Arkadaslar sindi kibris tup bebek savas ozyigitin hastanesiyle gorustum. Zeliha hanim cok guzel konustu cok guzel bilgiler verdi. Kibrista ill tup bebek merkezini acan hekimmis savas ozyigit.burayla gorusen islem yaptiran olumlu sonuc alan varmi
Benim ona gidip 2 defa gebe kalan arkadaşım var birinde düşük oldu tekrar koyuldu bundefada beşiz oldu hepsini kaybetti :( aslında iyi bür doktormuş ama yaşlanmış artık sanırım birde savaş bey 3. Gün embriyosu sadece transfer ediyormuş

Z Zaza74 yeterince üzüldük, artık üzülmek yok, hareket zamanı, bir an evvel donmuşlar mı embriyo transferi mi diye karar ver kuzum ve o karara kilitlen
Allahım büyük, bizim bilmediğimiz hikmeti vardır

Arkadaslar ben daha yeni duydum 4 nisan haberi bahcecide embriyolar karismis dava acilmis.nedir durumm suan acayip kurt dustu icimee:(((

canım zazacımm duydum çok üzüldüm kendi başıma gelmiş gibi hissettim bir yandan da sevindirici bir yanı da var tutunmuş olması gebe kalamn çok büyük artı asla vazgeçme denemeye devam et

Bu arada bahçeci gerçekten iyi bir kurum en azından ben aldığım hizmet için bunu söyleyebilirim bana senin yazdıkların biraz şaibeli geldi üç gün önce üye olup orayla görüştük bu doktora karar verdik deyip durup dururken insanlarının aklını karıştırmışsın yaşadıklarımız kolay değil zaten o yüzdem burda destek olmalıyız birbirimize

Bu arada bahçeci gerçekten iyi bir kurum en azından ben aldığım hizmet için bunu söyleyebilirim bana senin yazdıkların biraz şaibeli geldi üç gün önce üye olup orayla görüştük bu doktora karar verdik deyip durup dururken insanlarının aklını karıştırmışsın yaşadıklarımız kolay değil zaten o yüzdem burda destek olmalıyız birbirimize
Canim banami yazdin bilmiyorum ama ben bu sayfayi 1 aydir takip ediyorum ve direk bahceciye karar verdim deyip beni ekleyin dedim hala kurumumu degistirmis degilim sadace dun gece yuouttan videolar izlerken bahceciyle ilgili embiro karismis diye konuyu gorunce sok oldum ve burda dagha uzun suredir olanlardan bilgi almak icin yazdim.herkeze sahtekar gozuyle bakmayin lutfen ben daha cocugumun olmayacagini ogreneli 2 ay oldu ve buraki insanlardan medet umuyorum sizin bilgiletinize guvenerekten sorma ihtiyaci duydum.hepsi bu.lutfen birbirimizi kirmayalim.zaten yeterince kotu gunler geciriyoruz.

Canım valla merkezle görüştüysen sende ne demek istediğimi anlarsın işini titizlikle yapan bir ekip onlar burda giden herkes memnun merkezden Kıbrıs’ın en eski kurumu onlar ben olumsuz sonuç bile almış olsam yinede tavsiye ederdim

Canim banami yazdin bilmiyorum ama ben bu sayfayi 1 aydir takip ediyorum ve direk bahceciye karar verdim deyip beni ekleyin dedim hala kurumumu degistirmis degilim sadace dun gece yuouttan videolar izlerken bahceciyle ilgili embiro karismis diye konuyu gorunce sok oldum ve burda dagha uzun suredir olanlardan bilgi almak icin yazdim.herkeze sahtekar gozuyle bakmayin lutfen ben daha cocugumun olmayacagini ogreneli 2 ay oldu ve buraki insanlardan medet umuyorum sizin bilgiletinize guvenerekten sorma ihtiyaci duydum.hepsi bu.lutfen birbirimizi kirmayalim.zaten yeterince kotu gunler geciriyoruz.
Evet olay doğru türkiyede umut bahcecide oldu

her zaman giremiyorum kızlar ama sizi ara ara takip ediyorum güzel haberlere seviniyorum olumsuz sonuçlara sizlerle üzülüyorum ama sizlerin savaşçı kadınlar olduğunuzu ve asla pes etmeyeceğinizi biliyorum inşallah hepimizin hayelleri gerçek olur

Canim malesef ki gerçek bütün ana haber kanallarında cikti

arkadaşlar o haber malesef doğru çoğu kanalda da çıktı ve türkiye de olan bir olay
keşke benimde bir bebeğim olsaydı ve onun ne benim nede eşimin genetiği olmadığını öyrenseydim-(
hiç umurumDA olmazdı yeterki benim kanımla büyüyen meleyim olsaydı
ama bu olayın yalan olduğunu düşünüyorum çünkü duyduğumda tedavideydim ve bana damla hm bir iki haberler atı yalan olmasına dair
hata avukatları çalışıyor ve bu iftiranın kim tarafından uygulandığı araştırılıyor

Back
X