Arkadaşlar bir şey sorucam ben daha dün negatif aldım( haliyle kafam allak bullak) ve ilaçları dün öğlen bıraktım.Eşim negatife inanmak istemedi başka yere yaptıralım falan dedi bende gerek yok deyip alışmaya çalışıyorum negatife.Şimdi de hala hasta olmadım kafam karıştı.Sorum şu benim gibi negatif alan arkadaşlar ne kadar süre sonra adet oldunuz?
En geç 10 gün içinde olucaksın ilaçlar geciktiriyor

Eleştiri ve hakaret yok...
Hepimiz Hit ten aynı şeyleri yaşadık...
Tek isteğimiz çocuk sahibi olmak...

Merhaba,
Bahsi geçen mesajlara geçtiğimiz haftalarda ve bugün yeniden müdahale ettik. Benim alıntıladığım mesaj değil sıkıntı yaratan mesaj. Eleştiri yapabilirsiniz, eleştiri ile hakareti karıştırdığınız zaman biz zor duruma düşüyoruz.

Yazdıkları mı da yanlış okumuşsunuz ki eleştiri ve hakaret yok yazmışsınız. Eleştirebilirsiniz...

Merhaba,
Bahsi geçen mesajlara geçtiğimiz haftalarda ve bugün yeniden müdahale ettik. Benim alıntıladığım mesaj değil sıkıntı yaratan mesaj. Eleştiri yapabilirsiniz, eleştiri ile hakareti karıştırdığınız zaman biz zor duruma düşüyoruz.

Yazdıkları mı da yanlış okumuşsunuz ki eleştiri ve hakaret yok yazmışsınız. Eleştirebilirsiniz...
Lütfen zazayı açarmısınız bunu hepimiz istiyoruz lütfen

Lütfen zazayı açarmısınız bunu hepimiz istiyoruz lütfen

Merhaba,
Zaza'yı açacaktım fakat yukarıda bakın başka hesaplardan giriş yaptı. O hesaplardan yazdıkları da yenilir yutulur değil. Bu siteye ucuz, kalitesiz diyecek sonra burada yazıp çizecek....
Kimse kusura bakmasın bu konuda...

Merhaba,
Zaza'yı açacaktım fakat yukarıda bakın başka hesaplardan giriş yaptı. O hesaplardan yazdıkları da yenilir yutulur değil. Bu siteye ucuz, kalitesiz diyecek sonra burada yazıp çizecek....
Kimse kusura bakmasın bu konuda...
Zazanın olduğuna eminmisiniz zaza bu tarzda biri değildir onu size kötü etmek için başkaları yapmış olmasınlar

Zazanın olduğuna eminmisiniz zaza bu tarzda biri değildir onu size kötü etmek için başkaları yapmış olmasınlar

%100 eminim. O merkeze olan nefretini bir güzel kusmuş sonra da bize bir güzel parlamış. Tahminimce iyi niyetle kendisine bu hesabın şifresi verildi. O da iyi niyeti suistimal etti.

muratgunes ve hazanumut bu 2 hesap kesinlikle aynı kişi imiş geçmişte. Yıllardır be hesaplar kullanılmamış fakat bugün de zaza bu hesaptan girmiş.

Fakat 2 hesap aynı kişidir dediğim zamanda bu eleştiridir.

Son düzenleme:
Aklı sıra IP filan değiştirmiş ama 1 önemli noktayı atlamış...

Aklı sıra IP filan değiştirmiş ama 1 önemli noktayı atlamış...
Ben halen bu portal dan tanıdığım zaza nın bu tip oyunlar yapmıycağını biliyorum oda canı yanmış bir insan ki klinik le ilgili bir tane hakareti ben sürekli aktif üyeyim hatırlamıyorum canı yanmış maddi manevi çökmüş biri o durumda bile kötü konuşmadı ben zazanın okuduğunu şuan tahmin ediyorum kendisine inşallah bu defa anne olur ve bu tüm olanları unutur herşey gönlünce olsun allah yardımcın olsun bize keşke müjdeyi verebilseydin zazacım nasip seni seviyoruz hakkın geçti bizde helal et arkadaşım

Ben halen bu portal dan tanıdığım zaza nın bu tip oyunlar yapmıycağını biliyorum oda canı yanmış bir insan ki klinik le ilgili bir tane hakareti ben sürekli aktif üyeyim hatırlamıyorum canı yanmış maddi manevi çökmüş biri o durumda bile kötü konuşmadı ben zazanın okuduğunu şuan tahmin ediyorum kendisine inşallah bu defa anne olur ve bu tüm olanları unutur herşey gönlünce olsun allah yardımcın olsun bize keşke müjdeyi verebilseydin zazacım nasip seni seviyoruz hakkın geçti bizde helal et arkadaşım

Ama özgürlük demiştik ! İstediğimizi yazabilirdik ! Varsayımlar(!) üzerine istediğim her şeyi yazabilirim. Özgürüz sonuçta.

Fikir özgürlüğü ...

Bu arada arkadaşınız cep telefonundan da nasıl bir karakterde olduğunu belli etti. Bu site onun için bitmiştir....

Bu arada arkadaşınız cep telefonundan da nasıl bir karakterde olduğunu belli etti. Bu site onun için bitmiştir....
Çok üzüldüm. .o kadar merakla izliyordum ki zazacımı.....nolur yapmayın..yaa Aylardan beri her yazani okuyorum..hiç sorun olmazken....bir kişi çıktı ve herseyi mahvetti
...yazıklar olsun ona...

Zazanın böyle birşeyi yapmayacağını düşünüyorum düşünmek istiyorum.. yani gittiği merkezin hemşiresi olduğu falan.. bu çok büyük bir senaryo. Olmamalı.. bizim umduğumuz gibidir umarım. İnş tedavisi olumlu sonuçlanır.. bu arada dini mevzularla ilgili laf atanlara da cevap vermeyin tedavi sürecinde veya hamile olan arkadaşlarım. Bu herkesin kendi hayatı kimse kimsenin dinini bakış açısını sorgulayamaz.. anne olmak suç değildir.. yapılan zina da değildir. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyiniz..Bebeğimi kucağıma aldığım halde merak ediyorum sizleri
Ne durumdasınız? Tedaviniz nasıl gidiyor? Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum lütfen güzel paylasımlarınıza devam edin .kimseye hakaret etmeden tabiki:)

Artık takip etmekten çekinirim bu nasıl iştir milletin aklıyla oynanıyor yazıklar olsun

Zazanın böyle birşeyi yapmayacağını düşünüyorum düşünmek istiyorum.. yani gittiği merkezin hemşiresi olduğu falan.. bu çok büyük bir senaryo. Olmamalı..

Ek olarak burada kurulacak bir cümlenin sonuçları nasıl etkiliyor değil mi ? Bu sebeple yazdıklarına üyeler dikkat etmeli. Bizi yayıncı olarak zora sokmamalılar. Bu arada zaza denen arkadaşınız işle yasal süreçte görüşeceğiz.

Ek olarak burada kurulacak bir cümlenin sonuçları nasıl etkiliyor değil mi ? Bu sebeple yazdıklarına üyeler dikkat etmeli. Bizi yayıncı olarak zora sokmamalılar. Bu arada zaza denen arkadaşınız işle yasal süreçte görüşeceğiz.
Çok üzüldüm inşallah ortak bir noktada bulusursunuz. Zaza yi burada tekrar gormek isteriz daha da onemlisi insallah yarınki transferi bu durumdan etkilenmez. Belki biraz zaman gecince sular durulur. Iki taraf da sakinledir Bu duruma geldiği icin gercekten cok uzuldum

Arkadaşlar ne oluyor.konuya fransız kaldım.rica etsem birileri anlatabilirmi?

Merhaba,

Zaza nın yaşadıklarını yaşadık..
Çünkü aynı sorunlara sahibiz....
Gittiği merkez bizim için yeni...
Vere sağlıkçı gözüyle bize izlenimlerini aktarıyor.
Bende sağlıkçıyım. ..
Bizler genel olarak o tip ortamları bildiğimiz için daha iyi gözlemleriz. ...
Kiiii Zaza çok deneyimli ve çok bilgili...
Evet sonucunu merak ediyoruz. ..
Evet embriyolar nasıl konuldu. ..
Ortam sterilmiydi, temizmiydi vs. ..
Embriyologlar nasıldı...
Nasıl bilgi verdiler...
Deneyimlilermi bizim için çok önemli...
Hemşirenin gülücük atması , doktorun espiri yapması değil ...
Zaza bu konularda bizi bilgilendirecekti...
Siz bizlerin duygularını anlamıyorsunuz. ..
Özgürlük yazdı diye kötü ilan ettiniz....
Bizim Zaza gibi deneyim sahibi, bilgili , bizden birine ihtiyacımız var...
SİZZZ BİZİ ANLAAMIYORRRSUNUZZZ...
:::))

Arkadaşlar Zaza74 denen kişinin sahte hesapları var kazen yazmış birinde firdevs birinde hit yazıyor yazıklar olsun bu şekilde yapanlara hakkım haram olsun

Back
X