Kızlaaarr kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi :))))

Teşekkürederim canlarım...inşallah sağlıkla ilerler...Eylem hnm çarpşamba tekrarla ona göre yol haritası çizelim dedi..İnşallah Yavru tembel değildir de çalışıp hcg üretir :))

Zazacım bu arada rahim 8. güne çok iyi bence hemde 3 çizgi...Sana tavsiyem 9 u geçmezse transfer yaptırma...9 sınır değer..Yurt dışı kaynaklarda da hep öyle söylüyorlar..Ama bence geçecek 10 bile olacak inşallah :)))
Tebrik ederim canim ins saglikla ilerler daha once denemismiydin ilk danosyonmu canim

Sağol Hazancım, Aminnn..
TAtlım çok çok sevindim Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Değerin çok iyi hiç mrk etme. Kuzun tutunmuş işte sana. İkiz tek diye de takılma. Benim değerim 700 küstürdü. Ama tek bebek var. Sağlıklı olsun devam etsinde çok şükür. Benimde tedirginliklerim yersizmiş çok şükür. Ama kuzucum oturduğu için cinsiyetini göremedik. Ama BOYU kilosu Allah’a şükür normal. Estorofemi bıraktık, prednol 2 günde 1 olarak 4mg devam 15 gün sonra inşallah tamamen bıraktıracak. 5 Aydan sonra progestanı da bırakacakmışız. Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım

Hamile kalan arkadaşlar transferden sonraki tutunmaya dair belirtileriniz nelerdi?Benim adet olucak gibi karnım ağrımaya başladı da?Moralim bozuldu?

Ben laparoskopi olucam arkadaşlar Murat bey yasmine devam dedi ama yasmin ile çok küçüleceğini düşünmüyorum ben çik.kistimin.çünkü çok büyük en iyisi laparoskopi olup kurtulmak maliyet daha da artıcak ama o kadar para vericek bir de bu yüzden olmazsa sonradan pişman olmayım diyorum

Ben laparoskopi olucam arkadaşlar Murat bey yasmine devam dedi ama yasmin ile çok küçüleceğini düşünmüyorum ben çik.kistimin.çünkü çok büyük en iyisi laparoskopi olup kurtulmak maliyet daha da artıcak ama o kadar para vericek bir de bu yüzden olmazsa sonradan pişman olmayım diyorum
Kiraz cım nerde kim yapacak lapatoskipini?

Hamile kalan arkadaşlar transferden sonraki tutunmaya dair belirtileriniz nelerdi?Benim adet olucak gibi karnım ağrımaya başladı da?Moralim bozuldu?
Merhaba Serra’cım ben her hamileliğimde adet sancısını yaşadım. Bu bir hamilelik belirtisi bence.Hatta tamam bu sefer kesin geldi deyip habire wc ye gidiyordum :)))
Korkma cnm.
Kaçıncı günün bugün ve hangi merkezdi seninki?

Biritishe giden arkadaşlar, İstanbul bahçeci Kıbrıs bahçecinin ofiside sayılıyormu? Yani ben burda Bahçeci’ye gitsem benimle Kıbrıs için konuşup bilgilendirme yapacaklarmıdır?

Kiraz cım nerde kim yapacak lapatoskipini?
Defnecim İnan ben de kimin yapacağını bilmiyorum malum durumu söyleyemediğimiz için ne bahaneyle yaptıracak bilmiyorum bir tanesine döndürülmüş embriyom var daha önce tüp bebek tedavisinden kalan onları transfer ettirecem dedim öncesinde hazırlık olarak laparoskopi ve histeroskopi olmak istiyorum dedim o zaman git tüp bebek doktorun yaptırsın sesi başka bir tanesi de bizim de tüp bebek bölümümüz var ancak oranın yönlendirmesiyle yapabilirim dedi paramla rezil olmak diye buna denir

Defnecim İnan ben de kimin yapacağını bilmiyorum malum durumu söyleyemediğimiz için ne bahaneyle yaptıracak bilmiyorum bir tanesine döndürülmüş embriyom var daha önce tüp bebek tedavisinden kalan onları transfer ettirecem dedim öncesinde hazırlık olarak laparoskopi ve histeroskopi olmak istiyorum dedim o zaman git tüp bebek doktorun yaptırsın sesi başka bir tanesi de bizim de tüp bebek bölümümüz var ancak oranın yönlendirmesiyle yapabilirim dedi paramla rezil olmak diye buna denir
Cnm kafam karıştı, bunu Kıbrıs mı dedi?
Sen İstanbul’da olmayacakmısın lapatoskıpini?

Merhaba Serra’cım ben her hamileliğimde adet sancısını yaşadım. Bu bir hamilelik belirtisi bence.Hatta tamam bu sefer kesin geldi deyip habire wc ye gidiyordum :)))
Korkma cnm.
Kaçıncı günün bugün ve hangi merkezdi seninki?
Valla moralim bozulmaya başladı tutmadı gene de adet olucakmışım gibi geldi bana( transferden sonraki 2. Günüm hit de yaptırdım.Daha sonucu öğrenmeme 10 gün var.Dün gece saat 1 gibi öyle bir adet sancısı gibi sancı oldu ki normalde o ağrıdan sonra hemen gelirdi kanamam ama sonra geçti.Şuan gene ağrı var.Çok fazla negatif yaşayınca artık ümitlenmeye bile korkuyorum.

Valla moralim bozulmaya başladı tutmadı gene de adet olucakmışım gibi geldi bana( transferden sonraki 2. Günüm hit de yaptırdım.Daha sonucu öğrenmeme 10 gün var.Dün gece saat 1 gibi öyle bir adet sancısı gibi sancı oldu ki normalde o ağrıdan sonra hemen gelirdi kanamam ama sonra geçti.Şuan gene ağrı var.Çok fazla negatif yaşayınca artık ümitlenmeye bile korkuyorum.
Ben hiç unutmuyorum bir keresinde transferden sonra 3 gün fena adet sancısı olmuştum ama gelmedi tabi :)
Ve test günüme kadar ara ara kesin ve kesinlikle geliyor dediğim sancılarım oldu ama gelmedi :))
Rahat ol, herşeyin hayırlısı, biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi nasip.Ama bence hamileliğin en büyük belirtilerinden birisi adet sancısı .

Ben hiç unutmuyorum bir keresinde transferden sonra 3 gün fena adet sancısı olmuştum ama gelmedi tabi :)
Ve test günüme kadar ara ara kesin ve kesinlikle geliyor dediğim sancılarım oldu ama gelmedi :))
Rahat ol, herşeyin hayırlısı, biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi nasip.Ama bence hamileliğin en büyük belirtilerinden birisi adet sancısı .
Çok sağ olun valla iyi geldi bu dedikleriniz çünkü çok moralim bozulmuştu şimdi daha iyiyim Allah razı olsun.

Transferin ta başındasın ve bu ağrılar daha çok tutunma belirtileridi
Canım inşallah 1 haftaya sende bu forumu sevindirirsin
Rabbim bebişine kavuştursun

Back
X