- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Ben doktorumdan dolayı secemedim mesela cnm.Yoksa hakkaten hem uygun fiyat hem de çok bilgili ve kibarlarAnladim canim neden burda kimse tercih etmedi anlamiyorum.cunku okadar guzel bilgiler verdilerki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktorumdan dolayı secemedim mesela cnm.Yoksa hakkaten hem uygun fiyat hem de çok bilgili ve kibarlarAnladim canim neden burda kimse tercih etmedi anlamiyorum.cunku okadar guzel bilgiler verdilerki
canım arkadaşım bu defa sonuçun güzel olsun inşallah sende az çekmedin bu yoldaBenim de tedavim şu anda Murat Bey' de .. inşallah benim de sonucum senin gibi pozitif olur :)
aynı durumdayım doktor gezmekten resmen bıktıkArkadaşlar
İyi de mesela benimki sperm
donasyonu ve benim yumurtalara çok sağlıklı demişlerdi ilk transfer kaliteli embriyolardı numaralarını bilmiyorum 1.kalite dediler 3 tane transfer edildi sonuç negatif ikincisinde ise 2.kalite dediler 2 tane donmuş transfer ettşler sonuç negatif. Niye olmadı diye sorduğumda cevap yok buradaki kadın doğumcu da bilmiyor neden tutmadığını onlar bilmese biz nerden bilecek. Ve tekrar denemek istiyorum şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim hiç bilmiyorum resmen isyandayım yaa
kuzum hiç bir zararı yok eğer miden kaldırıyorsaZaza ve Mavisufi prednolun kullanim suresinin uzun ya da kisa olmasi yarar ya da zazar saglar mi?
canım savanam allah razı olsun senden bu güzel dileklerin içinZ Zaza74 canim arkadaşim ćok uzun biryol bizimkisi ama sabrin sonu selamet emin ol burda būtūn arkdaslara yardimci olarak aldiğin dualarla hersey iyi olucak , ben yaşadiğim tūm tūp bebek ve donasyon sūrecimi intsagramda açtigim sayfamda yanitliyorum buraya giremiyorum benim yaramazdan vakit bulup özelden burdan soru soran arkdaslar oraya da yazabilirler donasyon_tupbebek .....
Canim umarim eşinle herşey yoluna girmiştir ūzūldūm çūnkū bu durumda her iki tarafinda birbirine destek olmasi lazim ... Öpūyorum cani.
ben hala düşünüyorum salı buraktım prednolu cuma düşük olduBen keseyi gorene kadar kullanmistim prednolu
sevgi canım e2 300 üstü iyi progesteronda 12 üstüHerkeze hayirli gunler kizlar bugün e2 ve progesteron tahlili verdim transferden sonra kaç cikmasi gerekiyor sonucu saat 6 da alicam sabirsizlaniyorum bilgisi olan varmii????
Acaba ona mi bagli oldu?Insan emin olamiyor canim. Belki bir dahaki sefere daha uzun sure kullanman iyi olabilir. Benim tek kullandigim pruluton igne kaldi 5 gunde bir. Bu hafta estrofem ve jeli de bitirdik. Gece yatarken progestan 200 mg basladim. Bi de vitaminler var.ben hala düşünüyorum salı buraktım prednolu cuma düşük oldu
Bagisikligi baskilayarak embriyoyu disari atmamani sagliyor. Kortizon iceriyor.Prednol ne için kullanılıyor arkadaşlar?Ben hiç deneme yaşamadığım için bilmiyorum bu kavramları.
sevgi canım e2 300 üstü iyi progesteronda 12 üstü
ama inan progesteronu 4 olup ikizlere gebe kalan gördüm
Sağol cnm bilgi için.Bagisikligi baskilayarak embriyoyu disari atmamani sagliyor. Kortizon iceriyor.
sakın umutsuz olma bazen vajinadan fitil emilimi iyi olmuyor ve progesteron düşük çıkıyorE2614
Progesteron 5.93
Sanirim kötü igneye gecicez dedi ama olan azicik umudumda gitti![]()
birde unutma transferin 4 günü baktırdın yani bir gün öncedenE2614
Progesteron 5.93
birde unutma transferin 4 günü baktırdın yani bir gün önceden
progesteron iğne sabah akşam vurdur artıcak değerin
inşallah cektiyin eziyetler elinde kalmaz
inanın içten çektikleriniz heyecanları yaşıyorumInsaalh ALLAH RAZI OLSUN senden okadar guzel yaziyosunki insani rahatlatiyosun rabbim gönlune gore versin tez zamanda
o tahlilin pek bi anlamı yopk sanırım sadece hit istiyor bunları progesteron düşükse progestan ı arttırıyor değerlerin düşük ya da yüksek çıkmasını da kafana takma hiç belli olmuyorHerkeze hayirli gunler kizlar bugün e2 ve progesteron tahlili verdim transferden sonra kaç cikmasi gerekiyor sonucu saat 6 da alicam sabirsizlaniyorum bilgisi olan varmii????
ben de 2 merkez arasındayım gynolife ya da yakındoğuAnladim canim neden burda kimse tercih etmedi anlamiyorum.cunku okadar guzel bilgiler verdilerki
ümitysiz olma bu değerlerle gebelik var ya da yok denilemezE2614
Progesteron 5.93