Bu site başlığı da net bir şekilde sperm ve yumurta donasyonu olarak belirtildiği halde bunu düşünmeyen ve onaylamayan insanların buraya girmek için 2 nedeni olabilir.
1-donasyon kelimesinin anlamını bilmiyorlar ki,bunu bilmeden olumsuz yazılar da yazamazlardı..
2-Kötü niyet
Bence 2. neden..Umarım bir daha burayla ilgisi olmayan kişiler girmez..

Bu site başlığı da net bir şekilde sperm ve yumurta donasyonu olarak belirtildiği halde bunu düşünmeyen ve onaylamayan insanların buraya girmek için 2 nedeni olabilir.
1-donasyon kelimesinin anlamını bilmiyorlar ki,bunu bilmeden olumsuz yazılar da yazamazlardı..
2-Kötü niyet
Bence 2. neden..Umarım bir daha burayla ilgisi olmayan kişiler girmez..
Aslında bizde hata hiç ciddiye almamak lazım...Bu arkadaşları direk tahrik ve kışkırtmadan şikayet etmek gerekli. Her kez her konuya katılmaya bilir ama burda bu duruma karar vermiş ve hatta hamile arkadaşlara bunu söylemenin alemi varmı..Hadi söyledin, dahada uzatmanın tartışmanın anlamı var mı.

bu 3 "3. gün degil dimi ? " bu BB de bildigimiz bb mi? Benim kafam karıştı.Mavisufi sen ne dersin?Doktor iyi demis ama. acaba eksikmi yazdin arkadasim bize.Yanlis yorumlamak istemiyorum
Hayır canım 5. Gün kağıtta 3BB-3BB yazıyordu embriyoya

Yarın diğerlerinin 6. Günü dondurma İçin kalanları bilgi verecekler

Doktor 3BB Lere iyi dedi ama bilmiyorum aranızda tecrübeli daha bilgili olan çok bu yüzden bilgi verirseniz seviniriz
Tabi iyi köyü moral bozmam Allah bilir en kötü deriz tutar en iyi deriz tutmaz

ZY2009 Sım- sıkı tutunsunlar annelerine. boş ver hafleri . relax ol, sen artık hamilesin.

Hayır canım 5. Gün kağıtta 3BB-3BB yazıyordu embriyoya

Yarın diğerlerinin 6. Günü dondurma İçin kalanları bilgi verecekler

Doktor 3BB Lere iyi dedi ama bilmiyorum aranızda tecrübeli daha bilgili olan çok bu yüzden bilgi verirseniz seviniriz
Tabi iyi köyü moral bozmam Allah bilir en kötü deriz tutar en iyi deriz tutmaz
Sen bunları şuan hiç düşünme.Olumsuzluk bünyen icin iyi degil.Tüm konsantrenle tutunmalarına odaklan.Sonuçda Rabbim ol diyince oluyo.gerisi teferruat.

Bu başlık bu günlerde çok hareketlendi.

Gelelim yukarıda ki mesaja. Eleştiri ile hakareti karıştıran yorumlarınız var. Daha önce ki mesajınıza size ceza vermeden müdahale ettik ama artık sınırları aşıyorsunuz.

Eleştiri ile hakareti lütfen birbirine karıştırmayın. Yayıncı olarak bizi çok zor durumda bırakıyorsunuz.

Bence
Eleştiri ve hakaret yok...
Hepimiz Hit ten aynı şeyleri yaşadık...
Tek isteğimiz çocuk sahibi olmak...
3 defa yaptırson. ..
Şimdiki parayla 70...75 milyar havaya uçtu...
Vücutlarımız ne hale geldi...
Hit ciğimin hemşiresi gerçektende bana da dönülmedi...
Doğru düzgün bilgi vermediler. ..
Bizler bu forumda derdimizi anlatabiliyoruz...
Eşimiz dışında bizim durumumuzu kimse bilmiyor...
YAŞAYAN ANLAR...
SEVGİLİ HİT HEMŞİRELERİ
::((

Bu işe dini karıştıran varsa inanın kalbini kırar, siteden atarım. Kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda olduğunu bilemez. Terbiyesizliğe gerek yok ! Mesajım gitmesi gereken, atılan 2 üyeye gitmiştir....
Teşekkür ederim admin kendi adıma.

Insanları tanımadan HIC BIR FIKRI OLMADAN buradaki bir arkadaşımızın (artemis) yazısına saçma sapan yanıt veremezsin ! Onun nicin öyle yazdığını biliyormusun HAYIR. adab_ı muaşeret geregi.yeni geldigin bir ortamda önce sessizce insanların yazısı okunup daha sonra dahil olunmaya çalışılır. Buradaki hiç kimseyi GERMEYE zerre hakkın yok.Buradaki insanlar icinde suan tedavide olanlar var ve onların sinir sistemini bozup işlemlerini negatif etkilemeye hakkın yok.Bu topikde "üzüm yemeye çalış.Bağcıları dövmeye Degil "

Ağzına sağlık arkadaşım. ..
::))

Kazen, artemissi aslinda diini bir yorum yapmadi sadece sivri dille bir ironi yapti ama yanlış anlasildi. Diger arkadas bu foruma girip ortalığı karistirdi. Ben de diger arkadaslarim gibi artemissi nin yorumlarini ve haberlerini dort gozle bekliyorum. Hepimiz zor bir surecten geciyoruz. Bu donasyon durumunu ailemize bile soylemezken burada paylasiyoruz. Artemmissinin gitmesi kardesinin gitmesi gibi bir sey. Lutfen onu acin. Patron sizsiniz lutfeeeeennn

Aynen katılıyorum...
Artemssi ve Zaza bilgi ve birikim olarak çok iyiler...
Biz niye burdayız...
Bu birikim ve denetimlerde yararlanmak için...
Bu arada Zaza nerde hakaret içeren yazı yazmış...
Bizi aydınlatırmısınız lütfen..

Dönecek kısa süre ceza aldı.
Zaza yarın transfer olucak.Ve bizlere ihtiyacı var.Orada kendini tek hissediyordur.Tamam ceza vermeyi uygun bulduysanız yönetici sizsiniz lafımız yok.sadece Erteleyin cezasını.Şu yarını atlatsın bizlerin destegini hissetsin.Sonra ceza verin.Inanın cok zor ve stresli bi zamanda şuan. : (

Ben

Gelelim yukarıda ki mesaja. Eleştiri ile hakareti karıştıran yorumlarınız var. Daha önce ki mesajınıza size ceza vermeden müdahale ettik ama artık sınırları aşıyorsunuz.

Eleştiri ile hakareti lütfen birbirine karıştırmayın. Yayıncı olarak bizi çok zor durumda bırakıyorsunuz.
bence çok büyük yalnışlığınız var bu mesajda ne hakaret var nede eleştiri
Doğru yazılar var
Burada herkes yaşadıklarını paylaşıyor
Eğerki bu üyeyi size şikayet ettiler sizde akılıca araştırın sonra kararınızı verin
Eğer burda kim ne yaşadıklarını anlatmasa ozaman kapatın gitsin bu portalı
Birazcıkta olsa adaletli davranın
Demokratik ülkede yaşıyoruz
Kocaman cumhurbaşkanına demokrati ülke olarak eleştiride bulunuyorlar sizin küçücük sayfanızda doğru yazıları araştırmadan üyeyi kapatmak ne haddinize
Halilin iğrenç maşaları şikayet etti zazayı
Araştırmadan kapatınız
Bence kafanıza göre hareket etmeyin
Yoksa sonra majezikte kurtaramaz

Burda insanlar özgürce yaşadıkları sıkıntıları insanlarla paylaşıyor ve bir birine yardımcı olmaya çalışıyorlar benim aklımcabu sayfatarafsız olacağına tarafla tavırlar sergiliyor
Bu sayfanın kurucusu benim gördüyüm bu sayfayı kapatıp başka işlerle uğraşsın
Buda size son sözüm

Arkadaşlar bir şey sorucam ben daha dün negatif aldım( haliyle kafam allak bullak) ve ilaçları dün öğlen bıraktım.Eşim negatife inanmak istemedi başka yere yaptıralım falan dedi bende gerek yok deyip alışmaya çalışıyorum negatife.Şimdi de hala hasta olmadım kafam karıştı.Sorum şu benim gibi negatif alan arkadaşlar ne kadar süre sonra adet oldunuz?

Bende kansen atlatanım
Selam Kızlar,
Doktorum Murat Beyle görüştüm.Size faydası olur diye paylaşıyorum.
cd 56 testi bağışıklık sisteminin aşırı çalıştığı durumları tespit etmek için yapılırmış ve kanser durumunda tam tersi bağışıklık sisteminin zayıf olması sözkonusu oluyormuş..Ayrıca bu serum pek de masum bir serum değilmiş,alerji de yapabilirmiş..Tekrarlayan 3 ve daha fazlası düşüklerde öneriyormuş. Ayrıca bağışıklığı fazlaca baskılayıp bana da zarar vermesini istemediğini söyledi.
ve bunu bilerek firdevs her defasında transfer öncesi önerdi
Her doktorun farklı düşüncesi var

Zaza nin uyeligi neden pasiflesti ben anlamadım
O yaşadıklarını anlatıyor yaşadıklarını anlatması ise bu sayfanın anlamı nedir
Maden sizde takdir edersiniz ki arkadaşımız başından geçeni yazdı
Transferden önce bu cezayı doğru bulmuyorum
Zaza o kadar iyi o kadar yüce gönüllü biriki o herkese yardım ediyor şimdi başından gecenlerinin anlatmasını neresi yanlis

Ne
Arkadaşlar bir şey sorucam ben daha dün negatif aldım( haliyle kafam allak bullak) ve ilaçları dün öğlen bıraktım.Eşim negatife inanmak istemedi başka yere yaptıralım falan dedi bende gerek yok deyip alışmaya çalışıyorum negatife.Şimdi de hala hasta olmadım kafam karıştı.Sorum şu benim gibi negatif alan arkadaşlar ne kadar süre sonra adet oldunuz?
gativ sonrası ilaçları burakınca 5-7 güne adet olucaksın çok geçmiş olsun
Bildiyim kadarıyla sizde halilden negativ aldınız
Artık açık ve net belli bu merkezin ne mal olduğu

Back
X