BENCe de onca yolu gitmene gerek yok. Ama sana Türkiye’de kendi çalıştıkları doktorlardan birinin adını verirler ise hem hazırlık aşamasında yardımcı olur hemde daha rahat yüzyüze muhattap olacağın birileri olur.

Teşekkürler cnm konuşamadım henüz .
Seni burada takip eden doktor kimdi?

Karının büyümeye başladığı için midene ve ciğerlerine baskı yapıyodur, sende bunu sıkıntı olarak hissediyorsundur artemiisicim...Her şey yolunda görünüyor baksana, minik, güzeller güzeli bir kız geliyor :) Sağlıkla güzellikle gelsin inşallah...
Benim içinde yarın büyük gün, iyi dileklerin için sağol... inşallah bir değer çıkar tatlım, daha doğrusu inşallah sağlıklı bir değer çıkar..Bakalım sabahtan kan vereceğim öğlene çıkmış olur sanırım...Bayağı heyecanlıyım...
Ah ne tatlısın içimi rahatlattın. İnan tedirginlik hiç bitmiyor. İnşallah yarın çok güzel bir gün olacak. Bahar olacak, bayram olacak inşallah

Ben benim tahminime göre 14+5 olacağım yarın ve kontrolüm var. 15 gün önce kız gibi görüyorum ama erken demişti doktorum. Bu arada ikili testimiz güzel geldi Ama ondan önce içimde bir sıkıntı var zaten hep varda bu hafta biraz daha fazla. Dua edin canlarım. İnşallah herşey yolundadır. Mavisufi yarın seninde güzel haberini alırız tatlım inşallah.
Canım neden sıkılıyorsunki
doktora söyle eğer hormonlara strese bağlıysa bitkisel sakinleştiriciler kullan

yeni katılan kızlar lütven bu sayfanı eskilerden okuyun aynı şeyleri tekrarlamaktan artık yoruluyoruz

Zorlama yok ister cevaplarsim istersen cevaplamazsin kendinide beb yeni katildim ve ilk deneyinmim olucak diye yardim destek almak istedimm ama zorlamiyorum isteyen cevap verir rahatsiz oluyosan yazmazsin olur biter ne gereksiz bir yorum yapmissin farkindamisin

Zorlama yok ister cevaplarsim istersen cevaplamazsin kendinide beb yeni katildim ve ilk deneyinmim olucak diye yardim destek almak istedimm ama zorlamiyorum isteyen cevap verir rahatsiz oluyosan yazmazsin olur biter ne gereksiz bir yorum yapmissin farkindamisin
aramıza hoşgeldin sanırım tedaviye yeni başladığın için stresli olduğundan zazaya böyle bir cevap verdin zaza bizim bu forumda hepimizin ablasıdır. onun dediği gibi birkaç sayfa geriye gitsen bile hepimize ne kadar çok yardımcı olduğunu görebilirsin. ama bu işte sakinlik stresten uzak kalmak en iyisi biliyor musun soruna gelince sayfa 3756 da hitte yaşadığım tecrübeyi paylaştım okuyabilirsin. yolun açık olsun.

Canım neden sıkılıyorsunki
doktora söyle eğer hormonlara strese bağlıysa bitkisel sakinleştiriciler kullan
Zaza genel olarak zaten gerginim çünkü hala bütün ilaçları kullanıyorum ben progestandan olur dedi doktor, hem jel hem hap hem iğne olarak. Hep bişi olucak korkusu var :(

Çok şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum kızlar bu durum normal mi herşeyden korkar oldum artık :(

Zorlama yok ister cevaplarsim istersen cevaplamazsin kendinide beb yeni katildim ve ilk deneyinmim olucak diye yardim destek almak istedimm ama zorlamiyorum isteyen cevap verir rahatsiz
bu zor yolda biz de birbirimize gerilmeyelim. Sürecin çok başındasın arkadaşım. Zaza 4 defa hitte denediğini de belirtmiş aslında sana. Biraz sakin cevaplar vermelisin. Kolay bir süreç yaşamıyoruz. Sorunun cevabı olarak hitte denemedim asla da denemem.

allah sana benim çektiyimi göstermesin
inşallah halilde ilk denemenden bebişine kavuşursun
allah korusun olumsuz olursa ozaman beni anlarsın

Zazacım bugün ki 3. Kan testi 1210 çıktı :)
süpeeeeer
ay inşallah kese ve kalp atışlarınıda rabbim yaşatsın
ekocum bu değer transferin kaçıncı günü
ve ilk değeri transferin kaçıncı günü ve kaçtı yazarmısın

Back
X