Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istersen solgar magnesium citrate kullan. rahatlatır. hamilelikte de kullanabilirsin. heyecanlısın kız mı erkek mi diye? yeterki sağlıklı olsun.Zaza genel olarak zaten gerginim çünkü hala bütün ilaçları kullanıyorum ben progestandan olur dedi doktor, hem jel hem hap hem iğne olarak. Hep bişi olucak korkusu var![]()
bende firdevs in madur ettiklerindenim.Kesinlikle önermiyorum .iremin sahte tatlı dili sonuç negatif olunca o tatlılık okus pokus kayboluyo : )Arkadaşlar ben foruma yeni yazıyorum. Deneyimlerinizi paylaşmak istedim
Bende Firdevs tek üç kez denedim ilk kimyasal oldu sonrakiler negatif
Parayı ilk aldıklarında çok şirinler sonra negatif alınca buz dolabı ve hep bir bahaneleri var
İkincide ucuncude indirim yapıyorlar ama eminim dondurulmuş kullanıyorlar asla asla tavsiye etmiyorum ben yandım siz yapmayın
Canım arkadaşım okadar dondurulmuş dediki artık freş yumurtaya şübhen oldu-))Açıkçası ben benim için kullanılan yumurtaların dondurulmuş olduğuna inanıyorum artık. Çünkü donör ile bir adet düzenlememiz olmadı. Ama hamileyim. Gerçi kafamda hala şey var 2 embriyo transfer ettiler neden biri tuttu. Rahim çok güzeldi çünkü. Embriyoların kalitelerini sadece çok iyi dediler. Detayını ben heyecandan atladım sanırım. Yanlış anlamayın buldumda bunamıyorum. Kesinlikle tüh falan demiyorum. Çok şükür. Ama acaba dondurulmuş olduğu için mi tutmadı diyorum. Sonuçta bir sebebi olmalı dimi? Şimdi hamile olduğum içinde dondurulmuş yumurta kötüdür tutmaz da diyemiyorum. Bir yönlendirme yapamam
Sağol kuzum benim inşallah ilk 10. Gün verdi kan 32 çıktı 12. Gün verdi 66 çıktı 15. Günde 1116 çıkmış tam baktım da sonucuna şimdi :))süpeeeeer
ay inşallah kese ve kalp atışlarınıda rabbim yaşatsın
ekocum bu değer transferin kaçıncı günü
ve ilk değeri transferin kaçıncı günü ve kaçtı yazarmısın
Tamma canım oturarak çalısıyorjm ya o da yapıyor sanırım birde hızlı kilo aldım birdenekocum bugüne dinlen eğer dinlenirkende geçmese mutlaka doktoruna git
5. Gün embriyosu 2 tane koydular canım 5 tane de donmusu var ablamın donör iyi çıktı :)Birde kaçıncı gün embriyosu ekocum..
Pardon canım 14. Gün 306 falan çıktı 17. Gün yani bugün 1116 çıktı arada 306 yı atlamısımSağol kuzum benim inşallah ilk 10. Gün verdi kan 32 çıktı 12. Gün verdi 66 çıktı 15. Günde 1116 çıkmış tam baktım da sonucuna şimdi :))
Allah allah işte mucize buna derim yaSağol kuzum benim inşallah ilk 10. Gün verdi kan 32 çıktı 12. Gün verdi 66 çıktı 15. Günde 1116 çıkmış tam baktım da sonucuna şimdi :))
İnşallah sağlıkla devam eder. Darısı sana ve tüm anne olmak isteyenlere canım-))) şimdi anladım
bu antibiyotiği biliyormusun artemissi gerçekten yokmu bebeğe zararı yaniİyi bari zararsızmış. Ben direk duyunca korktum
Çok sağol zazacım biraz rahatlattinCanım gebelerde idrar yolu enfeksiyonlarında veriyoruz kullan korkma
Hayır tatlım ben bilmiyorum. Zaza zararsız dediği için öyle dedimbu antibiyotiği biliyormusun artemissi gerçekten yokmu bebeğe zararı yani
:)))) beynim yanıyor doru dedin bacım :))) aminnnn güzel dileklerin içinnn .Allahımm inşallah bu son tedavin olsun inşallahhh yarappimmmCanım arkadaşım okadar dondurulmuş dediki artık freş yumurtaya şübhen oldu-))
Allaha çok şükür hamilesin
Sağ salim bebişine kavuş inşallah
Sen artık bebişini düşün kuzum
Her hangi yumurta olduysa olsun önemli olan hamilesin
Canim ablandami dònör kullandı.5. Gün embriyosu 2 tane koydular canım 5 tane de donmusu var ablamın donör iyi çıktı :)
Kızlar Merhaba
Haberleri sizle de paylaşmak istedim
Ay’ın 11. De adet oldum 12. De kan verdim ve ilaç başladım hemşire 17-18 gün sonra transfer olacak dedi. 19 martta ilk ulturason kontrolü var.
Planları hep eşimle aynı gidip 1 hafta kalıp halletmek vardı ama bugün hemşire yazdı.
Donör hazır 23. De eşiniz gelsin sperm versin dedi. Tek gidecek günü birlik gelecek.
Bende 23. De kan be ultrason kontrolü gircem eğer sonuçlar iyi gelirse 27. De eşimle beraber gideceğiz 28. De transfer olacak. 30. Da geri döncez. Gitmişken bir kaç gün kalcaz.
Hı eğer benim 23. Deki ulturason ve kan iyi gelmezse bir ilaca başlacakmış ve embriyolar dondurulacak ilaç bitince tahmini 15-30 gün sonra kıbrısa gidecez.
Umarım sorunsuz eşim 23. De tek gider gelir embriyolar oluşur benim kanlar iyi çıkar ve 27. De Beraber gideriz.
Hemşireye dedim benim kan sonuçları sonuçlansın eşimle geleyim tek geliş de olsun diye maalesef sizin adet gün sayınız donörün yumurta günü bunları hesaplayarak gün verdik dedi bizde mecbur kabul ettik.
Biraz daha maliyet olacak uçak parası falan aöa napalım sona yaklaştık sıkacaz dişimizi...
Hepimizin haklında hayırlısı olsun
Evwt canımCanim ablandami dònör kullandı.