Hayırlısı olsun cnm.inşallah herşey yolunda gidecektir,pozitif düşün,biz neler neler yaşayıp ne zorluklardan geçip buralara gelmişiz bunu düşün ve hırslan pozitif ol ve Artık son noktayı koy al bebeğini gel :)
Hangi merkezdi seninkisi?
İnş canım
British benim ki

sağol arkadaşım hep bir ümit dedim devam ettim ama artık hit sayfası kapandı bende Allahım bu yolda bu kadar emek edenlerin emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah seni de takip ediyordum.inşallah güzel haberlerini alırız
Canim cok gecmis olsun umarim bir sonraki tedavinde kavusursun bebegine. Erken dogum sebebi neydi ? Rahim inceliginden vs den mi yine. Buarada yasiniz kacti?

Kızlar Merhaba
Haberleri sizle de paylaşmak istedim
Ay’ın 11. De adet oldum 12. De kan verdim ve ilaç başladım hemşire 17-18 gün sonra transfer olacak dedi. 19 martta ilk ulturason kontrolü var.

Planları hep eşimle aynı gidip 1 hafta kalıp halletmek vardı ama bugün hemşire yazdı.

Donör hazır 23. De eşiniz gelsin sperm versin dedi. Tek gidecek günü birlik gelecek.
Bende 23. De kan be ultrason kontrolü gircem eğer sonuçlar iyi gelirse 27. De eşimle beraber gideceğiz 28. De transfer olacak. 30. Da geri döncez. Gitmişken bir kaç gün kalcaz.

Hı eğer benim 23. Deki ulturason ve kan iyi gelmezse bir ilaca başlacakmış ve embriyolar dondurulacak ilaç bitince tahmini 15-30 gün sonra kıbrısa gidecez.

Umarım sorunsuz eşim 23. De tek gider gelir embriyolar oluşur benim kanlar iyi çıkar ve 27. De Beraber gideriz.

Hemşireye dedim benim kan sonuçları sonuçlansın eşimle geleyim tek geliş de olsun diye maalesef sizin adet gün sayınız donörün yumurta günü bunları hesaplayarak gün verdik dedi bizde mecbur kabul ettik.

Biraz daha maliyet olacak uçak parası falan aöa napalım sona yaklaştık sıkacaz dişimizi...

Hepimizin haklında hayırlısı olsun
Yolunuz açık olsun canım. Guzel haberlerinizi alalim insallah

Arkadaşlar 11. günü kan değerim 250..Sanırım şu anda hamileyim :)
Ama değerlerini paylaşan arkadaşlarla karşılaştırdığımda bira düşük geldi..İnşallah sağlıkla ilerler..
Gözünaydınnnn.Biliyosun ben hissetmiştim işte :) çok mutlu oldum.Herşey çok güzel devam etsin

Sana Fatih urekten hayde lilililili lil li lil li yar şarkısını armagan ediyorum zira suan onu dinleyip oynayacagim mavicim. Gozun aydin

Gözünaydınnnn.Biliyosun ben hissetmiştim işte :) çok mutlu oldum.Herşey çok güzel devam etsin

Teşekkürederimmmmm:) İnşallah sağlıkla ilerler...Daha önce 7 haftalık bir kaybım olduğu için biraz korkuyorum:110:

Ama değerlerini paylaşan arkadaşlarla karşılaştırdığımda bira düşük geldi..İnşallah sağlıkla ilerler..
Düşük değil cnm ikiz olmayabilir ama oda belli olmaz. Hayırlısı olsun çok sevindim :)

Kızlar merkeze ödemeyi nasıl yaptınız. Sperm verildiği gün mü ? Yoksa size embriyo transfer edildiği gün mü ?

Bana eşiniz sperm vereceği gün ödemeyi alacağız dedi.

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.Darısı başıma.Heycandan ölücem.

Kızlar Merhaba
Haberleri sizle de paylaşmak istedim
Ay’ın 11. De adet oldum 12. De kan verdim ve ilaç başladım hemşire 17-18 gün sonra transfer olacak dedi. 19 martta ilk ulturason kontrolü var.

Planları hep eşimle aynı gidip 1 hafta kalıp halletmek vardı ama bugün hemşire yazdı.

Donör hazır 23. De eşiniz gelsin sperm versin dedi. Tek gidecek günü birlik gelecek.
Bende 23. De kan be ultrason kontrolü gircem eğer sonuçlar iyi gelirse 27. De eşimle beraber gideceğiz 28. De transfer olacak. 30. Da geri döncez. Gitmişken bir kaç gün kalcaz.

Hı eğer benim 23. Deki ulturason ve kan iyi gelmezse bir ilaca başlacakmış ve embriyolar dondurulacak ilaç bitince tahmini 15-30 gün sonra kıbrısa gidecez.

Umarım sorunsuz eşim 23. De tek gider gelir embriyolar oluşur benim kanlar iyi çıkar ve 27. De Beraber gideriz.

Hemşireye dedim benim kan sonuçları sonuçlansın eşimle geleyim tek geliş de olsun diye maalesef sizin adet gün sayınız donörün yumurta günü bunları hesaplayarak gün verdik dedi bizde mecbur kabul ettik.

Biraz daha maliyet olacak uçak parası falan aöa napalım sona yaklaştık sıkacaz dişimizi...

Hepimizin haklında hayırlısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım
bende bugün ultrasona girdim 3 çizgili 8 mm di endometrium tedavinin 8 günü
eylemi aradım donörün kontrolüde bugünmüş ona göre dönücekler bana

mavimmmm gözün aydın kuzum allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin
her şey güzel ve yolunda rahat ol

Kızlar merkeze ödemeyi nasıl yaptınız. Sperm verildiği gün mü ? Yoksa size embriyo transfer edildiği gün mü ?

Bana eşiniz sperm vereceği gün ödemeyi alacağız dedi.
öyle oluyor canım sperm verme günü parada ödeniliyor
rabbim sonucunu güzel etsin kardeşim ne eziyyetle o paralar toplanmış seni anlıyorum
allahım pişman etmesin bizi

Sağlıkla büyüsün annesinin karnında.:anneadayı:

Bence süper bir değer Maşallahhh Allah nazardan korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı hepimize :)

Back
X