Korkma yaptir 5 saniyecik ayni transferdeki gibi pipeti koyduktan sonra icerdeki duvardan cekiyor azicik o sirada Adet sancisi gibi Bir agri ama siddetlisi oluyor ve bitiyor hemen.
Ben transfer olmadım ki hiç bu güne kadar :) Yok ya cd56 yetsin bana :)
Transfer esnası acılı bir işlemmi ki ??Benim ki embriyo transferi olucak.Yumurta toplanmıcak yani.

Transfer esnası acılı bir işlemmi ki ??Benim ki embriyo transferi olucak.Yumurta toplanmıcak yani.
TRansferde acı yok tatlım ama çokkk büyük bir sıkıntı var çiş :))) idrara sıkışık olman gerekiyor ya. Ben hep şu moddaydım. Allahım adamın ellerine işicem, şimdi işicem, işte şimdi işicem hahhahahha

Korkma yaptir 5 saniyecik ayni transferdeki gibi pipeti koyduktan sonra icerdeki duvardan cekiyor azicik o sirada Adet sancisi gibi Bir agri ama siddetlisi oluyor ve bitiyor hemen.
Valla bence gerek yok. Doğruluğuna çok inanmıyorum ben. Ve bence 5 saniyeden biraz daha uzun mesela bir ömür gibi geldi bana :)

Bence kan sonucun ciksin ona gore karar verirsin cnm.Yuksek cikarsa Bir doktorada danisirsin rahimdede baktirayimmi diye.Cunku rahimdede yuksekse serum alman gerekebilir.

Sigara icen arkadaşlar transferden ne kadar once biraktiniz sigarayi. Bir türlü basaramiyorum. 3 4 gun birakiyorum sonra daha sıkı baglaniyorum. Transferden önceye dr birakmak istemiyorum birakinca kabızlık yapiyor. Bir care bulan oldu mu

Sigara icen arkadaşlar transferden ne kadar once biraktiniz sigarayi. Bir türlü basaramiyorum. 3 4 gun birakiyorum sonra daha sıkı baglaniyorum. Transferden önceye dr birakmak istemiyorum birakinca kabızlık yapiyor. Bir care bulan oldu mu
Zelittacim bende çok sıkı sigara tiryakisiydim. Transfere kadar maalesef birakamadim. Ama Transferden 2 ay once değerleri 0.1 olan slim bir marka var yazamadim, onu icmeye basladim ve 2 litre su..Transfer sabahı ve sonraki 6 gün miniklerin benle olduğunu bilerek hayal ederek hiç içmedim ama.6. Gün maalesef 3 tane ictim.. Test gününe kadar yine maalesef günde 2 ser 3 er içtim...Test gunu pozitifi gorunce sonra bir daha hiç içmedim.. Bir sekilde iradenm hep bana icmemilisin dedi..Ara ara hep canim istiyor ama 2 sn sonra unutuyorum..

Zelittacim bende çok sıkı sigara tiryakisiydim. Transfere kadar maalesef birakamadim. Ama Transferden 2 ay once değerleri 0.1 olan slim bir marka var yazamadim, onu icmeye basladim ve 2 litre su..Transfer sabahı ve sonraki 6 gün miniklerin benle olduğunu bilerek hayal ederek hiç içmedim ama.6. Gün maalesef 3 tane ictim.. Test gününe kadar yine maalesef günde 2 ser 3 er içtim...Test gunu pozitifi gorunce sonra bir daha hiç içmedim.. Bir sekilde iradenm hep bana icmemilisin dedi..Ara ara hep canim istiyor ama 2 sn sonra unutuyorum..
Sagol canim dedigin markayi anladim. Cok zor bi sey bu. Ona doneyim en azindan. Suya ben de basladim. Meger hic su icmiyormusum

TRansferde acı yok tatlım ama çokkk büyük bir sıkıntı var çiş :))) idrara sıkışık olman gerekiyor ya. Ben hep şu moddaydım. Allahım adamın ellerine işicem, şimdi işicem, işte şimdi işicem hahhahahha
Yaa hakkaten bende bunu düşünüyorum hep :)En son gittiğim muayeneme sıkışık gittim prova yaptım kendime birnevi :)Tutabiliceğime inanıyorum :)

Evet cnm embriyo.Ama 2 farklı kadın doğumcuda muayeneden sonra gerek olmadığını söyledi.Bir sorun yok boşuna radyasyon alma dediler.Merkezim Dünya Tüp Bebek.Onlarla görüştüğümde doktorunuz gerek görmediyse gerek yok dedi.

Evet cnm embriyo.Ama 2 farklı kadın doğumcuda muayeneden sonra gerek olmadığını söyledi.Bir sorun yok boşuna radyasyon alma dediler.Merkezim Dünya Tüp Bebek.Onlarla görüştüğümde doktorunuz gerek görmediyse gerek yok dedi.
Canım çok özür dileyerek sana birşey diycem merkezini sana muhtemelen doktorun önerdiyse inan biraz daha araştır acele etme ben dünya tüp bebeğe körü körüne gittim 6.500 euro para verdim sonuç sıfır ve ilgisizlik inan onlara paramın geçtiğine bin pişmanım ben gidiceğim dönem burdan bana gitme dedi gidenler gittim doktorum öneriyor diye para alıyor doktorlar bak seni üzmek karamsarlaştırmak istemem ama onların dediklerinede bakma doktor sallıyor protokolü lütfen iyice araştır allah şimdiden yardımcın olsun

Ve canım berk angün inan güler yüzlünbi doktor klinik lüx ama embriyolojisi inan iyi değil iyi olsa ben 4 tane embriyo transfer etti birinci kalite dedi sıfır inan negatifin arkasında da durmuyorlar sadece araştır sana tavsiyem gerisi sana kalmış onlar sana buna gerek yok ona gerek yok derlerse sen kendin yine yap bunlar negatif olunca uöursamıyorlar çünkü

Back
X