Merhabalar bir sessiz takipçi de benim bir süredir takip ediyorum yazılanları nerdeyse hepsini okudum sık sık giren arkadaşları tanıyor gibiyim hattaayni dertten müzdarip olduğumuz İçin negatif sonuçlara düşükleri okudukça çok üzüldüm gebelik haberlerinde yüzümde güller açtı..Benim durumum benzer yumurtalarım artık son demlerini yaşıyor yaş 45..her türlü tetkiki yaptırdım fsh 35-40 amh 0.8..belki bir kaç
tüp bebek denesem bir ihtimal olabilir ama be maddi ne de Manevi uğraşmak İstemiyorum..Benim normal yolda hamile kalarak doğurduğum 15 yaşında canımdan öte sevdiğim bir oğlum var..düşündüm genetik mirası Benden aldığı İçin değil onu doğurduğum bin bir emekle baktığım İçin seviyorum..yani başkasının sağlıklı yumurtasını alıp gebe kalsam ne olur yeter ki bebeğim olsun..yeniden evlenmek üzereyim eşimin çocuğu yok ve genç Benden..ben de en az öbün kadar istiyorum ayrıca bebeği..o yüzden gözümü kararttım ve araştırdım herşeyi..Gynolife ve Murat Beye karar kıldım..ilaçlarıma başlandı yarın son gün Kıbrıs’a uçuyoruz..belki bir kişiye bile olsun faydam olur diye yaşadıklarımı yazacağım..Benim için de dua edin olur mu