Belkide benimm kabul etmem gerek yoruldum maddi manevi bitik bir insanım kendimi toplayıp bu hevesten vazgeçmek lazım galiba
Minnie cim acın daha çok taze..Çok haklısın bunu kaldırmak hiç kolay değil...Ama bak Zaza nerdeyse 15. denemesi, benim 6. oldu..Ama vaz geçmdik..Benim şimdi olmasa bu yaşata 43 yaşındayım yine dener yine denerdim.. Belki peşpeşe denemeye maddi yönden yapamazdım ama para biriktirir, hep denerdim...Hele senin yaşında daha genç..Paranı toparla kendini toparla yine dene hiç vazgeçme..
Senin yerinde olsam tr de iyi bir tüp bebek merkezine giderim, fikirlerini alırım, rahim konusunda..Donmuşları böyle tecrübeki bir doktor rahim hazırladıktan sonra alırım..Rahim içinde ne gerekiyorsa..Akapunktur, bol bol açık havada yürüyüş..Ben 2 aya yakın L-arginin kullanmıştım, bu tür takviyeler...Pes Etmek yok güzelim, acını yaşa ama öyle vazgeçtim, intihar edicem falan hele bu yaşta hiç duymamış olalım ....

Mavi sana hiç transferden sonra e2 progesteron baktırdılar mı sen aynı şekilde crinone jele devam ediyorsun değil mi

Herkese çok teşekkür ederim bu sabah uyanmak istemiyorum herşey çok anlamsız geliyor güçsüz amaçsızım ne diyim bu iş gerçekten insanı çok yoruyor çok üzüyor çok yıpratıyor benim eşim hayatta gelmez artık onun 3 kızı var benim için yapıcağını yaptı onun için kapandı bu olay.benim durumumda inşallah kalmayın azımın tadı yok havanın nefesi yok alamıyorum bu yol benim olan gücümü aldı götürdü yıprattı zamanla inşallah toparlanıcam

Mutsuzum demek başarısız ligi kabullenmek demek gücümüz yettigi yere kadar devam ama zor surec aklıma çocuk gelmediği gün yok hic bir zaman olmayacak demedim yaş 39 ve hala belki .....ve evet bizler bu belkilerle hayata tutunuyoruz
İyikide bu fani dünyada bir muradımız var ve onun peşindeyiz
rabbim hepimizi arzumuza kavuştursun

Onu bir sorsana mavi yaptırman gerekiyor mu diye atlamasınlar bir de işine karışmak gibi olmasın ama atlanmasın bir de
Çok ince düşüncelisin teşekkürler arkadaşım, bu cumartesi kese için gidicem bir sorarım...e2 ve progesterona sanırım kıbrısta sadece hit bakıyor..diğer merkezler bakmıyor..ben bahçecide yaptırdım onlar hiç bakmıyor..

Arkadasim seni.iyi bu saatte aramis Berk bey adini.bile anmak.istemiyorum o.kisinin beni gece 1 de alkollu bir sekilde arayip soguk.konusmasiyla hakkimi helal etmiyorum ona ve ekibine uzulme desemde bende kendime gelemedim gunlerce arkaaşım Allah yardimcimiz olsun
caaaaanııııımmm nerelerdesin
iyiki geldin
özledik seni

Benim değerlerim de senin gibiydi 555 aldım uzunca bir süre.nerdeyse 30 küsür haftalara kadar da kullandım ama azaltarak tabiki..sıkıntı yok sadece bolca progestan parası koy kenara:) ya da 200 mg lıklarından al onu kullanması daha kolay
kızlar 200 mg progestanın kapsülü kalın geç emiliyor 100 mg 5 tane kullanın

Çok haklısın.şuan. Hoppp hadi toparlan, kısmet nasip, demek Çok saçma. sana yapman gerekeni söylüyorum . Pazartesi gününe kadar acını çek, yalnız mı kalmak iyi geliyor annenle, eşinle mi onu bilemem, ağla zırla bağır isyan et. Bu senin en doğal hakkın. İnsansın arkadaşım. Çok isyan ettim bende ne yapayım, acım vardı, dünyanın yükü omuzlarımdaydı. İnsanlar kötüydü hayat kötüydü. Ama yaşın çok genç ayağa kalkmak zorundasın. tekrar denemek için, anne olmak için , bebeğini emzirebilmek, okulun ilk günü gurur duyabilmen için. Hatta insanlara hamileyim diyebilmek için. Çünkü sen bunları hakediyorsun. Doğru tedavi ile buna kavuşacaksın. Anne olacaksın bunun başka yolu yok!!! Pazartesi günü arıyorsun merkezi adam gibi ama soruyorsun hesabını, paranın, hayallerinin, umudunun, emeğinin karşılığını soruyorsun. Gerekirse suçlayacaksın onları. İçşni boşaltacaksın önce. Tüm evraklarını.donörün durumunu, embriyo kalitesini herşeyi söylemek zorundalar. Sorun sperm ise neden bakmadınız diyeceksin. Hakkını arayacaksın. Daha sonra bir plan yapacaksın; çünkü yaşın çok genç. Önce psikolojik olarak hazır hissedeceksin sonra paranı ayarlamak için ne gerekiyorsa, kredi, borç, işe mi gireceksin işe gir, sen kendi küllerinden kendin doğacaksın. Hepimiz senin iyi olmanı istiyoruZ. Kendini kandırma, sen ölmek değil anne olmak istiyorsun, zorundasın!
artemisscim okadar güzel yazdınki ellerine yüreğine sağlık

Sen nasılsın, laparoskopi olacaktın..Doktor bulabildin mi canım..
Ben iyi olmaya çalışıyorum ama laparoskopi düşüncesi beni biraz strese sokuyor.hiç olmadı biraz pahalı ama beni daha önce ameliyat eden sol yumurtalığımı alan Prof.a gidicem ona randevuyu haftaya alabildim bir görüşülen bu arada daha uygun bir doktor bulmaya çalışıyorum

Yasamayan anlayamaz , arkadaşım,bende motkanatlarıma katılıyorum.Eğer yaşınız müsait ise ve amh çok çok çok düşük değil ise bence vazgeçmeyin çünkü 0.10-0,20 ile Eğer yumurta kaliteli ise hamile kalınabilir.benim 0,04 iken bile 2 defa denedim ama embriyo 3. Güne 1. Kalite geldiği halde 5. Güne gitmediği için ve yaş faktörümden bıraktım artık ve donasyonu seçtim ama yinede vitamin takviyeleri ile denedim.Amh kesinlikle yükselmiyor ama vitaminlerdeki amaç reservi arttırmak değil , olanı kaliteli hale getirmeye çalışmak.Bu mümkün ama dediğim gibi yaşınız müsait ise kendimizden asla vazgeçmeyin...
benim fikrim 35 yaş üstü vaz geçmeli
yada parası ve gücü çoksa denemeli

Ben iyi olmaya çalışıyorum ama laparoskopi düşüncesi beni biraz strese sokuyor.hiç olmadı biraz pahalı ama beni daha önce ameliyat eden sol yumurtalığımı alan Prof.a gidicem ona randevuyu haftaya alabildim bir görüşülen bu arada daha uygun bir doktor bulmaya çalışıyorum
Anladım canım..Donasyon olacaği için bence çok tehlikeli bir ameliyat değilse korma, ol biraz önce kurtul..Yavrularına biraz önce alırsın...

Yok bakılmadı kiraz, crinone yi sabah 1 akşam 1 kullanıyorum...Başkada bişi yok...
mavim bana progestan iğne yazdılar dedim fitilde alım gelince dediler iğne yeter
bide estrofem hala 3 tablete devam ama rahim dün 8,3 mm di acaba 3 çizgi olduğu içinmi artırmadılar

Çok ince düşüncelisin teşekkürler arkadaşım, bu cumartesi kese için gidicem bir sorarım...e2 ve progesterona sanırım kıbrısta sadece hit bakıyor..diğer merkezler bakmıyor..ben bahçecide yaptırdım onlar hiç bakmıyor..
o e2 ve p4 de sadece hitin uyduruğudu tutunan embriyo o hormonlara bakmıyor
mavim cumartesi için seni heyecanla bekliyorum

minicim eşin şimdi kızgın zamanla her şeyi yoluna koyucan sabırlı ol
bence kendini toparladıktan sonra iyi bir doktor bul veya güvendiğin ve seni iyi bilen doktordan fikir al
rahimini toparla sonra yola devam

Kiraz korkma çok basit ankarada olsan yardimci olurdum bu arada fiyat nedir senin doktorun

mavim bana progestan iğne yazdılar dedim fitilde alım gelince dediler iğne yeter
bide estrofem hala 3 tablete devam ama rahim dün 8,3 mm di acaba 3 çizgi olduğu içinmi artırmadılar

8.3 çok güzel, kaç gün var progesterona zaza..9 mm üstüne çıksın kuzum, garanti olsun...Benim ilaçlar İst. da ki doktorumun herkeze verdiği standart donmuş embriyo tansferi protokolüydü .2 adet esterofem ile başladı, sonra 3 , sonra 4 yaptı, şimdide 4 devam ediyorum..Hepsi farklı işte..neye göre belirliyolar hiç bilmiyorum kuzum..Normalde benim ist. doktorumda transfer günü ve transferden 3 gün sonra progesteron iğne veriyormuş..Bana vermedi..sadece jel ile devam etti, kıbrısta vermedi..neden hiç bilmiyorum...
Ama bence iğne daha iyi ve daha güçlü..jel eğer yürümezsen çok tortu yapıyor..Kim bilir nasıl birikti..Bende uyguladıktan sonra hep transfer olduğum gün dail 15 dk yürüdüm..başka türlü öyle kalıyor...

canım l argenin kullandığını yazmışşın bu neye iyi geliyor rahme mi

Back
X