Ben mesela cd 59 denen şeyi hiç duymamıştım.Birde şeyi okudum bazı yerlerde embriyo 5. Güne geldiyse transferden önce dış katmanı traşlanıtormuymuş neymiş rahme kolay tutunsun diye.Sonra sperm de DNA hasarı denen şeyi de burada öğrendim mesela buna benzer şeylere bakılsın( öyle bir dr bulsam)kendi kendime çözüm üretmeye çalışıyorum işte

Coraspirin,elevit,ımom,dhea,progestan 100 ml,estrofem3-3-3,monodoks,prednol5 gün kullandım sadece,eurtrox 25 mg kullanıyorum transferden sonra
ya kusura bakma sabırsız olduğum için, iş yerinde müsaitken yazmak istemiştim. ilk önce prednol bunca başarısız tüp bebek sonrası 12-13 haftaya kadar( bebeğin kendi plasentası oluşana kadar ) kullanman lazım. sonra yavaş yavaş azaltyorsun. ve 40 yaştan sonra kan koyulaşıyor ona baktır: homosistein, fibrinogen. O na göre kan sulandırıcı kullanmak( clexan 0.4), ve cd 56 zaten bunu anlamışsın, ve mümkinse ofis histeroskopi de rahimin için incelemek, polip varsa o esnada alınır.( ultrasyonda polip görenmeye bilir). ben kendi tedaviye gitmeden bunların hepsini yapacam ve uygulaycam.
tekrar çok geçmiş olsun.

ya kusura bakma sabırsız olduğum için, iş yerinde müsaitken yazmak istemiştim. ilk önce prednol bunca başarısız tüp bebek sonrası 12-13 haftaya kadar( bebeğin kendi plasentası oluşana kadar ) kullanman lazım. sonra yavaş yavaş azaltyorsun. ve 40 yaştan sonra kan koyulaşıyor ona baktır: homosistein, fibrinogen. O na göre kan sulandırıcı kullanmak( clexan 0.4), ve cd 56 zaten bunu anlamışsın, ve mümkinse ofis histeroskopi de rahimin için incelemek, polip varsa o esnada alınır.( ultrasyonda polip görenmeye bilir). ben kendi tedaviye gitmeden bunların hepsini yapacam ve uygulaycam.
tekrar çok geçmiş olsun.
Canım sağ ol ben bunlara bir baktırırım ( hepimiz hakkında hayırlısı olsun)

Ya birde ben 68 kiloydum 15 kilo aldım 83 kilo oldum ondan tutunmamış olabilir mi?Bu 2-3 ayda gene kiloveriyim belki işe yarar :(

3 le başladı Sonra 4 şuan 5-5-5 kullanıyorum e2 ye 5. Gün bakıldı 255 çıkmıştı hemşire iyi demişti
Protestan günlük kaç kaç kullandın? Yoksa progestan azmı ide? Benim doktor daha belli değil. Adet olunca başlaycam tahlillere.

Gerçekten çok geçmiş olsun canım..İnsan ne dese bilemiyorum...Ama dondurulmuşlarını alacağın zaman bence yine bir tüp bebek uzmanı hazırlasın seni..Bir de yaş41 arkadaşımızda da endometriosız vardı onu geçici menepoza soktular...Belki öyle bir tedavimi gerekiyordur...O yüzden Semra Kahraman, Bahçeci, Yada Bülent Traş gibi bir doktora gidip muayene olmanu tavsiye ederim..Öykünü anlat..Onlar yorumlasın bakalım..
Semra kahraman... genetikte 1 numara. Türkiye’de ki hatta Kıbrıs’taki bir çok Embriyolog elinden geçmiştir, öğrencisi olmuştur. Halen yanında çalışan embriyoloğu eşimin arkadaşının sevgilisi oluyor bana sizin vaka zor. Bence Semra hanım sizi havada kapar, zor vakaları sever deneme yanılma yapmak için yazık gelmeyin demişti

Semra kahraman... genetikte 1 numara. Türkiye’de ki hatta Kıbrıs’taki bir çok Embriyolog elinden geçmiştir, öğrencisi olmuştur. Halen yanında çalışan embriyoloğu eşimin arkadaşının sevgilisi oluyor bana sizin vaka zor. Bence Semra hanım sizi havada kapar, zor vakaları sever deneme yanılma yapmak için yazık gelmeyin demişti
Canim benimde aklımdan ya Semra hanım yada bahceci geçer çok kararsızım.evet dediğin gibi bi arkadaşım çok zor bi vakkaydi.ama şükür 3aylik hamile

Zaza bnm devam ettiğim acıbademde gynoliyf gönderiyorlar yumurta donasyonu için Acaba orasıda taze yumoş kullanıyormuki ist acıbademde ilgili olan hemşire taze kullanıyor demişti ama inanasım gelmiyor korkuyorum açıkcası biritişle bağlantıları yokmuş bnde biritişle düşünüyordum
taze yumurta kullanmadıklarını şurdan biliyorum benim dönörüm bir gün içinde bulunmuştu tamamen bizden dolayı tedavim iptal olmuştu çok üzülmüştüm nevin hanım üzülmeyin biz bu yumurtaları başkası için kullanırız siz müsait olduğunuzda yeni dönör buluruz demişti.

allah sana benim çektiyimi göstermesin
inşallah halilde ilk denemenden bebişine kavuşursun
allah korusun olumsuz olursa ozama

Seni anliyorum rabbim insaalah sanada nasip.eder ama doktorlara bukadar takilma evet 4 denemen başarisiz cok zor inşaalah bu denemende kavusursun bebegine şöyle düşün derim iyi kötü embriyo doktor yok rabbim nasip ederse o senin benim bizim anlimiza yazildiysa olur.olmazsada rabbimden dokotrlar vesiledir sadece bunu düşün zaten böyle düşününce bi rahatlama geliyo insana 3 tüp bebek denedim piskolojim çöktü agir depresyonlar yaşadim hitle görüştüm bu sefer icim rahat OL DER OLUR bu doktora güvendigimden degil ALLAHA inancimdan dua edelim bize hayirliysa nasip etsin hayirsizsa nasip etmesin her serde vardir bi hayir cok uzattim sanirim insaalah hersey gönlunce olur

Back
X