Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zy canım senin kaç yumurta işlem görmüş merak ettim
Çok isterim kuzum Çarşamba hastanede olacağızÇok sağol canım
Zy pazartesi geliyor inşallah kısmet olursa görüşürüz-)
hastane iyi ama burdan okuduğumuz kadarıyla çok arkadaş hamile kaldı bende orayla britsih arasındayım halenHadiyaa gerçektenmi hiç insaf kalmamış bu Doktorlarda bn bu hastaneyle görüşmedim bnm ist gittiğim acıbademde bu konuyla alakalı hemşireyle görüştüm taze yumurta kullanıyorlar demişti üstelik gynolife hastanesinde bağlantıları olduğu için ücretsiz beni hazırlıycaklarını söyledi o yüzden burayla devam ediyorum
Ayyy cnim maşallah, ,,İNŞALLAH hepsi sana çifter çifter saglikli bebisleer olara geri dönerlerKızoşlaaaaar 14 yumurta işleme girmiş 14 de döllenmiş-)))
Dua edin biriciyide olsa benim olsun
Kaliteli embiriyonuz oluşuyorsa deneyin derim.tabi durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz.Kızlar merhaba ben 2 defa mucize ekip te denedim sperm donasyonu şimdi de embriyo donasyonu mu yapsak diyor eşim ne yapsam bilmiyorum maddi manevi yoruldum
m 27 mart serum taktırmaya gidizemKızlar salı uçuyoruz salı otelde kalacağız
Çarşamba sabahtan hastanede olacağız transfer yapılacak akşama geri döneceğiz
28 Mart’ta bristhiste olacak olana varmı
canımmmm bu sefer olucak :))) haydi gelin bebişlerrrrr :)Kızoşlaaaaar 14 yumurta işleme girmiş 14 de döllenmiş-)))
Dua edin biriciyide olsa benim olsun
Zy cim yavrular oluşmuş, seni beklerler..Saglikla al gel kuzuları...Kızlar salı uçuyoruz salı otelde kalacağız
Çarşamba sabahtan hastanede olacağız transfer yapılacak akşama geri döneceğiz
28 Mart’ta bristhiste olacak olana varmı
Benim donorumdende 14 toplanmisti:)Arkadaşlar ikinizin donöründende 14 yumurta mı toplandı
Canım inşallah bana tek bebiş bile yeter :)Sağol kuzum..... inşallah sen en kisa surede bir kese değil 2 kese görürsün canim :)
Anladım canım inş herşey güzel olur bize serum falan demediler 28 Mart’ta gelin dediler bakalım 5. Güne kaç embriyo kalacak inş herşey iyi olurCanı
m 27 mart serum taktırmaya gidizem
29 mart transferim olucak inşallah