Dediğim gibi gerçeklik payı varmi yokmu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sperm donasyonu yaptıranlar hiç bebeklerini kucaklarına aldılar mı nasıl bir duygu acaba :) bebişleriniz sizlere benziyor mu :)
münir özkul un kızı Güner özkul kızı süreyyayı sprem donasyonu ile yaptı.Tanırım kendisini.Kızı aynı kendisine benziyo.Hatta kendi annesinede çok benziyo süreyya.Masallah koca kız oldu.

Selamlar
Zaza'cım inşallah tüm duaların kabul olsun,biran önce yavrularına kavuşmanı diliyorum.Zy cim sen de sağlıkla al yavrularını..Allah tamamına erdirsin.Kıbrısta olan ve yakın zamanda gidecek tüm arkadaşlarım dualarım sizinle...

2016 da gynolife da yaptırdığımda 10 yumurtadan 7 en sona da sadece 3 tane kalmıştı..Şimdi british de 13 yumurtadan 12 si 5 .güne gitti.6 sı iyi kalite olanlar donduruldu.Son 6 ya kalanlardan da 6. gün 2 tanesi donduruldu.Toplamda 8 tane yumurta dondurulmuş oldu..
Estrofeme başlamadan ilk ölçümde rahimin en kalın yeri 3,8 di..8 gün günde 3 adet kullandım 7,2 olmuş.Şimdi çarşambaya kadar devam ediyorum bakalım ne olacak..İnşallah rahimde sorun yaşamam
Maşallah embriyolara :nazar: Olacak Mentha cım, içini ferah tutu..

Arkadaşlar sizi türkiyede takip eden doktorlar yumurta donasyonu yaptırdığınızı biliyomu? Söylemesek ortaya cıkar mı

Canım sana ne yaptılar anlatsana
Bunu bende cok merak ediyorum :))
bebeklerimi sattılar mı yoksa
Canim ben daha once bi arkadaştan duydum bu gibi yorumları.oda aynı sizin gibi mağdur olduğunu söyledi.hatta hemen hemen kimsenin donmusunun olmadığını söyledi.fazla kalan donmuslari hastanın izni olmadan alıyorlardı.ne kadar doğru bilemiyorum tabi.ama kaç arkadasada sordum.donmuslarinin olmadığı söylediler buda kafamı karıştırmaya yetti.yani eğer denersem kesinlikle firdevsi eledim.[/QUOTE

Canim ben daha once bi arkadaştan duydum bu gibi yorumları.oda aynı sizin gibi mağdur olduğunu söyledi.hatta hemen hemen kimsenin donmusunun olmadığını söyledi.fazla kalan donmuslari hastanın izni olmadan alıyorlardı.ne kadar doğru bilemiyorum tabi.ama kaç arkadasada sordum.donmuslarinin olmadığı söylediler buda kafamı karıştırmaya yetti.yani eğer denersem kesinlikle firdevsi eledim.
Canım benim embriyolarım ın ikisinin fotosunu gördüm diğerleri iyi değil dediler oyaladılar

taze yumurta kullanmadıklarını şurdan biliyorum benim dönörüm bir gün içinde bulunmuştu tamamen bizden dolayı tedavim iptal olmuştu çok üzülmüştüm nevin hanım üzülmeyin biz bu yumurtaları başkası için kullanırız siz müsait olduğunuzda yeni dönör buluruz demişti.
bunu söyleyen hangi merkez

Halilin protokolünü her kese aynı
İmim,elebit biri sabah aç biri akşam tok nerden baksan ikiside aynı vitamin grubu
Biosteron(dehidrotestesteron)yumurta kalitesine iyi gelen ilaç bize hiç gereyi yok
Estrofem,progestan fitil 100mg günde 3 defa
Transfer sonrası 3-3-3
Heeeer kese aynı
Kalın rahimede ince rahimede
Ölüyede diriyede-)))
hay ağzına sağlık canım haberlerin çok iyi rahim kalınlığı süper en önemlisi tüm dualarımız seninle sonu güzel olsun inşallah

bebeklerimi sattılar mı yoksa
Canim ozur dilerim,patavatsizlik ettim.bosluguma geldi.iki yıl önce bi topikten bi arkadaş yazmıştı.oda sadece hisselerini ve suphelerini yazmıştı.yani elde kanıt vs bişey yok.tekrar da özür dilerim sizleri dusunmeden konuştum.inanma bence bende böyle bişey olsaydı.illaki cikiardi

Yok canım önemli değil bu şüphe zaten var bende bide iki defa onlara Gittim onların başarısızlığı yok onlara göre hep bizde sıkıntı
Canim ozur dilerim,patavatsizlik ettim.bosluguma geldi.iki yıl önce bi topikten bi arkadaş yazmıştı.oda sadece hisselerini ve suphelerini yazmıştı.yani elde kanıt vs bişey yok.tekrar da özür dilerim sizleri dusunmeden konuştum.inanma bence bende böyle bişey olsaydı.illaki cikiardi
b

Kızlar nakadar mutluyum baksanız kaç kardeşiz ve bir birimizi seviyoruz ve destekliyoruz
Allahım hepimizi anne etsin inşallah[/
Kızoşlaaaaar 14 yumurta işleme girmiş 14 de döllenmiş-)))
Dua edin biriciyide olsa benim olsun
hayırlısı olsun canımm... hadi inşallah bu sefer herşey güzel olucak :)

Back
X