Normal yolla hamile kalanlar 1 kere test yapiyor hamileyim diyip 1 yada 2 hafta sonra kontrole gidiyor bukadar ugraşmiyorlar isyan etmek istemiyorum ama bukadar çaba bukadar emek neden dedirtiyor ama rabbim neylerse guzel eyler diyip kendimi teselli ediyorum tup bebek denedim hic olmadi bu son sansimdi 7sene sonra ilkkez hamile oldugum cikti testlerde ve umutsuz gibi olsamda hep bir umut var icimde belki olur diye ama cok zor agir bir imtihan bizimkisi hic birsey fayda etmiyor ne para ne pul ALLAH ol derse olucak insallah bir gun burda herkez bebeklerinin kac aylik oldugunu dişlerini cikardigini dogum gunlerini konusur sıkıldım başkalarininbaşkalarinin cocuklarini sevmekten bir yere gittigimizde başkalarinin cocugunun pesinden esimin imrenerek bakmasindan anneler günunden baskalarinin cocuklarinin bana anneler gunu hediyesi almasindan bana aciyan gozlerle bakilmasindan yani suan oladar kötüyümki kusura bakmayin uzun yazdim ama hayattan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum ise yaramaz hissediyrum bu koca evde tek basina kalmaktan nefret ediyorum
Merak etmencanim yoldaşım..Ben de günlerce ağladım hatta kendimi sırf üzmek için acıklı şarkılar dinleyip sürekli sigara içerdim..çalışan bir insanım öğretmenim okulöncesi öğretmeniyim. Sürekli çocuklarla iç-içe olup bir okadar da uzak olmak nedir bilirdim.evime gelip ağlardım velilerin hocam çocuk yok mu diyisleri? Milletin kac yıllık evlisiniz hocam demeleri mi? Neler yaşamadım.ikiz bebeklerimi kaybettim.hayattan okadar soğudum ki.artik dünyanın en şanssız en bahtsız hatta en mutsuz insanı sayıyordum..allahin zoruna gitmesin o dönemler psikoloji destekle aldım dinden imandan soğudum.kendimi yetersiz hissetmeler.esimle sürekli bu mevzuyu konuşmaktan kendimi afedersiniz bk gibi hissederdim.ama ne oldu son bir umut dedim son kez dedim çok dua ettim sonrasında.allah nasip etti.simdi kızım 3.5 aylık. Geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştım.lutfen kendini yıpratma.allahin bir bildiği var.eger olacaksa zaten verecek allah .kendini yıpratma. Bence hamilesin keseyi görünce rahatlayacaksın. Dualarım seninle

Canım erken yapmak istemiyo olabilirsin istersne bekle tabi.ama.benim tek gebelikti 8.gün çıkmıştı.istersen yarın bi dene:)
Ya kızlar aklıma girmeyin ya :)
Biraz önce eşime söyledim de yapalımmı diye birde çıkmazsa canımız sıkılır şimdi dedi.10.günde kararlıyız :) şimdi yaparsam sonra ayın 26 sı da gelmez :) iyi veya kötü.
Sende belirtiler olmuşmuydu cnm ?

Merak etmencanim yoldaşım..Ben de günlerce ağladım hatta kendimi sırf üzmek için acıklı şarkılar dinleyip sürekli sigara içerdim..çalışan bir insanım öğretmenim okulöncesi öğretmeniyim. Sürekli çocuklarla iç-içe olup bir okadar da uzak olmak nedir bilirdim.evime gelip ağlardım velilerin hocam çocuk yok mu diyisleri? Milletin kac yıllık evlisiniz hocam demeleri mi? Neler yaşamadım.ikiz bebeklerimi kaybettim.hayattan okadar soğudum ki.artik dünyanın en şanssız en bahtsız hatta en mutsuz insanı sayıyordum..allahin zoruna gitmesin o dönemler psikoloji destekle aldım dinden imandan soğudum.kendimi yetersiz hissetmeler.esimle sürekli bu mevzuyu konuşmaktan kendimi afedersiniz bk gibi hissederdim.ama ne oldu son bir umut dedim son kez dedim çok dua ettim sonrasında.allah nasip etti.simdi kızım 3.5 aylık. Geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştım.lutfen kendini yıpratma.allahin bir bildiği var.eger olacaksa zaten verecek allah .kendini yıpratma. Bence hamilesin keseyi görünce rahatlayacaksın. Dualarım seninle
Allah bagislasin))
Rabbim uzun omur nasip etsin..hep mutlu olun artık İNŞALLAH

Biraz önce eşime söyledim de yapalımmı diye birde çıkmazsa canımız sıkılır şimdi dedi.10.günde kararlıyız :) şimdi yaparsam sonra ayın 26 sı da gelmez :) iyi veya kötü.
cnim belirtileri ben sana söyleyim.aşırı bel aroması,inanılmaz derecede kaşık ağrısı ve sürekli halsizlik uyku....hemde 4aya kadar bu belirtiler dvm etti.ama kimisinde hiç bi belirti olmuyor.

cnim belirtileri ben sana söyleyim.aşırı bel aroması,inanılmaz derecede kaşık ağrısı ve sürekli halsizlik uyku....hemde 4aya kadar bu belirtiler dvm etti.ama kimisinde hiç bi belirti olmuyor.
Bel ve sırt ağrım var.
Kasık ağrım arada kendini hissettiriyor.
Uykum yok ama halsizlik var.
Sürekli altıma kaçırdım sanıyorum ayrıca :) Islaklık var

Ben de hiç bir belirti olmadi hatta ağladım neden yok diye.ama bünyeden bünyeye değişiyor canim.ne mutluki sende baya belirti var

Merhabalar bir sessiz takipçi de benim bir süredir takip ediyorum yazılanları nerdeyse hepsini okudum sık sık giren arkadaşları tanıyor gibiyim hattaayni dertten müzdarip olduğumuz İçin negatif sonuçlara düşükleri okudukça çok üzüldüm gebelik haberlerinde yüzümde güller açtı..Benim durumum benzer yumurtalarım artık son demlerini yaşıyor yaş 45..her türlü tetkiki yaptırdım fsh 35-40 amh 0.8..belki bir kaç tüp bebek denesem bir ihtimal olabilir ama be maddi ne de Manevi uğraşmak İstemiyorum..Benim normal yolda hamile kalarak doğurduğum 15 yaşında canımdan öte sevdiğim bir oğlum var..düşündüm genetik mirası Benden aldığı İçin değil onu doğurduğum bin bir emekle baktığım İçin seviyorum..yani başkasının sağlıklı yumurtasını alıp gebe kalsam ne olur yeter ki bebeğim olsun..yeniden evlenmek üzereyim eşimin çocuğu yok ve genç Benden..ben de en az öbün kadar istiyorum ayrıca bebeği..o yüzden gözümü kararttım ve araştırdım herşeyi..Gynolife ve Murat Beye karar kıldım..ilaçlarıma başlandı yarın son gün Kıbrıs’a uçuyoruz..belki bir kişiye bile olsun faydam olur diye yaşadıklarımı yazacağım..Benim için de dua edin olur mu❤️
Benim doktorum da Murat beydi.ne yazam yazsam dönüş yapar. Ben çok seviyorum kendisini

Bel ve sırt ağrım var.
Kasık ağrım arada kendini hissettiriyor.
Uykum yok ama halsizlik var.
Sürekli altıma kaçırdım sanıyorum ayrıca :) Islaklık var
Tıpa tıp aynı belirtileri bende yaşadım bel ağrısına hadi neyse demiştimde benim sırtımda çok ağrıdı nolduğunu anlamadım inşAllah sende hamilesindir :)

Tıpa tıp aynı belirtileri bende yaşadım bel ağrısına hadi neyse demiştimde benim sırtımda çok ağrıdı nolduğunu anlamadım inşAllah sende hamilesindir :)
Ağzından bal damlıyor o zaman cnm :)
Ya kızlar baya heveslendirdiniz beni..Bu kadar belirtiye umarım sonuç güzel olur.
Ayağa kalktığım gibi şu son 2 gündür sanki altıma kaçırıcam ya...Yani çok sık idrara gidip minnak minnak yapıyorum.

cnim hoşgeldin,sende benim gibi kardeş için uğraşıyorsun.cnim esin hemen kabul etti mi yoksa zaman mi aldı? kaç yasindasin?İNŞALLAH kibris ta kardeş yolculuğunu bebeğini kucağına alarak tamamlarsin.
Eşimin çocuğu yok ikinci evliliğim kabul etti ama hiç itiraz etmeden tek istediğimiz sağlıklı hayırlı bir evlat 45 yaşındayım ❤️

Back
X