serumu yoksa istanbuldamı?transferden 2 gün önce serum alıcam ve transferden sonra haftada bir
İyiki yaptırmışsın. Bende mutlaka yaptıracam . Adet olunca başlıycam tahlillere. İnşallah.kızlar cd56 sonucum çıktı kanda 24.50 çok yüksekmiş
iyiki yaptırdım
kızlar cd56 sonucum çıktı kanda 24.50 çok yüksekmiş
iyiki yaptırdım
Kıbrısta alıcam serumu
Ama ilacımı kendimle alıcam
Zaza'cım
Bu cd56 ne testi ??
Kandan mı bakılyor..
Yoksa rahimden küretaj gibi parça alınıp mı bakılıyor ...
Bu oran yüksek çıktı mesela verilen serumun içeriği ve adı ne ??
2 tane mi takılıyor??
Serumun vücuda zararı varmı ?
Veya serumun tutunmaya etkisimi var??
Zazacım kusura bakma çok soru oldu ama...
İnşallah herşey yolunda gider pozitifleri görürsün canım...
Çok teşekkürler aydınlattığınız için.Bize niye daha önce hiç kimse bundan bahsetmedi onu merak ediyorum defalarca tüp bebek tutmadı niye kimse buna bakmadı sinir oldumCd56 yüksek olunca vücut kendini yabancı şeylere karşı koruyor ve istemiyor dolayısı ile embriyo eşinden bile olsa eşinde yabancı :) serum aslında yoğun bakım hastalarında beslenmelerinde kullanılan bir serum zararsız yani ama vücudun bağışıklığını ayarlıyor dengeliyor,aslında bizde yani Zaza ile bende bağışıklık güçlü bu bizim için iyi yani kötü hastalıkların virüslere karşı bağışıklığımız güçlü çünkü kabul etmiyoruz ama embriyosuysa yabancı görüp kabullenmiyoruz
Serumu kullanan bit çok kişi ile tanıştım şahsen hatta doğumumu Kanada’da yapacak olan bir bayan sadece iyi olur diye uzun uçak yolculuğu yapacak diye keyfi bu serumdan taktırmıştı...
Umarım aydınlatıcı olmuşumdur...
Çok teşekkürler aydınlattığınız için.Bize niye daha önce hiç kimse bundan bahsetmedi onu merak ediyorum defalarca tüp bebek tutmadı niye kimse buna bakmadı sinir oldum
Ben kanda baktırdım zaten kanda yüksekse rahimde dahada yüksekZaza'cım
Bu cd56 ne testi ??
Kandan mı bakılyor..
Yoksa rahimden küretaj gibi parça alınıp mı bakılıyor ...
Bu oran yüksek çıktı mesela verilen serumun içeriği ve adı ne ??
2 tane mi takılıyor??
Serumun vücuda zararı varmı ?
Veya serumun tutunmaya etkisimi var??
Zazacım kusura bakma çok soru oldu ama...
İnşallah herşey yolunda gider pozitifleri görürsün canım...
ekocum bak görürsün sapa sağlam bebiş doğurucan allahın izniyleBenimde bebeğimin kalbinde sorun çıktı akciğere giden damarda incelik varmış ama şükür gelişme var. Dr u çok zorladım bir sürü dr a gittim genetik diyemeyiz gelişim esnasında olan bir anomali dediler. Genetik olabilir olmayabilir dedi.. inşallah sağlıkla alırım bende bebeğimi kucağımainsan korkuyor neyle karşışacam diye umarım iyileşir hemen yada basit çözümlerle sağlığına kavusur
eczacıyım kuzumCnm ıntralipid serumumu kendin alacaksın burdan?Eğer öyleyse eczaneler satıyormuki? Ve uçakta nasıl götüreceksin kıbrısa serumu ?
Yada ben yalnış anladım hangi ilacı kendin alacaksın?
İnşallah herşey yolunda gider ama sürekli bu da olumsuz olucak diye düşünüyorum herhalde bu olumsuz olursa çok üzülmeyim diye .Bir haftadır Kıbrıs tayım yarın transfer yapılacak kısmetse.İnşallah gerek kalmadan tutar arkadaşım...Endişelenme kendini strese sokma..Donasyon denemesini kendi yumurtlarınla deneme gibi düşünme..Bunda şansın %75 kendi yumurtalarımızla en fazla %20..(Tabii düzgün bir merkez ve dürüst transfer olursa )
Beni hazırlayan doktorum ist. bahçeciden..Rahmim 3 katman hiç bir zaman olmuyor..Bu nedenle hep ona ısrarla sordum.. hocam bu 3 katman nedeniyle şansım düşüyor, arttırmak için cd56 bakalım, era yapalım, çizik atalım..Bana heeeep gerek yok dedi üstüne basa basa...O zaman acaba gerek yok mu dedim gerçekten kendi kendime ..Bakalım cumartesi test yapacağım gerçekten gerek yok mu göreceğim :) Sanırım bu testler genellikle tekrarlayan başarısızlıklarda bakılıyor..Çünkü Murat Beyede sormuştum oda bana gerek yok bu ilk deneme demişti..(Normal ile donasyonu farklı düşünmek lazım, sonuçta olma şansı bayağı yüksek)
Hakkımızda hayırlısı arkadaşım..Sen ne durumdasın kıbrısa gittinmi ?
günaydınlar. hiç negatif düşünme. iyi olacak diye bak. olumsuz düşünürsen daha çok stres yaşarsın bu iyi değil. ben şimdiden hayal ediyorum, ikizlerimiz doğmuş diye, kız ve erkek. Allahıma da olmuş gibi teşekkür ediyorum. yani vücütumu hamileliğe hazırlıyorum kısacası. inşallah herkesin olumlu olur.İnşallah herşey yolunda gider ama sürekli bu da olumsuz olucak diye düşünüyorum herhalde bu olumsuz olursa çok üzülmeyim diye .Bir haftadır Kıbrıs tayım yarın transfer yapılacak kısmetse.