Gebe arkadaslar:

Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahceci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:Bahçeci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun
hitte beni de olumsuz a yazabilirsin canım

Şunu söylemek isterim,
Herşey olması gerektiği gibi ilerledi,içimde en ufak bir öfke, kızgınlık ,soru işareti yok..Sadece çok üzgünüm..Beni de negatiflere yazabilirsiniz..Mucizelere inanmayı bırakalı çok oldu..Üzülmenin ve ağlamanın anlık,insani bir duygu olduğunu ama çok uzatmamam gerektiğini öğreneli de çok oldu.Sen planlar yaparken ,yaradan sana gülermiş..Sağlık olsun...

Merhana kizlar tedaviye başliyoruz bu ayin 20 25 de kibristayimm ama cok moralim bozuk anneme rahim agzi kanseri teşisi koyuldu ve kemoterapi radyo terapiye başlicak bu moralle nasil yapicam ilaclarimi aksatmadan nasil icicem kafama cok takiyorumm sizce iptal etmelimiyim bugun ilaclara başladim ama cok huzursuzum ne yapicagimi bilmiyorumm
kendini kötü hissediyorsan hiç riske atma derim moral çok önemli

Şunu söylemek isterim,
Herşey olması gerektiği gibi ilerledi,içimde en ufak bir öfke, kızgınlık ,soru işareti yok..Sadece çok üzgünüm..Beni de negatiflere yazabilirsiniz..Mucizelere inanmayı bırakalı çok oldu..Üzülmenin ve ağlamanın anlık,insani bir duygu olduğunu ama çok uzatmamam gerektiğini öğreneli de çok oldu.Sen planlar yaparken ,yaradan sana gülermiş..Sağlık olsun...
canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin endometrium kalınlığın nasıldı peki

kızlar selammm, allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısıyla bizi de evlat sahibi yapsın inşallah...
mümkün olduğu kadar geriye dönüp okumaya çalışıyorum. allah hepinizden razı olsun.o kadar yalnız hissediyordum ki kendimi ve de kafamda deli sorular donasyon için,tabi bir de psikolojik savaş...
benim 1.tüp bebek denememde 1 yumurtam vardı transferim oldu.2. sinde 3 yumurta oldu 2 sini transfer ettiler.3. sünde hiç transfer aşamasına gelemedik.artık donasyon deneyeceğim.maddi olarak bittik.muhtemelen 1 kez deneyebileceğim donasyon. 4 sene vadeli 30 bin kredi çekip 900 ödeyerek halletmeyi düşünüyorum.tabi ki ek masraflar illa ki olacak.bakalım yasayacak ve göreceğiz.hiçbir merkez hakkında bilgim yok.sizin dedikleriniz dışında.yakın zamanda kendi dr gidip danışacağım.bakalım hangi merkezi önerecek.aklımda bahçeci var sanki...
merhaba canım hoşgeldin aramıza bence bu tedavini eşin haricinde kimseyle paylaşma çok yakın arkadaşım dostum vs bence kesinlikle paylaşma anneni babanı sen bilirsin tedavi aşamasına gelince ortalaama her yer 5000 eu yol konaklama ilaç hariç ama 4000 eu ya 5500 eu ya yapan yerler de var son zamanlarda bahçeciden güzel sonuçlar alan arkadaşlar var biz birkaç arkadaş fiyatta güzel bir indirim yaparlarsa orayla görüşmeyi düşünüyoruz ama tabiki her merkezde olumlu da sonuç alan var olumsuz da ama üstüste olumsuz sonuç söz konusuysa orda bi durup düşünmek gherekiyor bol şans canım

Şunu söylemek isterim,
Nasıl üzüldüm anlatamam. Acını en derin duygularımla paylaşıyorum. Yazdıklarından görüyorum ki farkındalığı yüksek bir kadınsın ve bu bir yandan seni güçlü kılarken bir yandan içinde hissettirdiklerini o kadar iyi biliyorum ki. Hayat malesef karaktermizi yaşadıklarımız ile değiştiriyor. Dünyanın en güçlü gözüken ama dünyanın en kırılgan insanı yapıyor bunlar bizi. Acın acımdır arkadaşım. Bizlere bak, bizden güç al. Benim karnımdaki senin de evladın, senin kaybettiğin benim de evladımdır.

merhaba canım hoşgeldin aramıza bence bu tedavini eşin haricinde kimseyle paylaşma çok yakın arkadaşım dostum vs bence kesinlikle paylaşma anneni babanı sen bilirsin tedavi aşamasına gelince ortalaama her yer 5000 eu yol konaklama ilaç hariç ama 4000 eu ya 5500 eu ya yapan yerler de var son zamanlarda bahçeciden güzel sonuçlar alan arkadaşlar var biz birkaç arkadaş fiyatta güzel bir indirim yaparlarsa orayla görüşmeyi düşünüyoruz ama tabiki her merkezde olumlu da sonuç alan var olumsuz da ama üstüste olumsuz sonuç söz konusuysa orda bi durup düşünmek gherekiyor bol şans canım
sayfa 3756 da yaşadığım tecrübeyi detaylıca paylaştım aslında geçmişi okuyabilirsen herkes deneyimlerini paylaşıyor

canım seni en iyi anlayanlardanım emin ol 5 defa negatif aldım ama inan dünyanın sonu değil yılma maddi anlamda uygunsan kendini iyi hissettiğin an tekrar başla dondurulmuşun var mı umarım kaliteli dondurulmuşların vardır bak bnm de ilk denemem de en kaliteli embriyolar konnuldu olmadı ama sonrasında dondurulmuşlarla olmuştu biliyorum şu an biz sana ne desek boş geliyor ama inan tüm sıkıntılar geçiyor yeter ki umudunu yitirme lütfen bu kadar çabalıyoruz çok sıkıntılar çekiyoruz ama inşallah sonu çok güzel olacak

Menthacım, olacağına o kadar inanmıştım ki..Her şey bu kadar güzel ilerlerken olmaması beni oldukça üzdü..Ama seni bekleyen miniklerin var iyi kalitedeler..İçin sakinleştiğinde üzüntün geçtiğinde gidip onlardan alabilirsin..Söyleyecek bir şey bulmak o kadar zor ki tesellisi gerçekten yok..Canım benim allah sabır versin..

Nasıl üzüldüm anlatamam. Acını en derin duygularımla paylaşıyorum. Yazdıklarından görüyorum ki farkındalığı yüksek bir kadınsın ve bu bir yandan seni güçlü kılarken bir yandan içinde hissettirdiklerini o kadar iyi biliyorum ki. Hayat malesef karaktermizi yaşadıklarımız ile değiştiriyor. Dünyanın en güçlü gözüken ama dünyanın en kırılgan insanı yapıyor bunlar bizi. Acın acımdır arkadaşım. Bizlere bak, bizden güç al. Benim karnımdaki senin de evladın, senin kaybettiğin benim de evladımdır.

Ya sen beni ağlattın,sağol Arkadaşım..Yaradan senin yavrunu korusun,sağlık versin..

Menthacım, olacağına o kadar inanmıştım ki..Her şey bu kadar güzel ilerlerken olmaması beni oldukça üzdü..Ama seni bekleyen miniklerin var iyi kalitedeler..İçin sakinleştiğinde üzüntün geçtiğinde gidip onlardan alabilirsin..Söyleyecek bir şey bulmak o kadar zor ki tesellisi gerçekten yok..Canım benim allah sabır versin..

Mavi'cim başından beri hertürlü anımda oldun,destek oldun..Bu çok güzel bir duygu..Allah sabrını veriyor..O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki başetmeyi öğrendim..En önemlisi sağlık..Her sözün teselli benim için..Senin minikler için duacıyım

canım seni en iyi anlayanlardanım emin ol 5 defa negatif aldım ama inan dünyanın sonu değil yılma maddi anlamda uygunsan kendini iyi hissettiğin an tekrar başla dondurulmuşun var mı umarım kaliteli dondurulmuşların vardır bak bnm de ilk denemem de en kaliteli embriyolar konnuldu olmadı ama sonrasında dondurulmuşlarla olmuştu biliyorum şu an biz sana ne desek boş geliyor ama inan tüm sıkıntılar geçiyor yeter ki umudunu yitirme lütfen bu kadar çabalıyoruz çok sıkıntılar çekiyoruz ama inşallah sonu çok güzel olacak

Sağol güzel yürekli arkadaşım,
Yazdığın her kelime çok değerli ve teselli ediyor beni...Sağlığım izin verirse belki bir deneme daha yapacağım

Merhana kizlar tedaviye başliyoruz bu ayin 20 25 de kibristayimm ama cok moralim bozuk anneme rahim agzi kanseri teşisi koyuldu ve kemoterapi radyo terapiye başlicak bu moralle nasil yapicam ilaclarimi aksatmadan nasil icicem kafama cok takiyorumm sizce iptal etmelimiyim bugun ilaclara başladim ama cok huzursuzum ne yapicagimi bilmiyorumm
Çok geçmiş olsun .Acil şifalar diliyorum en iyisini sen biliceksin

Back
X