Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bizlere de dua et senin adına çok sevindim rabbim hayırla devam ettirsinKızlar bebiş 5+5 günlük olmuş. Kalp atışını duyduk bugün :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
tevafuk3306 minniemouse35 bu iki rumuz tek kişiye ait acaba profilleri farklı çünkü aynı mesajı atınca dikkatimi çekti biri ankara biri izmir biri memur biri çalışmıyor gibi
ne alaka aynı kişi nerden bu kanıya vardınız anlamadımtevafuk3306 minniemouse35 bu iki rumuz tek kişiye ait acaba profilleri farklı çünkü aynı mesajı atınca dikkatimi çekti biri ankara biri izmir biri memur biri çalışmıyor gibi
aynı mesaj olunca o yüzden artık özelime de çok acayip mesajlar geliyor beş tane mesajı olan kişi bana kıbrıs dışında başka kliniklere bakınca neden soru soruyorsun bak zaten sana cevap veren yok burada bazı klinikler kutsanmış diğerleri hakkında konuşmak yasak galibane alaka aynı kişi nerden bu kanıya vardınız anlamadım
minnie de alıntı yapmış ondan öyle geldi sana demek canım burası ağırlıkla kıbrıs olduğu için sanırım sorun yanıtsız kalıyuoraynı mesaj olunca o yüzden artık özelime de çok acayip mesajlar geliyor beş tane mesajı olan kişi bana kıbrıs dışında başka kliniklere bakınca neden soru soruyorsun bak zaten sana cevap veren yok burada bazı klinikler kutsanmış diğerleri hakkında konuşmak yasak galiba
aynen canım ya benim kafam çok karıştı ilk defa yaptıracağım ama nasıl olacak bilmiyorum pozitiflere çok seviniyorum ama negatif olanlara da çok üzülüyorum bu sefer bütün motivasyonum düşüyor bakalım nasıl olacak tevafuk arkadaşım kusura bakma iyice paranoyak oldum burada gerçekten içimizde hem okuyan hem de yazıp akıl karıştıranlar var bana özel mesaj geliyor bir bakıyorum tek bana gelmiş geçmiş mesajı yoksa şüpheleniyorum ben buraya kayıt olalı çok oldu fakat yeni kayıt olmuş anında klinik kötülemeler anında sivrilmeler veya klinikleri göklere çıkarmalar bunların hiçbirine itibar etmiyorum ama bu şekilde görünce de müdahale ediyorumminnie de alıntı yapmış ondan öyle geldi sana demek canım burası ağırlıkla kıbrıs olduğu için sanırım sorun yanıtsız kalıyuor
masallahKızlar bebiş 5+5 günlük olmuş. Kalp atışını duyduk bugün :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
göbekten vurduğumuz gonol f 500 tl falan, yumurta büyütmek için kullandığımız mı???Göbekten kullanılan ilac pahalı onun dısındakler değil. Ben hergün bir göbekten bir de kalcadan iğne olucam nekadar süre kullancğım henüz blli değil dha bugün basladım. İğneler kilo aldırıyormu blmem ama inşallah hepimiz hamile kalıp kilo alırız da aldığımız kiloları dert etmeyiz
göbekten vurduğumuz gonol f 500 tl falan, yumurta büyütmek için kullandığımız biz bu ilacın 4 günlük olan dozunu Yani 900 IU sunu 640 tl ye alıyoruz. Bu ilacı Nereden alıyorsunuz ucuza bilgi verirseniz sevinirim
hakkında hayırlısı olsun arkadasım. eger sorun maddı ıse ınsallah hazır olur yaptırırsın. yok yumurta naklınınden emın degılsen. emın olana kadar ara vermen guzel olsun.ınsallah mucıze olurda kendı bebegın olurMerhaba arkadaşlar.Ben yum.donasyonundan vazgeçtim. Klubede girmeyecegim.Sizin için hep dua edeceğim emin olun... alllah hepinizin kucağınızi bebişlerle doldursun inşallh.Hoşçakalin sevgiyle kalın. ..
Canım hayırdır ben ne kadardır burda üyeyim neden Aktif hesabım varken tekrar bi hesap açıp böyle şeylere gerek duyayım ben anlayamadım ip adresime bakarbilirmi rica etsemtevafuk3306 minniemouse35 bu iki rumuz tek kişiye ait acaba profilleri farklı çünkü aynı mesajı atınca dikkatimi çekti biri ankara biri izmir biri memur biri çalışmıyor gibi
neden cnm ne oldu ???Merhaba arkadaşlar.Ben yum.donasyonundan vazgeçtim. Klubede girmeyecegim.Sizin için hep dua edeceğim emin olun... alllah hepinizin kucağınızi bebişlerle doldursun inşallh.Hoşçakalin sevgiyle kalın. ..