Öylede bilmiyomya hangisine gidecem garantili diyor doktor kıbrısta yumurta naklini falan yaptıktan sonra sen burda 12 gün sonra test yapacaz sen hamile olduğunu ogreneceksin diyor kime güvenecez bizya
Dünya tüp bebekten bi hanımefendiyle görüşmüştüm kadın %99 diyor hamileliğe bide ikiz mi istersiniz üçüz mü diyo isterseniz ikiz yaparız isterseniz üçüz diyo. Dedim nasıl olacak garantisi yok ki sonuçta ya tutmazsa siz merak etmeyin koyduğumuz yumurtaların hepsi tutar diyo. Yani çaresizliğimizi biliyor inanmaya hazır olduğumuzu biliyor kafasına göre süsleyip cümleleri bize sunuyor.

Dünya tüp bebekten bi hanımefendiyle görüşmüştüm kadın %99 diyor hamileliğe bide ikiz mi istersiniz üçüz mü diyo isterseniz ikiz yaparız isterseniz üçüz diyo. Dedim nasıl olacak garantisi yok ki sonuçta ya tutmazsa siz merak etmeyin koyduğumuz yumurtaların hepsi tutar diyo. Yani çaresizliğimizi biliyor inanmaya hazır olduğumuzu biliyor kafasına göre süsleyip cümleleri bize sunuyor.
Dünya değildi pardon Doğuş du o kadar çok yerle görüştüm ki isimler karışıyor :)

Merhaba kizlar, ben de yumurta donasyonuna karar verdim. yalniz kafam karisti.
british dediginiz hangi hastane, ben baktigimda Kolan British hospital cikiyor bir de Bahceci var ama british yazmiyor onda, sadece Bahceci goruyorum internette.
2 yer var aklimda, Gyno life veya British (bahceci mi british ? onu da tam bilmiyorum ama)

Gyno LIFE Cok basarili ve ilgililer diye duydum ama bahceci ye baktigimda da sanki daha uzman gibi hastane ve teskilatlari ve en onemlisi donor secimini sanki cok ivedi yapiyorlar gibi geldi.

Derim Bir ohhhh cektim cunku fsh testi 15 cikmisti, ve Kara Kara dusunmeye baslamistim:) cnm trsekkur ederim cevabin icin.
Canim senin yumurtaların kullanılmadığı için fsh yüksek olması tedaviyi etkilemeyecektir.donasyonda rahim ilk planda oluyor.

Canım benim yumurtamla tutma ihtimali olursa onu denemek istedim.Doktorum güzel konuşunca bu şekilde olsun istedim.Belkide tutar kucağıma gelir:)
Amh 0.1 ken bile hamile kalanlar var hatta normal şekilde yani.Önemli olan kalitesi olsun yeter.Sonra diğer türlü denersem içimde uhde kalsın istemem
Tabii 0,01 amh ile iki çocuk doğuranda gördüm
ben sadece eğer şansını artırmak istersin böyle yolada başvur
inşallah tutarda kucağınada alırsın

arkadaslar neden kimse yakindogu universiteyi tercih etmemis merak ettim. ya bi de allah askina neresi su british dediginiz bahceci mi? Kolan mi?

Merhaba kizlar, ben de yumurta donasyonuna karar verdim. yalniz kafam karisti.
british dediginiz hangi hastane, ben baktigimda Kolan British hospital cikiyor bir de Bahceci var ama british yazmiyor onda, sadece Bahceci goruyorum internette.
2 yer var aklimda, Gyno life veya British (bahceci mi british ? onu da tam bilmiyorum ama)

Gyno LIFE Cok basarili ve ilgililer diye duydum ama bahceci ye baktigimda da sanki daha uzman gibi hastane ve teskilatlari ve en onemlisi donor secimini sanki cok ivedi yapiyorlar gibi geldi.
british yani şimdiki bahçeci
british kolon hastane ve bir katı tüp bebek

arkadaslar neden kimse yakindogu universiteyi tercih etmemis merak ettim. ya bi de allah askina neresi su british dediginiz bahceci mi? Kolan mi?
kesinlikle çok iyi bir üniversite hastanesidir. Burcu hoca konusunda çok başarılı bir doktordur.Bir çok işlem yaptıran kişiler oldu ve başarılı sonuçlarını duyduk

british yani şimdiki bahçeci
british kolon hastane ve bir katı tüp bebek
Tabii 0,01 amh ile iki çocuk doğuranda gördüm
ben sadece eğer şansını artırmak istersin böyle yolada başvur
inşallah tutarda kucağınada alırsın
Canım bunu denemeden maalesef bilemicem :(
Fsh nasıl düşürebilirim Zaza?

Yo tercih edenler var cnm ben bunlardan biriyim .nedenmi ismi okadar gecmiyo onuda soyle anlatayim reklam yapmiyolar zaten kurum kibrisin en buyuk ve tek universite hastanesi .ve cok fazla hastalari var ve basarilarida ona gore fazla bence ben ilk denemede kuzularima hamileyim

Kizlar Britich baslarken hangi kan tahlillerini istiyor yazarmisiniz rica etsem?
Birde yumurta Donasyonunda amh dusuklugumuzun bir onemi kalmiyor ama fsh yuksekligi onemlimi?
Son sorum:) da transferlerimizden once donorun adetini bizimkine goremi ayarliyorlar yoksa bizimkini onun Adet siklisune goremi? Eger bizimkini donore gore ayarlarlarsa Bu da bizim hamile kalmamizi etkilemezmi sonucta dogal siklusumuz sasirmis olacak diye dusunuyorum,sizce?
Bir sorum daha var ama Bu son :) dondurulmus yumurta yeri ne Neden fresh yumurta tercih ediiyor?Oncedende dedigim gibi donduuulup cozulen daha guclu olmuyor mu?
Bilgi ve tecrubelrinizi bekliyorum
Thank you kizlar

Kizlar fsh disinda sorduklarima hic cevap gelmedi sizden :(

Bitane var girnede şuan onu soruşturuyorum bakalim nedicekler

Canim clomid var yumurtası zayıf olanlar bunu kullaniyomus gucleniyormus yumurtalıklar yumurtası zayıf olanlar bunu kullansın
clomit ilacının yan etkileri çok fazla. Iyice araştırmadan kesinlikle kimse kullanmasın.Arama motoruna clomid yazınca herşeyi okuyabilirsiniz zaten.Sahsen ben kullanmam..

clomit ilacının yan etkileri çok fazla. Iyice araştırmadan kesinlikle kimse kullanmasın.Arama motoruna clomid yazınca herşeyi okuyabilirsiniz zaten.Sahsen ben kullanmam..
Okudum şimdi ağzıma bile sürmem.Hem bebeği hemde anneyi etkilediği söyleniyor.En iyisi gene aktardan bişeyler almak

ekocum bak görürsün sapa sağlam bebiş doğurucan allahın izniyle
allaha bol bol dua et her şey ONUN ihtiyarında
Amin zazam inşallah Eşim mutlu olayım hamileleiğimin tadınu çıkarayım diye hep birşeyler alalım bebeğimize diyor oda yapalım diyor ben korkuyorum birşey alamadım daha kızıma ama biliorum iyi olacak en hafif şekilde atlatacağız bu durumu inşallah

Tatlım Allah’ın izni ile herşey yolunca gidecek inşallah. Ben ablanın durumundan mrk ettim 10. Gün için değer düşük diye üzülmüştü. Durumu nedir
İnşallah canım brnim. Ablamın değeri yükseldi şükür en son 3 kere kan verdi 30 66 300 olarak ilerlesi haftaya gidecek dr a

Back
X