Kızlar Merhaba
Haberleri sizle de paylaşmak istedim
Ay’ın 11. De adet oldum 12. De kan verdim ve ilaç başladım hemşire 17-18 gün sonra transfer olacak dedi. 19 martta ilk ulturason kontrolü var.
Planları hep eşimle aynı gidip 1 hafta kalıp halletmek vardı ama bugün hemşire yazdı.
Donör hazır 23. De eşiniz gelsin sperm versin dedi. Tek gidecek günü birlik gelecek.
Bende 23. De kan be ultrason kontrolü gircem eğer sonuçlar iyi gelirse 27. De eşimle beraber gideceğiz 28. De transfer olacak. 30. Da geri döncez. Gitmişken bir kaç gün kalcaz.
Hı eğer benim 23. Deki ulturason ve kan iyi gelmezse bir ilaca başlacakmış ve embriyolar dondurulacak ilaç bitince tahmini 15-30 gün sonra kıbrısa gidecez.
Umarım sorunsuz eşim 23. De tek gider gelir embriyolar oluşur benim kanlar iyi çıkar ve 27. De Beraber gideriz.
Hemşireye dedim benim kan sonuçları sonuçlansın eşimle geleyim tek geliş de olsun diye maalesef sizin adet gün sayınız donörün yumurta günü bunları hesaplayarak gün verdik dedi bizde mecbur kabul ettik.
Biraz daha maliyet olacak uçak parası falan aöa napalım sona yaklaştık sıkacaz dişimizi...
Hepimizin haklında hayırlısı olsun