Sevgili umut, bu forumun donor uzmani benim, :)
aynen bende asiri taintiliyim donor konusuna. bana benzemesinden gectim, hani icime sinen biri olsun istiyorum. ben donor u gormeyi cok isterdim ama yasak kibrista. sadece icime sinen, tatli, hani tanisam arkadas olurum dedigim bir tip olsa icim rahat olurdu.
sanirim 9 aydir mutamadiyen donor arastirmasi yapip, kibrista donor secimi konusunda turkce ingilizce ne kadar bilgi varsa tum haberleri, yazilari okudum. amerika da ayni burasi gibi bir forum sitesi var, orayi da okuyorum, onlar biraz daha rahat oldugu icin, hem de gizli degil donasyon, istersen donor le tanisabiliyosun. bazi donorler de illa yumurtasini verecegi aileyi bilmek, tanimak istiyor.ama avukat araciligiyla anlasma yapiyorlar orada, yani ileride donor hic bir hak idda etmemesi icin.neyse o yuzden resim, video paylasiyorlar forumda bebekleriyle.
neyse canim, kibrista donorler genellikle dogu avrupa ulkelerinden, romanya,ukrayna,estonya ve bir de rusya var. bunlar buyuk genelini olusturuyor, mavi gozlu, acik tenliysen bulmalari daha kolay. bunlarin disinda ogrenciler var kibrista okuyan.
erkek cocuklari daha anneye benzemeye yatkin, kiz cocuklari da babaya. ama kural degil tam tersi de oluyor, ama cok degil benim gozlemledigim.