Arkadaşlar

İyi de mesela benimki sperm
donasyonu ve benim yumurtalara çok sağlıklı demişlerdi ilk transfer kaliteli embriyolardı numaralarını bilmiyorum 1.kalite dediler 3 tane transfer edildi sonuç negatif ikincisinde ise 2.kalite dediler 2 tane donmuş transfer ettşler sonuç negatif. Niye olmadı diye sorduğumda cevap yok buradaki kadın doğumcu da bilmiyor neden tutmadığını onlar bilmese biz nerden bilecek. Ve tekrar denemek istiyorum şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim hiç bilmiyorum resmen isyandayım yaa
aynı durumdayım doktor gezmekten resmen bıktık
biri bağışıklık diyor
diyeri embriyo diyor
biri lenfosit aşısı diyor
diğeri kanıtlanmamış diyor
çıldırıcam ya

Z Zaza74 canim arkadaşim ćok uzun biryol bizimkisi ama sabrin sonu selamet emin ol burda būtūn arkdaslara yardimci olarak aldiğin dualarla hersey iyi olucak , ben yaşadiğim tūm tūp bebek ve donasyon sūrecimi intsagramda açtigim sayfamda yanitliyorum buraya giremiyorum benim yaramazdan vakit bulup özelden burdan soru soran arkdaslar oraya da yazabilirler donasyon_tupbebek .....
Canim umarim eşinle herşey yoluna girmiştir ūzūldūm çūnkū bu durumda her iki tarafinda birbirine destek olmasi lazim ... Öpūyorum cani.
canım savanam allah razı olsun senden bu güzel dileklerin için
iyiki varsınız
bende seni ve nur yüzlü bebeğini öpüyorum

ben hala düşünüyorum salı buraktım prednolu cuma düşük oldu
Acaba ona mi bagli oldu?Insan emin olamiyor canim. Belki bir dahaki sefere daha uzun sure kullanman iyi olabilir. Benim tek kullandigim pruluton igne kaldi 5 gunde bir. Bu hafta estrofem ve jeli de bitirdik. Gece yatarken progestan 200 mg basladim. Bi de vitaminler var.

birde unutma transferin 4 günü baktırdın yani bir gün önceden
progesteron iğne sabah akşam vurdur artıcak değerin
inşallah cektiyin eziyetler elinde kalmaz

Insaalh ALLAH RAZI OLSUN senden okadar guzel yaziyosunki insani rahatlatiyosun rabbim gönlune gore versin tez zamanda

Progesteron fitili 7.aya kadar kullandim drum 8.haftada birak demisti burdaki drum biz 13 haftayi beklemeni öneririz dedi ben 13 hafta biraktim o gece kanama basladi ertesi gūn gittik tekrar başlatmişlardi progesteron fitili 7.aya dvm ettim esterefom 13. Haftaya kadar gūnde 4 başlayip son hafta 1 tane icerek birakmiştim ...

Herkeze hayirli gunler kizlar bugün e2 ve progesteron tahlili verdim transferden sonra kaç cikmasi gerekiyor sonucu saat 6 da alicam sabirsizlaniyorum bilgisi olan varmii????
o tahlilin pek bi anlamı yopk sanırım sadece hit istiyor bunları progesteron düşükse progestan ı arttırıyor değerlerin düşük ya da yüksek çıkmasını da kafana takma hiç belli olmuyor

Back
X