Yaaaa üzülmeyin biliyorum söylemesi çok bişiy değiştirmiyor ama bende yeni negatifi aldım nefes alamıyorum 3. Benim bide bu düşünün inşallah sizin ikinciye olur ama kanda da mutlaka bakın. Bazen idrar yanıltabiliyor
Canım sen nerde denedin

InsaAllah hayirli sonuçlar olur canim yaşında daha kucukmus yumurtalarina ne diyolar niye tutmuyomuş
1. De 15 mm de çatlatma vurdu büyümesini beklemedi kimyasal oldu 2. De bekledi 9 yumurta topladı 5. Güne 1 blast oldu gene tutmadı bu sefer Murat beye bahçeci ye gidicem dedim o da genetik bakalım ne kadar yumurta elde edersek toplayalım diyor

1. De 15 mm de çatlatma vurdu büyümesini beklemedi kimyasal oldu 2. De bekledi 9 yumurta topladı 5. Güne 1 blast oldu gene tutmadı bu sefer Murat beye bahçeci ye gidicem dedim o da genetik bakalım ne kadar yumurta elde edersek toplayalım diyor
O kadar emek veriliyo sanki kac mm de catlatma vurulacagini bilmiyolar az daha buyumesini bekleseler nolacak sanki. Insallah bu defa olumlu sonuc olur canim. Bende sperm donasyonu yaptiriyorum da o yuzden sordum nicin tutmadigini ..

sperm donasyonu yaptıranlar hiç bebeklerini kucaklarına aldılar mı nasıl bir duygu acaba :) bebişleriniz sizlere benziyor mu :)

Canım sana ne yaptılar anlatsana
temmuz ayında yaptırdım.8 yumurtam vardı.Vitamin yuklemesi yaparak yumurta kalitelerimi arttirmak icin tavsiyede bulunmadilar.tedavi suresince .ilac dozu fazla kullanilmis bide erken vurdurdular catlatma ignesini.Henuz bu işlemler konusunda yeteri bilgim olmamasını kullandılar.Bir sürü hataları cogu kez insanlara negatifi getiriyo.Mucize ekip e Düsmanımın yolu bile düşmesin.

temmuz ayında yaptırdım.8 yumurtam vardı.Vitamin yuklemesi yaparak yumurta kalitelerimi arttirmak icin tavsiyede bulunmadilar.tedavi suresince .ilac dozu fazla kullanilmis bide erken vurdurdular catlatma ignesini.Henuz bu işlemler konusunda yeteri bilgim olmamasını kullandılar.Bir sürü hataları cogu kez insanlara negatifi getiriyo.Mucize ekip e Düsmanımın yolu bile düşmesin.
Sende aynı durumu yaşamışsın benim le canım üstüne birde suçu bize atıyorlar

Back
X