- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
Birde kaçıncı gün embriyosu ekocum..süpeeeeer
ay inşallah kese ve kalp atışlarınıda rabbim yaşatsın
ekocum bu değer transferin kaçıncı günü
ve ilk değeri transferin kaçıncı günü ve kaçtı yazarmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde kaçıncı gün embriyosu ekocum..süpeeeeer
ay inşallah kese ve kalp atışlarınıda rabbim yaşatsın
ekocum bu değer transferin kaçıncı günü
ve ilk değeri transferin kaçıncı günü ve kaçtı yazarmısın
Sağol canm kullanacam artık başka çarem kalmadigebeliğe zarar vermeyen antibiyotikler var
vucuta iltihap daha zarar verici
bence doktorunu dinle ne yazdı kullan
Evet artemissi cefurol 500mg lik bi antibiyotikAntibiyotik mi?
ayy inşallah canım kardeşimSadece progesteron değildi. Hala estrofem kullanıyorum, hala 2 günde 1 olmak üzere 8 mg prednolde var.
İnşallah yarın bıraktırır
Evet banada çok garip geldi...Hele prednol..Ben hiç duymamıştım transferden önce 5 gün kullandırır bıraktırılar..Anlamadım bağışıklık ile ilgili sorunmu olduğunu düşünüyorlar..Bende de bağışıklık problemi var hatta tiroidim alındı mesela ama vermediler nedense...canım doktor neden bukadar uzatı progesteronu
Cefurol 500 mg lik ne kadar zararsız bilmiyorum hicmavisufinin dediği gibi bazen antibiyotik ler hamilelikte alabilirsin. ama hangisi?
aramıza hoşgeldin sanırım tedaviye yeni başladığın için stresli olduğundan zazaya böyle bir cevap verdin zaza bizim bu forumda hepimizin ablasıdır. onun dediği gibi birkaç sayfa geriye gitsen bile hepimize ne kadar çok yardımcı olduğunu görebilirsin. ama bu işte sakinlik stresten uzak kalmak en iyisi biliyor musun soruna gelince sayfa 3756 da hitte yaşadığım tecrübeyi paylaştım
Canım gebelerde idrar yolu enfeksiyonlarında veriyoruz kullan korkmaCefurol 500 mg lik ne kadar zararsız bilmiyorum hic
aramıza hoşgeldin sanırım tedaviye yeni başladığın için stresli olduğundan zazaya böyle bir cevap verdin zaza bizim bu forumda hepimizin ablasıdır. onun dediği gibi birkaç sayfa geriye gitsen bile hepimize ne kadar çok yardımcı olduğunu görebilirsin. ama bu işte sakinlik stresten uzak kalmak en iyisi biliyor musun soruna gelince sayfa 3756 da hitte yaşadığım tecrübeyi paylaştım okuyabilirsin. yolun açık olsun.
İyi bari zararsızmış. Ben direk duyunca korktumEvet artemissi cefurol 500mg lik bi antibiyotik
Korkuyor galiba doktor hemen bıraktırmıyor :))))Evet banada çok garip geldi...Hele prednol..Ben hiç duymamıştım transferden önce 5 gün kullandırır bıraktırılar..Anlamadım bağışıklık ile ilgili sorunmu olduğunu düşünüyorlar..Bende de bağışıklık problemi var hatta tiroidim alındı mesela ama vermediler nedense...
Hemde fena korkmuş bebek doğduğunda ona da verebilir dikkat et :)))Korkuyor galiba doktor hemen bıraktırmıyor :))))
Kilo alıyorum diye kızıyo bana, zalim bir insan kendisi :))Hemde fena korkmuş bebek doğduğunda ona da verebilir dikkat et :)))
Canim vesvese yapiyorsun. Felak nas sureleri oku ve Allah a emanet et yavrunu. Ondan daha iyi koruyan mi var. Sakin olZaza genel olarak zaten gerginim çünkü hala bütün ilaçları kullanıyorum ben progestandan olur dedi doktor, hem jel hem hap hem iğne olarak. Hep bişi olucak korkusu var![]()
canım prednol vucutan tuzların çıkışını zorlar artıda iştak açarKilo alıyorum diye kızıyo bana, zalim bir insan kendisi :))
Ama tabi alırsın bir kere prednol kortizon içerikli..hiç yemesen bile şişkinlik yapar..Doktorun biraz despot demek allah iyi doktorlara düşürsün :)))Kilo alıyorum diye kızıyo bana, zalim bir insan kendisi :))
Saol canım sanırım ilaçlarda yapıyor biraz endişe tedirginlikCanim vesvese yapiyorsun. Felak nas sureleri oku ve Allah a emanet et yavrunu. Ondan daha iyi koruyan mi var. Sakin ol
Evet herkesle kapıştım :) şimdi gülüyorum ama çok ciddi sinir krizi noktasına geldim kaç kez. Anlayış bekliyorum ama göremeyince... neyse öyle işteAma tabi alırsın bir kere prednol kortizon içerikli..hiç yemesen bile şişkinlik yapar..Doktorun biraz despot demek allah iyi doktorlara düşürsün :)))
Canım senin bu kadar ilaca sinirler bozulur tabi..Nefes egzersizleri yap bana hep iyi gelmiştir...Temiz havada 5-6 kere karnın şişecek şekilde derin nefes al tamamı çıkacak şekilde bırak...Aman dikkat bayılma :)