Canım uterus rahim demek fundus rahimin iç dip tarafı yani tüplere giden tarafı
Arkadaşın orda sinerhi yani yapılıklığı var
Histeroskopiyle açılır ve çözülür inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım uterus rahim demek fundus rahimin iç dip tarafı yani tüplere giden tarafı
Iyidirler insallah canim birkac gun once hafif kanama oldu. Dr um dinlen dedi. Tekrarlamadi sukur. Kalp atisi icin 10 gun sonra gidicez bakalim. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah. Dualarim hepimiz icin.Manolyacım özletin kendini
İkizlerimiz nasıl maşallah
dinlen kardeşimIyidirler insallah canim birkac gun once hafif kanama oldu. Dr um dinlen dedi. Tekrarlamadi sukur. Kalp atisi icin 10 gun sonra gidicez bakalim. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah. Dualarim hepimiz icin.
Kazen aslında artemisi kadeşimizi açsan iyi olurBu işe dini karıştıran varsa inanın kalbini kırar, siteden atarım. Kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda olduğunu bilemez. Terbiyesizliğe gerek yok ! Mesajım gitmesi gereken, atılan 2 üyeye gitmiştir....
artemis in bi hatası yok. Topiğimizine bomba gibi düşen diğer kişiydi Tek hatalı olan.Artemisin yasağını kaldırmanızı Rica ederim.Bu işe dini karıştıran varsa inanın kalbini kırar, siteden atarım. Kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda olduğunu bilemez. Terbiyesizliğe gerek yok ! Mesajım gitmesi gereken, atılan 2 üyeye gitmiştir....
Kazen Artemissi yi uzun zamandır tanıyoruz topikte ve tedavi sürecinde ve sorasında sürekli takip ettik, Zaza ile aynı fikirdeyim, onun atılmasını bende kesinlikle istemem...Diğer kişi yeniydi ve amacı neydi zaten pek anlaşılamadı...Bu işe dini karıştıran varsa inanın kalbini kırar, siteden atarım. Kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda olduğunu bilemez. Terbiyesizliğe gerek yok ! Mesajım gitmesi gereken, atılan 2 üyeye gitmiştir....
Bu Topik Türkiye aşamasını tamamlayıp kapatıp bebek icin farklı bi umut peşinde olan kadınların bulusup DONASYON hakkında fikir paylaştığı bir platformdur.Sizin sorularınızî sorabileceginiz mutlaka kadınlar kulubunde başka sayfalar vardır.kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim de çocuğum malesef olmuyor ama tüplerimden kurtuldum,sonuç artık değişir mi bilemiyorum.Olursa tüm süreci yazacağım Allah’ın izniyle.Herkesin kendine göre büyük ve çeşit çeşit dertleri var.Allah tez zamanda hepimizin yüzlerini güldürsün.ben haziran gibi tekrar normal tüp bebek / türkiye’de deneyeceğim,nasip bakalım olacak mı?
size sormak istediğim bu süreçlerde tanıdığım,çok sevdiğim bir arkadaşım için.Kendisinde genetik bozukluktan dolayı tekrarlayan düşükler oldu.Genetik sonucunu öğrendikten sonra da tekrarlayan tüp bebek denemeleri oldu ama sağlıklı embriyo oluşmadı.tek transfer yapıldı o da malesef tutmadı.kendisiyle birlikte ben de araştırıyorum.şuan için halil ibrahim tekin en iyisi sanırım.Bahçeci Murat beyde çok güleryüzlü be ilgili bir doktormuş.
-peki sizin tecrübeleriniz nelerdir?
-hangi doktora/kliniğe gittiniz?
-sonucunuz ne oldu?
-doktordan ve merkezden memnun muydunuz?
-bu yolda önemli gördüğünüz tecrübeleriniz neler?
şimdiden
kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim de çocuğum malesef olmuyor ama tüplerimden kurtuldum,sonuç artık değişir mi bilemiyorum.Olursa tüm süreci yazacağım Allah’ın izniyle.Herkesin kendine göre büyük ve çeşit çeşit dertleri var.Allah tez zamanda hepimizin yüzlerini güldürsün.ben haziran gibi tekrar normal tüp bebek / türkiye’de deneyeceğim,nasip bakalım olacak mı?
size sormak istediğim bu süreçlerde tanıdığım,çok sevdiğim bir arkadaşım için.Kendisinde genetik bozukluktan dolayı tekrarlayan düşükler oldu.Genetik sonucunu öğrendikten sonra da tekrarlayan tüp bebek denemeleri oldu ama sağlıklı embriyo oluşmadı.tek transfer yapıldı o da malesef tutmadı.kendisiyle birlikte ben de araştırıyorum.şuan için halil ibrahim tekin en iyisi sanırım.Bahçeci Murat beyde çok güleryüzlü be ilgili bir doktormuş.
-sonucunuz ne oldu?
şimdiden
sizinki dini bilgi değil YOBAZLIK!Merhaba doktorunuz Bülent tıraş mı?
Eğer oysa bence çok günah, heryerinizi görüyor. Allah esirgesin rahminizi bile görüyor. Ne malum bellide orda da başkasının yumurtası spermi kullanıyorlar emin olmadığınız yola girmeyin derin. hem Allah verecekse verir zaten tüp bebek ile neden kaderi zorluyorsunuz ki. Şirke girer. Birde gidip orda eşiniz mastürbasykn yapıp sperm örneği veriyor. Bişiler izliyor falan offff resmen günaha batmak. Denemeyin derim. Evlatlıkta almayın çünkü kız alırsanız eşinize, erkek alırsanız size yabancı ve haram
ZY cim hadi bakalım, bütün dualarım seninle ve yavrularınla..İlk 3 gün önemli ...Dikkat et ama çok da hareketsiz kalma..Özellikle progesteron fitil kullanıyorsan fitilden sonra mutlaka 10 dk kadar yürü...Ben hastaneden çıkınca karşısında ki lemar markete gidip küçük bir alışveriş yapmıştım.Kayısı aldım :)Kuzular şuan hastanedeyim embriyolar yerleştirildi
Dualarınızı eksik etmeyin
Bu konuları konuşmasak sevinirim..Buraya gelen kişiler artık tüm tedavileri denemiş ve başka çaresi olmayan kişiler..Eğer Yumurta donasyonun dini yanını tartışmak isteyen varsa lütfen bu konulu bir topik açsın ve sonuna kadar tartışsın..Tabi Site yönetimi izin verirse :)sizinki dini bilgi değil YOBAZLIK!
sizin eğitiminiz nedir ki böyle hassas bir konuda fetva veriyorsunuz.
Allah istediği bu ilim bu bilim var.
Allah’ın (cc) ilk emri “OKU”dur.Dinimizi yaşamak,bilmek ve öğrenmek için Allah’ın emirlerinden ayrılmayın.Ne demek evlatlık alma!Allah’ın bildiğinden daha fazla mı biliyorsunuz?Allah o annesiz babasız bebekleri ve bizim durumumuzdakileri bir sınav olarak verdi.size söyleyecek çok sözüm olurdu ama...Neyse.Size son olarak bir hadisle cevap vermek istiyorum,anlarsanız.
"Bir saat ilim öğrenmek gece sabaha kadar ibadet etmekten kıymetlidir. Bir gün ilim öğrenmek, üç ay [nafile] oruç tutmaktan kıymetlidir."
Arkadaşlar bu bir tedavidir,bizim Allah’a dua edip,tüm tıptan faydalanmaktan başka yapacağımız hiçbir şey yok.Sağlığımız olsa bebeğimiz olurdu,bebeğimiz olmuyorsa da onun tedavisi ne ise yaptırıp Allah’a dua etmekten başka yolumuz yok.
Zazacım sen şimdi eskileri boşver kuzum..Bunları düşünüp hiç moralini bozma..Harika giden bir tedavin var ona odaklanA
Aman halilden kaç onun ve merkezinin para peşinde koşmaktan başka bir amacı yok
Bahçeci desen neyinki türkiyede yurtdışında tanınmış ve ömrünü işe atmış bi insan
Bütün olmasada ama işine cihazlara yeniliklere vede çalışanlarını yurtdışına adayıp bilgi alınmalarına iyi oaralar harcayan bir doktor
Ve dissiplinli bir ekip
Halilde ve hemşirelerde bir damla ne dissiplin var nedeartış ıvf dünyaca ünlü konferanslarda türküyeden katılanlar bir tek bahçeci ve ekibi
Halilin ameeika gezileri sadece para harcama amaçlı gezintileri
Bunu bilerek söylüyorum
Lütven araştırın
Lütven reklam amaçlı ismini googla eklemişleri iyi araştırın ben yandım siz yanmayın
Halilde gebelik ve doğum yapanlarda çok
Ama ağır vakalardan bir tanesi bile anne olamadı
vede ağır vaka demiyelimde ilkinde gebe kalan kaldı veya ilk dondurulmuşlarını çözen kefeni yırtıp hamile kaldı
Ama çoğunlukla 3-4-5 ve s..deneyenler negativden başka bir şey aLmadı
Halilde negativi aldın yapıştıkca bataklığa gitiyorsun
İndirimli yaptığı tedavileri neden ibaret olduğunuda gördük
Hele embriyolojı dalı nakadar geride kalmış getileri okusanız görürsünüz kızların yaşadığını
İlinci transferime giderken orada rus dilli ermeni kızdan malumatlar aldım
Neler görüyoruz dedi burda 13-15 defa donasyondan negatif alan boynu bükükler
Aman halilden kaç onun ve merkezinin para peşinde koşmaktan başka bir amacı yokkızlar allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim de çocuğum malesef olmuyor ama tüplerimden kurtuldum,sonuç artık değişir mi bilemiyorum.Olursa tüm süreci yazacağım Allah’ın izniyle.Herkesin kendine göre büyük ve çeşit çeşit dertleri var.Allah tez zamanda hepimizin yüzlerini güldürsün.ben haziran gibi tekrar normal tüp bebek / türkiye’de deneyeceğim,nasip bakalım olacak mı?
-sonucunuz ne oldu?
şimdiden
forumda 2 senedir varım kütven gerileri okuyun ama kısaca söyleyim 11 defa kendi yumurtalarımla denedinsiz nerelerde yaptırdınız?kaç kez transfer oldu?durumunuz nedir?