0,07 amh ile bile,3. Gune 1. Kalite geldi ama 4. Gunde buyumeleei durdu cnm
Bu yuzden 0,75 amh de sans var Bence yumurta kalitesini destekleyici takviyeler alip uygun zamanda baslamali ve Ilkinde olmaz da Bir daha denemeli diye dusunuyorum Maddi ve psikolojik gucu varsa...
Tabi spermde onemli...
Kaç yumurtan toplandı canım

BEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
Her zaman endişe korku taşımalısın bu doğru bir duygu ..Ilk ikiz gebeligimde erken doğum sebebim bu tarz ağrılarla başladı..lütfen rahim ağzı uzunluğunu her kontrolünde olctur arkadaşım doktorların bir şeyy yok demesine sakın aldanma ..belki de rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olabilir ama her zaman temkinli ol..saglicakla kucağına alman dileğiyle

Kizlar rabbim nasip ederse yarin kıbrıs gidiyorum ve ertesi günde transer yapılacak 21 emriyo toplanmış hepsi döllenmiş suan 8 hücre dediler çok heyecanlıyım bu günler nasil geçicek bana dua edin olurmu arkadaşlar
Yolunuz açık olsun arkadasim. Maşallah ne guzel. Iyi haberlerini bekliyoruz

Kizlar rabbim nasip ederse yarin kıbrıs gidiyorum ve ertesi günde transer yapılacak 21 emriyo toplanmış hepsi döllenmiş suan 8 hücre dediler çok heyecanlıyım bu günler nasil geçicek bana dua edin olurmu arkadaşlar
Allah bu tedaviden ikiz evlatlar versin sana canım
İnşallah her şey güzel olucak

Sen nerde deniyorsun canım ne donasyon u senin

Hersey güzel olsun cnm...
Bebekler seni bekliyor orda ,al da gel :) kaç tane koydurucaksın

Her zaman endişe korku taşımalısın bu doğru bir duygu ..Ilk ikiz gebeligimde erken doğum sebebim bu tarz ağrılarla başladı..lütfen rahim ağzı uzunluğunu her kontrolünde olctur arkadaşım doktorların bir şeyy yok demesine sakın aldanma ..belki de rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olabilir ama her zaman temkinli ol..saglicakla kucağına alman dileğiyle
Valla rahim ağzı kapalı diyor başka bişi demiyor. Ölçün mü demem lazım

Evet biyopsi gibi yapildi banada anestezisiz , Cok kisa suruyor 5 saniye ama bayagi aciyor ama sadece 5 saniye :)
Korkma yaptir 5 saniyecik ayni transferdeki gibi pipeti koyduktan sonra icerdeki duvardan cekiyor azicik o sirada Adet sancisi gibi Bir agri ama siddetlisi oluyor ve bitiyor hemen.

Back
X