Kızlar merhaba
Şimdi ablamın kese göründü rahimde kanamaları var ama dışarı şuanda aklmıyor. Yolk kesesini de gördüler ama küçük dediler dr lar. Normalde test gününden sonra 18. Günü bugün erken mi sizce haftaya kalo atısı olur mu? Dr bazen yolk kesesi tam olmadan da bebek ve kalp gelişebiliyor dedi tabi sağlıksız bşr gebeliğinde habercisi olabilir dedi dr bekleyeceğiz bir hafta görüntüsü de altta kızlar
Bende 5 ay once ayni.bu durumu yasadim gunde iki.ayri doktora gidiyodum kapl atisini duyayim diye :( ama yolk.kesesini.gorduler kalp atisi cok.zayifti butun duam bebeginuz.saglikli gelisim gostersin dualarim ablanizla

İnşallah ilk denemede başarıya ulaşırsınız ben bahçeci ile konuştum ora da 4000 dedi herşey dahil bi uçak la otel bana ait
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katılıyorum yumurta donasyonu düşünüyoruz 6 kez başarısız tüp bebek denememiz var yumurta rezervim az 31 yaşındayım ve artik maddi manevi bittik durumdayız son çare kıbrıs düşünüyoruz.Bahceciyi düşünüyoruz 5.500 euro dendi bize yaptıran varmi bu süreç nasıl ilerliyor yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen ben hazır değilim gibi kararsizim kendi yumurtam olsun isterdim fakat tek bir yumurtam oluyor uzun zaman alacak trk tek toplayıp sonra tranfer keşke maddi gücüm olsa denesem ama yok maalesef...Mecburen yumurta donasyonu düşünüyoruz.

Zazaninda 13 taneden 10 tanesi 5.gune gelmis uzulme benimde oyleydi hic kalmamısti ama hamile kaldim 3 tane transfer istedim ben sonra sansizl

Iki tane 4bb 4bb iyi kalitede embriyo transfer edildi 8 tanesi 2 gun sonra kalitesine gore dondurulacak bakalim kac tanesi gidecek suan hastanede gayet iyi 5te ucagi var cok giremiyirum bende annem hastanede sevgiler
6.güne giden embiriyolari biliyorum da 7.gün embiriyosu hiç duymamıştım.eğer yanlış anlamadiysam.bugün zazanin 5.gün iki gün sonra 7.gün oluyor.

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katılıyorum yumurta donasyonu düşünüyoruz 6 kez başarısız tüp bebek denememiz var yumurta rezervim az 31 yaşındayım ve artik maddi manevi bittik durumdayız son çare kıbrıs düşünüyoruz.Bahceciyi düşünüyoruz 5.500 euro dendi bize yaptıran varmi bu süreç nasıl ilerliyor yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen ben hazır değilim gibi kararsizim kendi yumurtam olsun isterdim fakat tek bir yumurtam oluyor uzun zaman alacak trk tek toplayıp sonra tranfer keşke maddi gücüm olsa denesem ama yok maalesef...Mecburen yumurta donasyonu düşünüyoruz.
Hos geldin canim. Bu uğurda cok yorulmadan basarirsiniz insallah. Soyle 1000 sayfa geriden okumaya basla derim. O surecte zihnen de hszirlanirsin

Ilaclara devam edicek progestron igneyede devam Allahin.izniyle hamilelik yasarsa igne tek.doza indirilip aksamda.fitil serumada devam belli.haftaya kadar

6.güne giden embiriyolari biliyorum da 7.gün embiriyosu hiç duymamıştım.eğer yanlış anlamadiysam.bugün zazanin 5.gün iki gün sonra 7.gün oluyor.
7.gun dedikleri 10 tane embriyodan 2 tanesi transfer geri kalanlarin gelisimine gore bakilacak iyi gidenler dondurulacakmis bana soyledigi :)

7.gun dedikleri 10 tane embriyodan 2 tanesi transfer geri kalanlarin gelisimine gore bakilacak iyi gidenler dondurulacakmis bana soyledigi :)
Inşallah iyi giderler..benimde 2 adet 6. Gün donduruldu..Zaza daha iyi bilir ama ilaçlarını tam zamanında kullansın, birde çay kahve içmesin Masumcum:)

Evet Bnde 6. Gün biliyorum bana dün transfer oldu bugün 6. Gün aradılar hiç biri yaşamadı dondurmaya embriyo kalmadı dediler
İnş karnımda olan 2 tane bana tutunur

Çok tuhaf duygu bunlar 10 adet döllenmiş embriyodan 2 adet transfer oluyor ve geri kalan 8 embriyo yaşamıyor ama transfer edilen 2 embriyonun tutamasını bekliyoruz
8 e 2 tutunacakmı bakalım çok zor iş bunlar kafam allak bullak

Evet Bnde 6. Gün biliyorum bana dün transfer oldu bugün 6. Gün aradılar hiç biri yaşamadı dondurmaya embriyo kalmadı dediler
İnş karnımda olan 2 tane bana tutunur
Ayy İNŞALLAH,,seni çok iyi anlıyorum.benimde 30yumurta toplanmıştı.19tanesi dollenip istediğimiz kalitede demişlerdi.ben transfer haberini beklerken bir baktım.hepsi ölmüş transfer için bitane bile kalmamıştı.tabi bu normal tup bebekte olmuştu.Rabbim karnindailere can versin.

Çok tuhaf duygu bunlar 10 adet döllenmiş embriyodan 2 adet transfer oluyor ve geri kalan 8 embriyo yaşamıyor ama transfer edilen 2 embriyonun tutamasını bekliyoruz
8 e 2 tutunacakmı bakalım çok zor iş bunlar kafam allak bullak[/QUOarkadasim sen suan bunu takma.kafana elini gobegine koy ve konus bebeklerinle hamilesin buna.odaklan digerlerini dusunursen isin icinden cikamazssin benimde hic kalmamisti :(

Back
X