- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 18
- 32
InsaAllah hayirli sonuçlar olur canim yaşında daha kucukmus yumurtalarina ne diyolar niye tutmuyomuşDaha 2. Tedavinin sonucunu yeni aldım bahçeci doktoru ile konuştum inşallah para biriktireyim tekrar başlayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaAllah hayirli sonuçlar olur canim yaşında daha kucukmus yumurtalarina ne diyolar niye tutmuyomuşDaha 2. Tedavinin sonucunu yeni aldım bahçeci doktoru ile konuştum inşallah para biriktireyim tekrar başlayacağım
Sperm donasyonu nedemkCanım biz sperm donasyonu yaptık mucize ekip te ben 22 yaşındayım ama 5. Güne blast birinci kalite bir tane vardı diğerleri 3. Günde kalmış gelimleri iyi değildi
Canım sen nerde denedinYaaaa üzülmeyin biliyorum söylemesi çok bişiy değiştirmiyor ama bende yeni negatifi aldım nefes alamıyorum 3. Benim bide bu düşünün inşallah sizin ikinciye olur ama kanda da mutlaka bakın. Bazen idrar yanıltabiliyor
Yumurta donasyonu gibi yumurta benden sperm bankadanSperm donasyonu nedemk
Yanı hastane karar veriyor hangi kişilerden yumurt veya sperm alacağını peki yasalmi ve annenin kanının yazıyor mu yumurta donasyonunndaYumurta donasyonu gibi yumurta benden sperm bankadan
1. De 15 mm de çatlatma vurdu büyümesini beklemedi kimyasal oldu 2. De bekledi 9 yumurta topladı 5. Güne 1 blast oldu gene tutmadı bu sefer Murat beye bahçeci ye gidicem dedim o da genetik bakalım ne kadar yumurta elde edersek toplayalım diyorInsaAllah hayirli sonuçlar olur canim yaşında daha kucukmus yumurtalarina ne diyolar niye tutmuyomuş
Yanı hastane karar veriyor hangi kişilerden yumurt veya sperm alacağını peki yasalmi ve annenin kanının yazıyor mu yumurta donasyonunnda[/QUOTE
Size göre demiyorum genel diyorumBen yumurta donasyonu yapmıyorum ki
Anne baba özelliklerine göre siz seçiyorsunuzSize göre demiyorum genel diyorum
üonK
kirazcım ağzından bal damlıyor inşallah kuzum
Ben yumurta donasyonu yapmıyorum ki
O kadar emek veriliyo sanki kac mm de catlatma vurulacagini bilmiyolar az daha buyumesini bekleseler nolacak sanki. Insallah bu defa olumlu sonuc olur canim. Bende sperm donasyonu yaptiriyorum da o yuzden sordum nicin tutmadigini ..1. De 15 mm de çatlatma vurdu büyümesini beklemedi kimyasal oldu 2. De bekledi 9 yumurta topladı 5. Güne 1 blast oldu gene tutmadı bu sefer Murat beye bahçeci ye gidicem dedim o da genetik bakalım ne kadar yumurta elde edersek toplayalım diyor
Dünya tüp bebek berk angünde 3. Cü ilki hitCanım sen nerde denedin
Canım benim ilki hit ikinci dünya tüp bebek berk angünCanım sen nerde denedin
Yumurta donasyonu muDünya tüp bebek berk angünde 3. Cü ilki hit
Canım benim ilki hit ikinci dünya tüp bebek berk angün
Bende Firdevs hanımda denedim 2 defaDünya tüp bebek berk angünde 3. Cü ilki hit
Canım benim ilki hit ikinci dünya tüp bebek berk angün
Canım ben iki defa denedim de hamile kalırsam söylerim ama donör eşine benzeyen birini seçiyorlarsperm donasyonu yaptıranlar hiç bebeklerini kucaklarına aldılar mı nasıl bir duygu acaba :) bebişleriniz sizlere benziyor mu :)
Bunu bende cok merak ediyorum :))sperm donasyonu yaptıranlar hiç bebeklerini kucaklarına aldılar mı nasıl bir duygu acaba :) bebişleriniz sizlere benziyor mu :)
temmuz ayında yaptırdım.8 yumurtam vardı.Vitamin yuklemesi yaparak yumurta kalitelerimi arttirmak icin tavsiyede bulunmadilar.tedavi suresince .ilac dozu fazla kullanilmis bide erken vurdurdular catlatma ignesini.Henuz bu işlemler konusunda yeteri bilgim olmamasını kullandılar.Bir sürü hataları cogu kez insanlara negatifi getiriyo.Mucize ekip e Düsmanımın yolu bile düşmesin.Canım sana ne yaptılar anlatsana
Sende aynı durumu yaşamışsın benim le canım üstüne birde suçu bize atıyorlartemmuz ayında yaptırdım.8 yumurtam vardı.Vitamin yuklemesi yaparak yumurta kalitelerimi arttirmak icin tavsiyede bulunmadilar.tedavi suresince .ilac dozu fazla kullanilmis bide erken vurdurdular catlatma ignesini.Henuz bu işlemler konusunda yeteri bilgim olmamasını kullandılar.Bir sürü hataları cogu kez insanlara negatifi getiriyo.Mucize ekip e Düsmanımın yolu bile düşmesin.
um alıcam transferden 2 gün önceSerum tedavisi mi görüyorsunuz fiyatı ne kadar