Kizlar bugunku 18. Betahcg 341 cikmiş iyi ilerliyormu
10.gun13
12.gun32
14.gun 104
18.gun 341 dusukmu ilerlerliyo bir sorun olabilirmi cok korkuyorum
Lütfen elin karnında bol bol Ayetl Kürsi ve Yasin oku çok inanıyorum duaların gücüne mucizesine İnşallah seninle kalırlar bebeklerin

Arkadaslar rahim filmi istiyor tum merkezler degil mi, HSG dediğimiz, siz oldunuz mu? HSG daha çok tiplerin acikligina bakiyor gibi geldi, gerci merkezlere de sorabilirim de yine bir size de sorayım dedim.

Arkadaslar rahim filmi istiyor tum merkezler degil mi, HSG dediğimiz, siz oldunuz mu? HSG daha çok tiplerin acikligina bakiyor gibi geldi, gerci merkezlere de sorabilirim de yine bir size de sorayım dedim.
Canım enfeksiyon varsa onlar da goruluyo hsg de ayrıca tuplerden sıvı geliyor mu ona da bakiliyor

Ben daha hiç düşünmezken sadece fiyat ve bilgi için aramışken bile beni de önce koordinatör hemen arkasına da doktor bey aradı. aşırı ilgili davrandılar. sonrasında karar verip aradığımda ellerinde bütün bilgilerim vardı neredeyse. onların çalışma şekli bu sanırım..
Cok sagol bilgilendirdiginiz icin, simdi icim Daha da bir rahatladi

Son bir senede yaptırdığın geçerli sayılıyor sanırım. Bütün merkezlerde ister çünkü çok önemli. Benim tedaviden daha önce çektirdiğim vardı yollamıştım yaşıklık var dedi Dr. Histeroskopi yaptırmadan olmaz dedi ozaman gelirim siz yapın dedim gittim yapışıklık için yapıldı ama dr un dediği yapışıklık azdı ama rahimde daralma vardı onu genişlettik dedi. Demem o ki rahim filmi çok önemli

evet bende aradigimda hemen akabinde murat bey aramisti. çok tatlı konuşan biriydi, çok ilgililer kesinlikle. dosya acmislardi. testler ve fotograf istemişlerdi. hemen donor icin bilgi almislardi, donor aramak icin. beni tek durduran şey, sanki donor icin verdigim özellikleri usulen dinlemiş, fotograflarimiza pek bakmadan donor seciyorlar gibi geldi. ondan vazgeçmiştim.
zira yakin arkadaşımda orada oldu, simdi ikiz bebekleri var, bir tane fotograf göndermişti, o da net bile degil, hemen ertesi gun bulmuşlardı donörü. simdi çocukları buyuyor, gönderiyor resimlerini, bakalım ne kadar benzeyecekler.

bir de acillik getireyim, tabii ki en onemlisi saglikli olsunlar da, yani biraz da cocuk büyüyünce, bu ne alaka seklinde çocuğun kafasına takılacak özellikler de olmamalı yani, ten, göz, vücudun yapısı sekli olarak. tabii babadan da alıyor ama babaya benzemesi % 100 garanti degil, tamamiyle anneye de benzeyebilir.
Benden foto bile istemediler .. sadece eşimin ve benim fiziksel özelliklerimi not aldılar.. ve türk mü yabancı mı olsun diye sordular..

Benden foto bile istemediler .. sadece eşimin ve benim fiziksel özelliklerimi not aldılar.. ve türk mü yabancı mı olsun diye sordular..
Ben resim isteyenlerin gerçekten resimlere göre uygun donorler sectigine hiç inanmiuorum onlar için resim isteseler bile belirleyici olan esmer msin kumral misin çünkü en ince ayrintisina kadar tutturmalari çok zor

Yani negatif olanlarda mı düşük oluyor
ilk gebeliklerde sorun olmuyor, ama gebelik düşük ya da kürtaj la sonlandırılmışsa bidaha ki gebeleklerde naturel killerler işe koyuluyor negatif kan grupların da.

Canım belim hep ağrıyordu ama arttı cnimiyice..Sırtım da ağrıyor.Valla 26 sı test günüm ama ben 25 inde idrar yaparım evde.
Ona göre kendimi strese sokmam ertesi gün.
cnim sana şuan hamile gözüyle bakıyorum çünkü senin belirtiler tam bi hamile kadını belirtisi.7.gün idrar testi yapsa cikae

Back
X