Arkadaşlar

İyi de mesela benimki sperm
donasyonu ve benim yumurtalara çok sağlıklı demişlerdi ilk transfer kaliteli embriyolardı numaralarını bilmiyorum 1.kalite dediler 3 tane transfer edildi sonuç negatif ikincisinde ise 2.kalite dediler 2 tane donmuş transfer ettşler sonuç negatif. Niye olmadı diye sorduğumda cevap yok buradaki kadın doğumcu da bilmiyor neden tutmadığını onlar bilmese biz nerden bilecek. Ve tekrar denemek istiyorum şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim hiç bilmiyorum resmen isyandayım yaa
cnim embiriyolarini genetige gonderebilirsin,rahim üzerine yoğunlaşmayı deneyebilirsin.Cnim birde seninle aynı durumda değiliz,sonuçta senin kaliteli embiriyolarin oluşuyor.

Merveety,yasadigin hayal kirikligini ancak bizler anlariz :( rabbim sana Sabri versin ve hemen toparlan ne yapacagina karar ve Diger arkadaslarinda dediigi gibi konus neden hic dondurulmusun kalmadi.Donorun yasini sor.Belki Bir dahaki denemen icin destek olurlar sana cunku hani nerde verdikleri garanti?Neden o kadar para versin ki degilmi?Ustune git arkadasim.

Z Zaza74 canim arkadaşim ćok uzun biryol bizimkisi ama sabrin sonu selamet emin ol burda būtūn arkdaslara yardimci olarak aldiğin dualarla hersey iyi olucak , ben yaşadiğim tūm tūp bebek ve donasyon sūrecimi intsagramda açtigim sayfamda yanitliyorum buraya giremiyorum benim yaramazdan vakit bulup özelden burdan soru soran arkdaslar oraya da yazabilirler donasyon_tupbebek .....
Canim umarim eşinle herşey yoluna girmiştir ūzūldūm çūnkū bu durumda her iki tarafinda birbirine destek olmasi lazim ... Öpūyorum cani.

kızlar ben varım bahçecide pozitif sonuç alan tugba var pozitif sonuç alan geçenlerde bir arkadaş daha yazmıştı pozitif diye. donörlerin yaşlarını falan veriyorlar zaza pozitif olmuştu aslında ama düşük oldu sanırım çok üzüldüm ben ona

Arkadaşlar

İyi de mesela benimki sperm
donasyonu ve benim yumurtalara çok sağlıklı demişlerdi ilk transfer kaliteli embriyolardı numaralarını bilmiyorum 1.kalite dediler 3 tane transfer edildi sonuç negatif ikincisinde ise 2.kalite dediler 2 tane donmuş transfer ettşler sonuç negatif. Niye olmadı diye sorduğumda cevap yok buradaki kadın doğumcu da bilmiyor neden tutmadığını onlar bilmese biz nerden bilecek. Ve tekrar denemek istiyorum şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim hiç bilmiyorum resmen isyandayım yaa
tekrar aynı düsüncemi soyliyecegim muhtemelen senin sorunun genetik.Artemis arkadas bu konuda bilgi sahibi.onunla bi konuş

Zaza ve Mavisufi prednolun kullanim suresinin uzun ya da kisa olmasi yarar ya da zazar saglar mi?
Ben transfere kadar 5 gün kullandım, zazada öyle sanirim..ama burda bazı arkadaşlar transferden sonrada devam ettiler..bildigim herhangi bir zararı yok...mutlaka faydası vardır ama gerekli durumlar için.. .

Arkadaslar ben simdi yakin dogu unv konustum.konustugum kisi oyle cok bilgi verdiki sasirdim.cumku konustugum hicbiryer bu sekilde anlatmadi.burda deneme yapan memnun kalan hamile kalan varsa lutcen yazsin cok onemli.cunku fiayt olarakta daha uygun.ve unv hastanesi oldugu icin daha iyidir diye disunuyorum.belki ilgi alaka ozeldeki kadar guzel olmayabilir ama onemli olan sonuc.

Arkadaslar ben simdi yakin dogu unv konustum.konustugum kisi oyle cok bilgi verdiki sasirdim.cumku konustugum hicbiryer bu sekilde anlatmadi.burda deneme yapan memnun kalan hamile kalan varsa lutcen yazsin cok onemli.cunku fiayt olarakta daha uygun.ve unv hastanesi oldugu icin daha iyidir diye disunuyorum.belki ilgi alaka ozeldeki kadar guzel olmayabilir ama onemli olan sonuc.
İlkbahar49 du sanırım yakındoğuda yaptıran ve şuan hamile :) çok memnundu.Bende zamanında görüşmüştüm gerçekten çok insaniler

Ben keseyi gorene kadar kullanmistim prednolu
Peki dr mi oyle dedi yoksa siz mi devam ettiniz? Bana dr transferden sonra 5 gun kullanip birakacaksin dedi,ilkinde kimyasal oldu,simdi de birakmayayim diyorum,sizler ne dersiniz,bu konuda bilgisi olan,dr tavsiyesine uymayip devam eden var mi? Sonuc olumlu mu oldu olumsuz mu bu durum hakkinda bilgisi duyumu olan arkadaslarim?

Back
X