Bana da iğne verdiler ama iğneleri sürekli nasıl yaptırırım bilemiyorum.. zeyno cum sen kendin mi yapıyordun iğnelerini yoksa kalçadan mı yaptırıyordun? olmazsa ben de jel isteyebilirim. ilk etapta aldım gerçi iğneler var elimde ama bitince söyleyebilirim..
Kalçadan yaptırıyorsun kendin yapmıyorsun hastanede. Her bünyede aynı etkiyi göstermez sanırım ben daha öncede yaptırmıştım hiç bu seferki gibi olmamıştım mesela, yada diyorum yaş geçtikçe dayanıklılığını azalıyor sanırım:)) sende çok etki etmiyosae iğneye devam et bence

Kızlar az önce lavaboya girdim kahverengi bir akıntı geldi.yani arkamı dönüp baktığımda gördüm.Dün transferim oldu bugün bu akıntı geldi.Sizce tutunma kanaması olabilirmi?

SİLindiyinde peçeteye çıktımı
acaba transferden ola bilirmi
ama transferin rahat oldu değilmi
Canım ilk şu aleti takış aşaması zor oldu.Çünkü benim o kısım hep problemli.ama sonrası çok iyidi.Dün böyle bir leke olmadı ama bugün geldi az önce.Hemşireme yazdım kırmızı kan gelmedikçe sorun yok dedi.Jelden kaynaklı olabiliyor dedi.Korkmayın dedi.

Canım ilk şu aleti takış aşaması zor oldu.Çünkü benim o kısım hep problemli.ama sonrası çok iyidi.Dün böyle bir leke olmadı ama bugün geldi az önce.Hemşireme yazdım kırmızı kan gelmedikçe sorun yok dedi.Jelden kaynaklı olabiliyor dedi.Korkmayın dedi.
Aynen canım jelden de oluyor sıkıntı yok

Kızlar günaydın..merak ettiğim bişey var.yumurta donasyonu ile doğum yapınca sütümüz oluşuyor değil mi? aklıma takıldı da :)
Canım benim 33.haftamda hamileyken sütlerim gelmeye baslamisti.normal gebelikten hicbir farkı yok.icin rahat olsun.bebegimesadece anne sutu veriyorum hatta aldığımız hormonlardan olsa gerek çok fazla sütümüz oluyor

Sen huzurla ve sakinlik beklemeye devam et ilaçlarını düzenli al bolca su iç herşey yolunda gidecek. Bendecuma kalp atışı için gidecem beklemek gerçekten çok zor zaman geçmek bilmiyor
Bende haftaya keseyi görmeye gidicem cidden beklemekle geçiyo hayatımız 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum:) leke bendr 6 . Gün gelmişti çok azdı endişenme bence bebeklerin gelicek:)

Sen huzurla ve sakinlik beklemeye devam et ilaçlarını düzenli al bolca su iç herşey yolunda gidecek. Bendecuma kalp atışı için gidecem beklemek gerçekten çok zor zaman geçmek bilmiyor
Canım valla herşeyi zamanında yapıyorum.Sıvı da çok tüketiyorum.Ayyy hadi bakalım ya pıt pıt atsın kalbi bebitonun :) ya normalde çok rahattım ama demin böyle görünce tedirgin oldum

Back
X