zelitta canım british bahçeci var birde british kolon farklı yerlerdiAyni canim. British idi Bahceci oldu
britiş bahçeci lefkoşada 3-4 katlı ivf merkezdi
britiş kolon 3-4 katlı bir hastane 2 katını kiralamışlar firdev hm ve zehra hm doktorları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zelitta canım british bahçeci var birde british kolon farklı yerlerdiAyni canim. British idi Bahceci oldu
Siz sperm donasyonu nerde yaptırıyorsunuzHoşgeldin canım aramıza. Hastanelerin İnternet sitelerinde genelde mesaj butonu oluyor onlara girip bilgi almak istiyorum dediğin zaman tel numaranı istiyorlar ve onlar seni arıyor. Tedavinin nasıl ne zaman olacağını onlar anlatır şimdi ben yanlış bir bilgi vermeyeyim. Bence kimse bilmesin sen ve eşinden başka ama bizi tüm aile biliyor ve destekliyorlar çünkü bizimki sperm donasyonu.
canım çok geçmiş olsun annene geçmiş olsun bence tedavini iptal etme zaten kıbrısa bir günlük gidersin transfer için ve dön annenin yanında olursunMerhana kizlar tedaviye başliyoruz bu ayin 20 25 de kibristayimm ama cok moralim bozuk anneme rahim agzi kanseri teşisi koyuldu ve kemoterapi radyo terapiye başlicak bu moralle nasil yapicam ilaclarimi aksatmadan nasil icicem kafama cok takiyorumm sizce iptal etmelimiyim bugun ilaclara başladim ama cok huzursuzum ne yapicagimi bilmiyorumm
Kaç yumurtan toplandı canım kaçtane döllendiCanım merhaba ben gynolife a gittim 5 tane embriyo oldu ilk seferde 3 ünü transfer ettiler sonuç negatif. 2 seferde 2 tane transfer edildi sonuç negatif maalesef ancak doktor gerçekten ilgili tekrar deneyeceğiz inşallah aynı yerde yaparsak fiyatta yardımcı olacaklar. Ama ben de şimdi kararsızım british bahçeci de baya başarılı en güzeli senin karar vermen her yerle görüş ve içine sinene karar ver.
canım arkadaşım çok çok teşekkür ederim
Yolun açık olsun minnicim rabbim utandırmasınGünaydın herkese ben şimdi yavaştan hazırlanıyorum canlarım hava alanına doğru yola çıkıyorum nasipse öğlen uçağıyla gidicem yarında 13.30 da bahçecide görüşmem var bakalım inşallah iyi olur hayırlısıyla
Görüştüm canim murat beyle şimdide eşimi araştırmış gyno life fiyat olarakta uygun orasida oraya gidelim diyor.Bilemiyorum ...merkezin iyi olması çok önemli tabi ama onun yanı sıra maddiyatta çok önemli gyno life başarı oranı yüksek diyip duruyor.Benim ıçime bahçeci siniyor .Zaza nın doktoru bahçeci murat beydi galiba sen de onunla mı görüşeceksin canım
ellerine sağlık canım kardeşimGebe arkadaslar:
Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun
Serra06: hit
Pardon4535: gynolife
Umutsuz8090: Berk Angun
Güzel haberlerle geri dönmen dileğiyle canım .Günaydın herkese ben şimdi yavaştan hazırlanıyorum canlarım hava alanına doğru yola çıkıyorum nasipse öğlen uçağıyla gidicem yarında 13.30 da bahçecide görüşmem var bakalım inşallah iyi olur hayırlısıyla
Rica ederim. Kuzum. Akliniza gelen varda yazin aksama duzenleyeyimellerine sağlık canım kardeşim
inşallah senin ismin olsı gebelerin listesinde
bıktın elimizden biliyorum-)) ama canımbenim zehra hm yaparken zehra hanım bahçecideydi yani o kurumdaydı
birde hite negativ alanlar hazan43-4 defa,heryerbebek hite negativ 5 defa,umut14 hite negativ sayısını kaybetmişti çok şükür oğlunu kucağına aldı çekoslovakiyada denerek
Sagol canim ne güzel yazmissin.ben de deni merak edoyorum ne yaptin test yapacak misinZelitta iyki varsın..Emeğine ,yüreğine sağlık senin..O kadar yararlı ve güzel birşey yapıyorsun ki,dualarım seninle
Sağol canım benim inşallah hayırlısı neyse o olsunYolun açık olsun minnicim rabbim utandırmasın
13 tane toplandı 8 tanesi döllendi ancak 5 tanesi sağlıklı kalmıştı.Kaç yumurtan toplandı canım kaçtane döllendi
Gynolife da yaptırdım canım şuan beklemedeyimSiz sperm donasyonu nerde yaptırıyorsunuz