Kızlar hastanedeyizz bugün serum taktılar biliyorsunuz cd 56 yüksek çıkmıştı
Embriyoların durumunu söylediler 14 de 3 güne gelmiş maşallah ama bir embriyo durumu iyi değil bakalım blast aşamasına kaç tanesi gelicek
Cd56 yı nerde yaptırdın kanda mı baktılar

selam kızlar
Salı sabahı Kıbrısa gidiyorum transfer için biletimi aldım.Tekbaşıma gideceğim..Sabah 6.55 de istanbuldan biniyorum,dönüş akşam 18.35 ..transferden sonra birkaç saat dinlenmeme izin verir misiniz dedim..ortalama 2 saat misafir edeceğiz sizi demiş Kezban Hanım,ne diyeyim..Kim ne derse desin hiçbiri Eylem Hanım ve Murat bey gibi insani değil..Güya profösyonel olucaz diye ..Herneyse bugün itibariyle diğer ilaçlara da başladım ,hayırlısı..

selam kızlar
Salı sabahı Kıbrısa gidiyorum transfer için biletimi aldım.Tekbaşıma gideceğim..Sabah 6.55 de istanbuldan biniyorum,dönüş akşam 18.35 ..transferden sonra birkaç saat dinlenmeme izin verir misiniz dedim..ortalama 2 saat misafir edeceğiz sizi demiş Kezban Hanım,ne diyeyim..Kim ne derse desin hiçbiri Eylem Hanım ve Murat bey gibi insani değil..Güya profösyonel olucaz diye ..Herneyse bugün itibariyle diğer ilaçlara da başladım ,hayırlısı..
Ne ilaç kullanıyorsunuz kaç embriyo transfer olacak inşallah tutar bebeklerine kavuşursun

Kızlar embriyoloğ aradı 10 döllenmiş yumurtadan 2 tanesi transfer olmuştu geriye kalan 8 yumurtayı incelediler az önce aradı ve 8 yumurtada ölmüş yani dondurmak İçin hiç yumurta kalmadı :KK43:
Eğer karnındakiler tutmazsa herşey sil baştan
Canım sıkıldı bu nasıl olur yumurtalar çokmu kalitesiz diyoruz hayır diyorlar eee niye donmak İçin kalmadı diyorum bazen gelişmiyor diyorlar bilmiyorum ne olacak.
ZY cim sen sperm donasyonu mu yaptırdın

Siz de mi Murat hoca ile anlaştınız
bizzat kendisi aradı bilgi verdi,durumu değerlendirdi.Ona karar kıldık.Vallahi biz bu yoldayken tanıştığımız,doktorun bekleme salonunda bir arkadaş edindik,2 yıldır birbirimize dert ortağı olduk,sonra bir baktık kader arkadaşımla kardeş gibi olduk.malum kimseyle paylaşılmıyor bu konular ,biz de artık 2 aile bir olduk,her şeyi enine boyuna birlikte konuşup birlikte karar veriyoruz.
benim düşüklere tıbben neden bulamadılar ama onunkiler sağlıksız olduğu için düşmüş (bebeklerine patoloji yapılmıştı).sonra genetik test sonucunda da sorun olduğu çıktı.Burada mecburen tüp denedi ama sağlıklı embriyo olmayınca şimdi mecburen donasyona karar verildi

Ne ilaç kullanıyorsunuz kaç embriyo transfer olacak inşallah tutar bebeklerine kavuşursun

Ben sadec estrofem,coraspin ve folbiol kullanıyordum..bugün 14.günüm ve clexane iğne 0,4 ml,crinone %8 jel sabah-akşam,prednol günde 2 tane ilave edildi canım..İnşallah hep beraber kavuşuruz yavrularımıza..Ben bu transfer konusunda 1 mi 2 mi tam karar veremedim hala..Gitmeden önce son bir doktorumla tekrar konuşacağım.İkiz gebelik korkum var ama şansımı düşürmek de istemiyorum

Ben sadec estrofem,coraspin ve folbiol kullanıyordum..bugün 14.günüm ve clexane iğne 0,4 ml,crinone %8 jel sabah-akşam,prednol günde 2 tane ilave edildi canım..İnşallah hep beraber kavuşuruz yavrularımıza..Ben bu transfer konusunda 1 mi 2 mi tam karar veremedim hala..Gitmeden önce son bir doktorumla tekrar konuşacağım.İkiz gebelik korkum var ama şansımı düşürmek de istemiyorum
Ya ikiz gebelik gibisi var mı

Kaçtane donmuş var şuan hepsi 5. Gün mü

Merhaba kizlar tedaviye başlicaktim e2 63 çikti yüksek oldugu söylendi tedaviye başlamak icin e2 kac olmasi lazim suan dogum kontrol hapi kullaniyorum az kaldi transfer adet olduktan sonra hemen oluyomu

Merhaba kizlar tedaviye başlicaktim e2 63 çikti yüksek oldugu söylendi tedaviye başlamak icin e2 kac olmasi lazim suan dogum kontrol hapi kullaniyorum az kaldi transfer adet olduktan sonra hemen oluyomu
Canım adetten 17 gün sonra falan transfer çok yüksek değil ama az yüksek çıkmış

Kaçtane donmuş var şuan hepsi 5. Gün mü

canım ben 46 yaşındayım ve meme kanseri olduğumdan ikiz gebelik riskli benim için.Genel olarak da ikiz gebeliklerin riski çok fazla.Önemli olan hamile kalmakdan ziyade kalıp sonuca ulaşmak diye düşünüyorum.Yoksa ben en az 6 kere kendiliğinden hamile kaldım,bir donasyonda gynolife da düşükle sonuçlandı o da ikiz gebelikti.Sebeplerim bunlar..toplam 8 donmuş var 6 sı 5.gün 2 tanesi 6.gün..Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..Dilerim sen biran önce kavuşursun canım

canım ben 46 yaşındayım ve meme kanseri olduğumdan ikiz gebelik riskli benim için.Genel olarak da ikiz gebeliklerin riski çok fazla.Önemli olan hamile kalmakdan ziyade kalıp sonuca ulaşmak diye düşünüyorum.Yoksa ben en az 6 kere kendiliğinden hamile kaldım,bir donasyonda gynolife da düşükle sonuçlandı o da ikiz gebelikti.Sebeplerim bunlar..toplam 8 donmuş var 6 sı 5.gün 2 tanesi 6.gün..Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..Dilerim sen biran önce kavuşursun canım
O zaman durum başka inşallah hakkın da hayırlısı olur neden kayıp oluyormuş bir bilgi verdiler mi

e2 50 kadar olması gerek diyorlar, ama fazla yüksek değil.

Bende bide atibiyotik vardı..tedrodox..5 gün kullandım..iğne yerine aspirin, prednolde 1 di :) Bayağı farklılaşıyor ilaçlar...
Transfer günün hayırlı olsun canım.. Embriyo sayısına, embriyo kalitelerine göre embriyolag ve Murat Bey beraber karar verir Menthacım..O gün sabah gidince konuşursun...

Mentha senin düşüklerin neden oldu..Düşüklere genetik yapıldımı ?

Transfer adetten yaklaşık 19-20 gün sonra oluyor..E2 genelde 30-35 gibi isteniyor...

Bende bide atibiyotik vardı..tedrodox..5 gün kullandım..iğne yerine aspirin, prednolde 1 di :) Bayağı farklılaşıyor ilaçlar...
Transfer günün hayırlı olsun canım.. Embriyo sayısına, embriyo kalitelerine göre embriyolag ve Murat Bey beraber karar verir Menthacım..O gün sabah gidince konuşursun...

Benim ilk evlilikten bir çocuğum var çok şükür..41 yaşında 2. evliliği yaptım sonra 6 ayda bir hamile kaldım..ilk hamileliğim 9. haftada kalbi durdu..Diğerleri boş gebelik oldu,bebek gelişmedi.Yumurtalar bitikti..AMH çok düşüktü maalesef.0,22 lerden 0,02 lere düştü..Hiçbiri kendiliğinden düşmedi hep kürtaj olmak zorunda kaldım..En son 2016 da donasyon yapıldı.Onda kanamalı düşük yaşadım.iki kesenin bir tanesi önce düştü..Diğeri birkaç gün mücadele etti ama o da düştü.Sonrasında zaten meme kanseri yaşadım..

Back
X