Canim bu bahsettigin hastaliklar varsa ne oluyormus?Ben tam anlayamadim.Bende troit var,cikolata kisti
Ameliyatida gecirdim 9 sene once .
Bu kisilerde kan pihtilasma sorunu oluyormus o yuzden gebe kalmalari zor oluyormus olanlarda dusukler goruluyormus. Folik asit degil folate kullanilmasi gerekiyormus. Ne derece dogru bilmiyorum. Bu kisilerde bir gen bozuklugu buna sebep oldugunu soyluyor. Dun bende folate basladim

Merhaba bende 30.04.2018 de dondurulmuşlarımla denedim. Euroıvf de nicel bey yaptı transferimi 6. Gün eşim ve ben dayanamadık kanda baktırdık değerim 14.22 çıktı bugün testi tekrarladık sonuç 38.79
Hayırlı olsun kardeşim sonucun, benım de 30 nısan transfer tarıhım, hatta #Sevgisaygı da 30 nısan ama biz de cesaret yok pek yaptırmya cunku benım ılkı kimyasal oldu, donmuslarla yapıldı, onların da kalitesi orta idi, bu yuzden yokmus gıbı yaşıyorum test gününe kadar ;)

Canım biliyorsun ben de ilk denememi Berk Beyde yaptırmıştım ama ben parayı eşim spermini verdiği gün ödedim. Önceden istemediler..
Tamam cnm işte siz önceden gittiğiniz için o şekilde.Benim donörlerin işlemi 10 mayısta başladığı için yarın ödemeyi yapıcam.Biz sadece transfere gidicez.O zaman normal zaten

Bu kisilerde kan pihtilasma sorunu oluyormus o yuzden gebe kalmalari zor oluyormus olanlarda dusukler goruluyormus. Folik asit degil folate kullanilmasi gerekiyormus. Ne derece dogru bilmiyorum. Bu kisilerde bir gen bozuklugu buna sebep oldugunu soyluyor. Dun bende folate basladim
Benim biliyorlar troitim olduğunu ama hiç bahsetmediler böyle bişeyden.

Kızlar merhaba,
ben 28 yasında 3 senedır erken menopozum. hıc yumurtam yok , donasyondan baska carem de yok anne olabilmek adına. ama bir türlü içime sindıremıyorum. siz nasıl kabullendınız boyle bır seyı. anne olan cocuklarını kucagına alanlar cocugunuz kıme benzıyor bana lütfen yardımcı olun cok caresizim.

Topiğimize yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Aklınızda sayısız soru işaretleri vardır ve bunların cevabını merak ediyordunuzdur.
Size tavsiyem topikdeki 1000_2000 sayfayı okursanız tüm yanıtları bulursunuz.Konuya tamamen hakim olmuş olursunuz.Sonuçda bizler o sayfaları yazarken .yasadıgımız tecrubeleri aktardık. Herkese ayrı ayrı bunları anlatabilmemiz mümkün degil. O sebeple okumak sizin sürece duygusal olarakda hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

Hayırlı olsun kardeşim sonucun, benım de 30 nısan transfer tarıhım, hatta #Sevgisaygı da 30 nısan ama biz de cesaret yok pek yaptırmya cunku benım ılkı kimyasal oldu, donmuslarla yapıldı, onların da kalitesi orta idi, bu yuzden yokmus gıbı yaşıyorum test gününe kadar :KK66:
Çok teşekkür ederim bu benim 3. Denemem ilkinde 3 embriyo transfer oldu ikiz gebelik yaşadım 13 haftalıkken bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kasım 2017 de tekrar dondurulmuşlarla denedim ama maalesefki negatif sonuç aldım inşallah allahımın izniyle dualarımızla bebişlerimiz bizle kalacak bu sefer dualarım sizinle

Hashimoto troidim var kan pıhtılaşma sorunum var ve tabiki en büyük problemim genetik translokasyon ama bir gebelik ve düşük hariç hiç gebeliğim olmadı. Şimdiki yumurta donasyonu tabiki. Folik asit kullandım şimdi decavit bir sıkıntı yaşamadım. Umarımda olmaz

Hashimoto troidim var kan pıhtılaşma sorunum var ve tabiki en büyük problemim genetik translokasyon ama bir gebelik ve düşük hariç hiç gebeliğim olmadı. Şimdiki yumurta donasyonu tabiki. Folik asit kullandım şimdi decavit bir sıkıntı yaşamadım. Umarımda olmaz
Bende de var hashimato var o yuzden basladim folate tablet kullanmaya. Sanirim pihtilasma icin aspirin ve derialti yapilan kan sulandirici mi kullaniyorsun? veya ilk baslarda mi kullandin? Pihtilasma icin homosisteinemi bakildi hatirliyor musun arkadsim? 6 aya kadar geldigine gore gebeligin sorunsuz devam eder diye dusunuyorum. Saglicakla bebisini kucagina nasip edsin Allah bize de dualarinda yer verirsen memnun oluruz.

Çok teşekkür ederim bu benim 3. Denemem ilkinde 3 embriyo transfer oldu ikiz gebelik yaşadım 13 haftalıkken bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kasım 2017 de tekrar dondurulmuşlarla denedim ama maalesefki negatif sonuç aldım inşallah allahımın izniyle dualarımızla bebişlerimiz bizle kalacak bu sefer dualarım sizinle
Hepimız duaları kabul olsun inşAllah canım :)

Bende de var hashimato var o yuzden basladim folate tablet kullanmaya. Sanirim pihtilasma icin aspirin ve derialti yapilan kan sulandirici mi kullaniyorsun? veya ilk baslarda mi kullandin? Pihtilasma icin homosisteinemi bakildi hatirliyor musun arkadsim? 6 aya kadar geldigine gore gebeligin sorunsuz devam eder diye dusunuyorum. Saglicakla bebisini kucagina nasip edsin Allah bize de dualarinda yer verirsen memnun oluruz.
Arkadaslar bende de haşimato var ama normal sınırlardayım ilac kullanmıyorum olumsuz yönde etkiler mi

Kızlar merhaba,
ben 28 yasında 3 senedır erken menopozum. hıc yumurtam yok , donasyondan baska carem de yok anne olabilmek adına. ama bir türlü içime sindıremıyorum. siz nasıl kabullendınız boyle bır seyı. anne olan cocuklarını kucagına alanlar cocugunuz kıme benzıyor bana lütfen yardımcı olun cok caresizim.
Yaşadıkların çok normal ama zamanla insan bu fikre alışıyor yada alışmak zorunda kalıyor...Ben geçen yıl ilk denememi yaptım ,giderken bu duruma hazır olduğumu düşünüyorumdum ama Kıbrıs'ta öyle olmadı yarı yolda dönecektim,neticede olmadı tabi..Demem o ki iyice sindirip,ruhen hazır olduğunuzda gidin,benzeme konusuna gelince spermler eşinize ait olduğu için%50 eşinize benzeme ihtimali var...Kendini çaresizde hissetme iyiki bu işlem var,olumlu tarafından bakmaya çalış canım,ben artık öyle yapıyorum....

Benimde hasimato troidi.6 aydir her ay gittim
Doktoruma kontrole,ilac aliyorum zaten yillardir,ameliyat gecmisim var cogu alindi troitlerimin.6 aydir bir sorunum yok çok şükür değerlerim iyi.Folik asit kullanıyorum ama şimdi bu diğer bahsettiğiniz decavit ne onu anlayamadım.İşlemden sonra mı verdiler bunu?Öncesindenmi?

Kızlar merhaba,

Bende 28 yasindayim 22 yasinda erken menepoz teşisi koyuldu ve 7 yilldir cocuk hasretiyle yandim halada yaniyorum ben 3 sene düsündüm suan transferimin 8. Günu olur yada olmaz hic pismanlik yasamadim cunku anne olmak istiyorum farkli birinin yumurtasiylada olsa benim kanimla besleniyo sadece onun hücreleri degil benim hücrelerimide aliyo ve gercek ne olursa olsun oldugu zaman yada olursa benim evladim hicbir gercek bunu degiştiremez bence ama aklinda soru isareti varsa icine sinmiyorsa birseyler başlama ama anne olmak istiyorsan hic düsünme git ve tedavini yaptir rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz

kızlar homosistein yüksek olursa folate, haşimoto hastalığında( tiroid hormonuyla alakalı) başka destekleyici ilaç kullanıyor. LÜTFEN KARIŞTIRMAYIN!!!! 2 Side farklı.

Kızlar merkezden aradılar ödemeyi embriyo transferinde önceden alıyorlarmış.Ben anlamadım bu işi.Normalde transfer günü vericektik.Yarın ödemenin tamamını yapıcam hesaba.Böyle önceden yatıran oldumu hesaba?Ya da siz gidincemi verdiniz transfer günü?
Biz bi miktarını eşimin sperm verdiği gün,diğer kalanınıda transfer günü vermiştik canım

Back
X