Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnim embiriyolarini genetige gonderebilirsin,rahim üzerine yoğunlaşmayı deneyebilirsin.Cnim birde seninle aynı durumda değiliz,sonuçta senin kaliteli embiriyolarin oluşuyor.Arkadaşlar
İyi de mesela benimki sperm
donasyonu ve benim yumurtalara çok sağlıklı demişlerdi ilk transfer kaliteli embriyolardı numaralarını bilmiyorum 1.kalite dediler 3 tane transfer edildi sonuç negatif ikincisinde ise 2.kalite dediler 2 tane donmuş transfer ettşler sonuç negatif. Niye olmadı diye sorduğumda cevap yok buradaki kadın doğumcu da bilmiyor neden tutmadığını onlar bilmese biz nerden bilecek. Ve tekrar denemek istiyorum şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim hiç bilmiyorum resmen isyandayım yaa
İnşallah canım.. benim de ikinci denemem olucak.. hakkımızda hayırlısı..Amin Amin amin... çok teşekkür ederim çok yorucu çok yıpratıcı ama güçlü olmak lazım düştükçe kalkıyoruz. İnşallah sende güzel sonuç alırsın :)
tekrar aynı düsüncemi soyliyecegim muhtemelen senin sorunun genetik.Artemis arkadas bu konuda bilgi sahibi.onunla bi konuşArkadaşlar
İyi de mesela benimki sperm
donasyonu ve benim yumurtalara çok sağlıklı demişlerdi ilk transfer kaliteli embriyolardı numaralarını bilmiyorum 1.kalite dediler 3 tane transfer edildi sonuç negatif ikincisinde ise 2.kalite dediler 2 tane donmuş transfer ettşler sonuç negatif. Niye olmadı diye sorduğumda cevap yok buradaki kadın doğumcu da bilmiyor neden tutmadığını onlar bilmese biz nerden bilecek. Ve tekrar denemek istiyorum şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim hiç bilmiyorum resmen isyandayım yaa
Ben transfere kadar 5 gün kullandım, zazada öyle sanirim..ama burda bazı arkadaşlar transferden sonrada devam ettiler..bildigim herhangi bir zararı yok...mutlaka faydası vardır ama gerekli durumlar için.. .Zaza ve Mavisufi prednolun kullanim suresinin uzun ya da kisa olmasi yarar ya da zazar saglar mi?
Ben keseyi gorene kadar kullanmistim prednoluBen transfere kadar 5 gün kullandım, zazada öyle sanirim..ama burda bazı arkadaşlar transferden sonrada devam ettiler..bildigim herhangi bir zararı yok...mutlaka faydası vardır ama gerekli durumlar için.. .
İlkbahar49 du sanırım yakındoğuda yaptıran ve şuan hamile :) çok memnundu.Bende zamanında görüşmüştüm gerçekten çok insanilerArkadaslar ben simdi yakin dogu unv konustum.konustugum kisi oyle cok bilgi verdiki sasirdim.cumku konustugum hicbiryer bu sekilde anlatmadi.burda deneme yapan memnun kalan hamile kalan varsa lutcen yazsin cok onemli.cunku fiayt olarakta daha uygun.ve unv hastanesi oldugu icin daha iyidir diye disunuyorum.belki ilgi alaka ozeldeki kadar guzel olmayabilir ama onemli olan sonuc.
Yani transferden sonra hic kullanmadin mi MaviBen transfere kadar 5 gün kullandım, zazada öyle sanirim..ama burda bazı arkadaşlar transferden sonrada devam ettiler..bildigim herhangi bir zararı yok...mutlaka faydası vardır ama gerekli durumlar için.. .
Peki dr mi oyle dedi yoksa siz mi devam ettiniz? Bana dr transferden sonra 5 gun kullanip birakacaksin dedi,ilkinde kimyasal oldu,simdi de birakmayayim diyorum,sizler ne dersiniz,bu konuda bilgisi olan,dr tavsiyesine uymayip devam eden var mi? Sonuc olumlu mu oldu olumsuz mu bu durum hakkinda bilgisi duyumu olan arkadaslarim?Ben keseyi gorene kadar kullanmistim prednolu
Yani transferden sonra hic kullanmadin mi Mavi
Kagitta ne yaziyor canim tarih icinHerkeze hayirli gunler kizlar bugün e2 ve progesteron tahlili verdim transferden sonra kaç cikmasi gerekiyor sonucu saat 6 da alicam sabirsizlaniyorum bilgisi olan varmii????
Kagitta ne yaziyor canim tarih icin
Anladim canim neden burda kimse tercih etmedi anlamiyorum.cunku okadar guzel bilgiler verdilerkiİlkbahar49 du sanırım yakındoğuda yaptıran ve şuan hamile :) çok memnundu.Bende zamanında görüşmüştüm gerçekten çok insaniler