Serra06 merhaba,yaş 44 görünce aynı sorunları yaşadığımdan yazmak istedim.Geç evlendim 41 yaşında 6 ay geçince kontrollerde yumurta rezervi düşük dediler amh 0.14 ile tüp denedik 2 defa ilk demede 2 yumurta G1 idi çok iyi kalite ama tutmadı
2. denemede 1 embriyo döllendi kalite düşüktü tutmayacağını bile bile koydular,tutmadı donasyon düşün olmaz dediler ruhsuzca onlar için önemin yok biri gelir biri gider neysee
sonra doktor değiştirdim mini denedik 3 defa denedim 3 denemeden 7 tane toplandı 1 tane döllendi bu arada insülin direnci 3.75 olmuş o halde koydular, şeker yüksek tesadüf dahiliye uzmanı kızım senin bu halde çocuğun tutmaz dedi, diyet önerdi 2.5 ayda 7 kile verdim direnci 1.5 a çektik kendime daha rahat hissediyorum.tabi yine başka doktora gittik tanıdık aracılıgı ile %5 şansın var dedi boşa para harcama dedi,yumurta olduğu sürece şansım yokmuki

neden illaki donasyon kafam karıştı strese girdim kıbrıs ile görüştük aynı klinikten donasyon ile hamile kalan arkadas vardı doğum yaptı,kesin tutuyor dediler kendi genetiğimi taşımayan bir cocuğu kafaya oturtamıyorum.