Ben daha hiç düşünmezken sadece fiyat ve bilgi için aramışken bile beni de önce koordinatör hemen arkasına da doktor bey aradı. aşırı ilgili davrandılar. sonrasında karar verip aradığımda ellerinde bütün bilgilerim vardı neredeyse. onların çalışma şekli bu sanırım..
evet bende aradigimda hemen akabinde murat bey aramisti. çok tatlı konuşan biriydi, çok ilgililer kesinlikle. dosya acmislardi. testler ve fotograf istemişlerdi. hemen donor icin bilgi almislardi, donor aramak icin. beni tek durduran şey, sanki donor icin verdigim özellikleri usulen dinlemiş, fotograflarimiza pek bakmadan donor seciyorlar gibi geldi. ondan vazgeçmiştim.
zira yakin arkadaşımda orada oldu, simdi ikiz bebekleri var, bir tane fotograf göndermişti, o da net bile degil, hemen ertesi gun bulmuşlardı donörü. simdi çocukları buyuyor, gönderiyor resimlerini, bakalım ne kadar benzeyecekler.
bir de acillik getireyim, tabii ki en onemlisi saglikli olsunlar da, yani biraz da cocuk büyüyünce, bu ne alaka seklinde çocuğun kafasına takılacak özellikler de olmamalı yani, ten, göz, vücudun yapısı sekli olarak. tabii babadan da alıyor ama babaya benzemesi % 100 garanti degil, tamamiyle anneye de benzeyebilir.