- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
canım izlenimlerini yazarsan çok sevinirim hadi bebeklerini al gelKıbrıstayız Gynolifeın hizmeti var araç gönderiler..250 tl,.otele önce sonra sabah merkeze en son havaalanına kadar..yarın olsun hayır olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım izlenimlerini yazarsan çok sevinirim hadi bebeklerini al gelKıbrıstayız Gynolifeın hizmeti var araç gönderiler..250 tl,.otele önce sonra sabah merkeze en son havaalanına kadar..yarın olsun hayır olsun
Anladım ama kötü olmş maalesefSpermde hiç sorun yoktu testlerimiZi yaptılar kısacası bunların hepsi ne deseler inanmak zorundayız
bu mübarek günü rabbim yüzünü güldürsünKıbrıstayız Gynolifeın hizmeti var araç gönderiler..250 tl,.otele önce sonra sabah merkeze en son havaalanına kadar..yarın olsun hayır olsun
Bulantılar biraz zorluyor evet ama sabırla diren canım geçiyor. Benım ki 3. Ay bitene kadar sürdü sürekli hastanede serum aldımİnş, hayırlı haberlerini alırız canım. Bebiş iyi büyüyor çok şükür, bulantılarım çok ama güzel acılar bunlar :)
Bende hiç bir belirti olmadı mesela test gününe kadar aradım durdum amq yoktubende sadece hapşurduğumda oldu o zaman da ben demiştim bu ne ya herkeste normal zamanlarda birçok defa batma oluyo bende sadece 1 2 defa oldu diye onlar da hamileydi bende hamileydim :) belirtiler kişiden kişiye çok değilşiyor
Canım merhaba bende orda tüp bebek yaptırdım. Önce kararsızdım içime sinmiyordu ama fiyat olarak da orası nedense daha uygun geldi ve şuan 19 haftalık gebeyim darısı başına Allah hakkında hayırlısını versinKizlar merhaba, araniza yeni katiliyorum yasim 42, (erken menopoz) bu yüzden yumurta donasyonuna karar verdik, aklimda üc merkez var fakat cok kararsizim... Bunlardan bir tanesi gynolife bu merkez de tedavi Gören veya görmüs olan arkadaslarin tecrübelerine cok ihtiyacim var lütfen yardimci olun bana![]()
Evet gynolife Murat önal canımcnim murat onal mi?
Merhaba hepinize nasılsınız kızlar, ben bu aralar gene korkulu günler geçiriyorum. Önceki hafta kananam olmuştu geçtiğimiz cumartesi yine kanamam oldu cuma kalp atışlarını duymuştuk bebeklerimin, serum iğne falan yatıyorum bikaçgün yat sadece tuvalete kalk dediler öyle yapıyorum şuan. Gebeliği ilerleyen arkadaşlarım bu durumda olanınız varmıydı?? Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz
canım izlenimlerini yazarsan çok sevinirim hadi bebeklerini al gel
Tabiki yazıcam teşekkür ederimcanım izlenimlerini yazarsan çok sevinirim hadi bebeklerini al gel
Çok teşekkür ederimAnladım cnim İNŞALLAH yavrunuza kavusursinuz
Sanada geçmiş olsun manolya, ya valla bizim derdimiz bitmeyecek sanırım, önceki hafta bi ped den fazlaydı bu haftada yajlaşık bir ped gibi hemen hastaneye gittik serum taktılar proluton depot üç günde bir benim sabah akşam da crınone jel kullanıyorum acaba jeli iğneye mi çevirtsem, gerçi orada dayanamadım çok kötü yaptı beni napxam bilmiyorum dua etmekten başkaGecmis olsun. Ben 14 haftayi gectim. Ara ara hafif kanamalarim olmustu. Ancak gecenlerde yogun kanama oldu. Bayagi buyuk pihti filan dustu. 2 gun hastanede kaldim. Serum verildi. Simdi her gun progestan igne, 4 gunde bir proluton depot igne oluyorum. Surekli uzanma ve dinlenme dirumundayim. Yine de lekelenmeler oluyor kahverengi gibi. Bunun ilaci yok dinlenmek lazim deniyor
Çok teşekkür ederim sizi tanıyor gibiyim sizin için özel dua edicem artık bu emekler sıkıntılar bitsin mis gibi iki güzel evlat versin rabbim sizebu mübarek günü rabbim yüzünü güldürsün
güzel haberini bekleriz
Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine cnm..Dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah otelden gynolife aracı geldi aldı gayet konforlu bit yolculuktu..bizi Güler yüzlü görevliler ve hemşire karşıladı..önce protokolü imzaladık sorumluluk alıyoruz ilaç kullanmanın yan etkilerini ücreti ödemeyi vs...sonra eşim sperm verdi stres yapar sandım ama gayet rahat verdi geldi sonra doktor muayenesine alındım...Murat Önal dosyayı inceledi ve sorular sordu sonra muayene oldum.endemitriun 7.6 olmuş biraz daha östrojen ilave etti..biraz daha kalınlaşsın transfere kadar dedi..progestron için kan verdim..henüz menopoza girmediğim için yüksek olabilirmiş..o zaman donduryyz sonra transfer olur dedi..tabii Azcık moralim bozuldu ama yok iyi çıkacak Hocam dedim..bu arada ödemeyi peşin yaptık..sonra bizi geri bıraktılar..sonuç az önce çıktı sperm yeterli progestron düşük yani sorun yok cuma transfer olacak
Şimdiden hayırlı olsun canım.. İnşallah ben de büyük ihtimal haftaya orada olucam. benim de transfer yapılıcak hayırlısı ile. hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olsun...Dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah otelden gynolife aracı geldi aldı gayet konforlu bit yolculuktu..bizi Güler yüzlü görevliler ve hemşire karşıladı..önce protokolü imzaladık sorumluluk alıyoruz ilaç kullanmanın yan etkilerini ücreti ödemeyi vs...sonra eşim sperm verdi stres yapar sandım ama gayet rahat verdi geldi sonra doktor muayenesine alındım...Murat Önal dosyayı inceledi ve sorular sordu sonra muayene oldum.endemitriun 7.6 olmuş biraz daha östrojen ilave etti..biraz daha kalınlaşsın transfere kadar dedi..progestron için kan verdim..henüz menopoza girmediğim için yüksek olabilirmiş..o zaman donduryyz sonra transfer olur dedi..tabii Azcık moralim bozuldu ama yok iyi çıkacak Hocam dedim..bu arada ödemeyi peşin yaptık..sonra bizi geri bıraktılar..sonuç az önce çıktı sperm yeterli progestron düşük yani sorun yok cuma transfer olacak
Canım çok geçmiş olsun...Umarım herşey güzel olur.Merhaba hepinize nasılsınız kızlar, ben bu aralar gene korkulu günler geçiriyorum. Önceki hafta kananam olmuştu geçtiğimiz cumartesi yine kanamam oldu cuma kalp atışlarını duymuştuk bebeklerimin, serum iğne falan yatıyorum bikaçgün yat sadece tuvalete kalk dediler öyle yapıyorum şuan. Gebeliği ilerleyen arkadaşlarım bu durumda olanınız varmıydı?? Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz
Evet çünkü işim nedeniyle ne yazık ki vaktim bu..ama sıkıntı olmaz dedilerÇok sevindim herşeyin yolunda gitmesine cnm..
3.gün embriyosumu konucak o zaman ?
Hadi hayırlısı cnmDün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah otelden gynolife aracı geldi aldı gayet konforlu bit yolculuktu..bizi Güler yüzlü görevliler ve hemşire karşıladı..önce protokolü imzaladık sorumluluk alıyoruz ilaç kullanmanın yan etkilerini ücreti ödemeyi vs...sonra eşim sperm verdi stres yapar sandım ama gayet rahat verdi geldi sonra doktor muayenesine alındım...Murat Önal dosyayı inceledi ve sorular sordu sonra muayene oldum.endemitriun 7.6 olmuş biraz daha östrojen ilave etti..biraz daha kalınlaşsın transfere kadar dedi..progestron için kan verdim..henüz menopoza girmediğim için yüksek olabilirmiş..o zaman donduryyz sonra transfer olur dedi..tabii Azcık moralim bozuldu ama yok iyi çıkacak Hocam dedim..bu arada ödemeyi peşin yaptık..sonra bizi geri bıraktılar..sonuç az önce çıktı sperm yeterli progestron düşük yani sorun yok cuma transfer olacak
HepimiZ için hakkımızda hayırlısıHadi hayırlısı cnm