Şimdi bu embriyolar neden tutunamıyor bunun için kime gitmem?Hangi tetkikleri yaptırmam lazım?Çünkü hangi tüp bebekçiye gitseniz transfere kadar süpersiniz ondan sonra çok üzgünüz güle güle.Riskli gebeliklere bakan bir Prof bulsam ve ona durumumu anlatsam olur mu acaba?
hangi ilaçlar kullandın transferden sonra, zor olmazsa yazarmısın? ve rahim kontrol edilmiş mi ide tedavinen önce( rahim filmi, histeroskopi) ?
yaş kaç ?

İstanbulda Bahçeci, Semra Kahraman bunlar çok uzman tüp bebekçiler..Rahim problemin varmıydı serracım ..Çikolata Kisti, endometriosız vb
Yıllarca rahim 4-4 lük diyorlardı? Sonra çikolata kisti çıktı onu aldırdım geçen sene sonra rahim filmi çektirince tüpler genişlemiş aldırın dediler gene ameliyat olup onuda aldırdım benim bildiğim başka birşey yok ama( niye tutmuyor?)demekki var bişey

Yıllarca rahim 4-4 lük diyorlardı? Sonra çikolata kisti çıktı onu aldırdım geçen sene sonra rahim filmi çektirince tüpler genişlemiş aldırın dediler gene ameliyat olup onuda aldırdım benim bildiğim başka birşey yok ama( niye tutmuyor?)demekki var bişey
Yaş 44

hangi ilaçlar kullandın transferden sonra, zor olmazsa yazarmısın? ve rahim kontrol edilmiş mi ide tedavinen önce( rahim filmi, histeroskopi) ?
yaş kaç ?
rahim temiz mi ide? 44 yaş ve kaç tane tüp bebek denemesinden sonra prednol kullandırdilarmı? kan sulandırıcı varmı idı?
Rahim iyi dediler ama bilmiyorum 5 aşılama 7 tüp b

Rahim iyi dediler ama bilmiyorum 5 aşılama 7 tüp b
Canım bak ben ilk hit e gittim negatifleri aldım türkiyede beni hazırlayan doktorumu değiştirdim kıbrıstada kliniği değiştirdim türkiyedeki doktor muayenesi ücreti hazırlamaya 1.400 alıyor düşün aşırı pahalı ve izmirin en iyi doktoru diye geçiyor ama sana birşey diyimmi afedersin bi boka yaramadı sen demişsin yaa hani bi prof bulsam inan bul aynı şeyler denilicek şansın varsa bu iş oluyor ben artık buna kanaat getirdim ben halil beyde negatifleri aldım ama yakın arkadaşımın ablası donasyona gitti ilk defada gebe kaldı şimdi çocuğu bir yaşında buyur bakalım olucaksa prof lada alakalı değil kaç tane transfer edilmişti bu arada

Gerçekten çok geçmiş olsun canım..İnsan ne dese bilemiyorum...Ama dondurulmuşlarını alacağın zaman bence yine bir tüp bebek uzmanı hazırlasın seni..Bir de yaş41 arkadaşımızda da endometriosız vardı onu geçici menepoza soktular...Belki öyle bir tedavimi gerekiyordur...O yüzden Semra Kahraman, Bahçeci, Yada Bülent Traş gibi bir doktora gidip muayene olmanu tavsiye ederim..Öykünü anlat..Onlar yorumlasın bakalım..

Zaza bnm devam ettiğim acıbademde gynoliyf gönderiyorlar yumurta donasyonu için Acaba orasıda taze yumoş kullanıyormuki ist acıbademde ilgili olan hemşire taze kullanıyor demişti ama inanasım gelmiyor korkuyorum açıkcası biritişle bağlantıları yokmuş bnde biritişle düşünüyordum
vallah artık o kalmış insaflarına bilemeyizki

Şimdi bu embriyolar neden tutunamıyor bunun için kime gitmem?Hangi tetkikleri yaptırmam lazım?Çünkü hangi tüp bebekçiye gitseniz transfere kadar süpersiniz ondan sonra çok üzgünüz güle güle.Riskli gebeliklere bakan bir Prof bulsam ve ona durumumu anlatsam olur mu acaba?
katiyen bunu yapma o uzmanlar ancak tutunandan sonrasını anlar yani gebelik takibini yapıyorlar
ben öylede yalnışlık yaptım prof aydan biriye gittim riskli gebelik profu bir bok yapamadı çok özür dilerim
tüp bebekçi bul en iyisi

Kızlar en önemli bu işte sağlıklı kaliteli embriyo
80% embriyo
10%rahim
10% immunolojı

Canım bak ben ilk hit e gittim negatifleri aldım türkiyede beni hazırlayan doktorumu değiştirdim kıbrıstada kliniği değiştirdim türkiyedeki doktor muayenesi ücreti hazırlamaya 1.400 alıyor düşün aşırı pahalı ve izmirin en iyi doktoru diye geçiyor ama sana birşey diyimmi afedersin bi boka yaramadı sen demişsin yaa hani bi prof bulsam inan bul aynı şeyler denilicek şansın varsa bu iş oluyor ben artık buna kanaat getirdim ben halil beyde negatifleri aldım ama yakın arkadaşımın ablası donasyona gitti ilk defada gebe kaldı şimdi çocuğu bir yaşında buyur bakalım olucaksa prof lada alakalı değil kaç tane transfer edilmişti bu arada
Doğru söylüyorsun tamamen şans ama insan belki bir umut bir çıkar yol arıyor işte.2 tane transfer edildi

yaş kaç ?
Coraspirin,elevit,ımom,dhea,progestan 100 ml,estrofem3-3-3,monodoks,prednol5 gün kullandım sadece,eurtrox 25 mg kullanıyorum transferden sonra

Kızlar elim sperm verip geldi pazartesi kıbrısa uçuyoruz Çarşamba transferim olacak cuma döneceğiz. Gitmişken tatil yapalım dedik :KK66:
İnşallah herşey iyi olur zy güzel haberlerini alırız inşallah.nerede kalıcaksınız merkez mi ayarladı siz kendiniz mi buldunuz uygun mu kalış fiyatları

Back
X