Bu arada merkezden bugün ki son durum 16 embriyodan 14 ü 3.güne gelmiş.Bakalım 5.güne kaçı gelebilicek :)
Yarın sabah Kıbrıstayız.Salı transfer inşallah kızlar:emir_bebek:
Şimdiden hayırlısı olsun inşallah bizde birgün önceden gidecektik kıbrısa uçağı kaçırdık transferden bir saat önce gidebildik çok streslenmiştim buna rağmen inşallah tutunmuşlardır yarın test yapmayı düşünüyorum dayanamıyorum

Şimdiden hayırlısı olsun inşallah bizde birgün önceden gidecektik kıbrısa uçağı kaçırdık transferden bir saat önce gidebildik çok streslenmiştim buna rağmen inşallah tutunmuşlardır yarın test yapmayı düşünüyorum dayanamıyorum
Canım teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey..
Uçağı kaçırmak fena olmuş :(Bizde trafiği göz önüne alarak erken çıkıcaz ..Artık orda bekleriz ...
Kaçıncı günün oldu test için ?

Kızlar bu ilaçlarımızı jelleri özellikle el çantasına alıyorlarmı uçakta ?Sorun çıkmaz umarım.Sırt çantamda taşımayı düşünüyorumda

Kızlar bu ilaçlarımızı jelleri özellikle el çantasına alıyorlarmı uçakta ?Sorun çıkmaz umarım.Sırt çantamda taşımayı düşünüyorumda
Bende öyle götürdüm 100 cc den fazlaysa alamazsınabagajaavermen gerek dediler gösterdim tmm bunları alabilirsin yanına dediler aldım bagaja vermedim orada kullanacağınız kadarınık

Back
X