- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahane demek en kaliteli demek savaşçı demek :)yanı ne oldugunu bılıyorum da bu hanı 3 4 5 dedıgınız basta kı 5 5.ci gun mu demek oluyor?
eh uslu uslu beklesınler beni :)Şahane demek en kaliteli demek savaşçı demek :)
harflerini bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.yanı ne oldugunu bılıyorum da bu hanı 3 4 5 dedıgınız basta kı 5 5.ci gun mu demek oluyor?
Canım benim de transfer sonrası acayip bel ağrısı olmuştu kasıklarıma ara ara bıçak saplanır gibi ağrılar giriyordu, vücudum çok şişti, ve 7-8 . Gün gibi acayip uyku nöbetleri olmuştu. Sonuç pozitif çıkmıştı ama malesef benim devam etmedi. inşallah senin pozitif çıkacak ve devam edecek kalbini ferah tut aklına kötü ihtimali getirme, güzel düşün güzel olsun5.gün..dün gece iki kez gecelik değiştirdim..su gibi terlemişim..bel ağrısı aralıksız oldu artık..kasıklar ara ara..akıntı çok yok..karnım şiş sanki bi gerginlik var memeler de yok pek bişey..ilk günlerdeki rahatlığım Yok biraz gerginim..içime de hiç birley doğmuyor bi içimde hissediyorum sanki savaş var kasıklarımda bi hiçbirşey yok gibi..çok zor bir dönem bu bekleme..kesin olan şu asla 12.günü beklememem tahminim 9-10. Gün baktırırım zaten varsa çıkar az da olsa değer..aklınıza gelirsem dua edin benim için de olur mu..![]()
Sağol canım benim umarım güzel olur :) benim de ilk denemem negatif ikimiz de ikinci de bebeklerimizi kucağımıza alalım inşalalhCanım benim de transfer sonrası acayip bel ağrısı olmuştu kasıklarıma ara ara bıçak saplanır gibi ağrılar giriyordu, vücudum çok şişti, ve 7-8 . Gün gibi acayip uyku nöbetleri olmuştu. Sonuç pozitif çıkmıştı ama malesef benim devam etmedi. inşallah senin pozitif çıkacak ve devam edecek kalbini ferah tut aklına kötü ihtimali getirme, güzel düşün güzel olsun![]()
Sağol canım benim umarım güzel olur :) benim de ilk denemem negatif ikimiz de ikinci de bebeklerimizi kucağımıza alalım inşalalh:)
Iste aynen yukarida yazdigim gibi yazmis bana embryologum 5.ci gunun blast grade A ... tercumesi nedir bilemedim :) onu da sorarim yarinharflerini bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.
3.gun embriyosunun harfi olmaz.
Ama 5.gün embriyosunun harfleri önemli .4aa gibi.
Bildigim kadarıyla Doğus embriyoların harfsel degerlerini pek söylemiyo.blast diyip geciyo.Ama en önemli olan harfleri zaten.Iste aynen yukarida yazdigim gibi yazmis bana embryologum 5.ci gunun blast grade A ... tercumesi nedir bilemedim :) onu da sorarim yarin
hmm bak guzel nokta yarın ben esıme arattırayım , cok sagol morlanatlarım, yine haber verırım yarın cvp gelırse gercı pazarları calısmıyorlarsa pazartesı ogrenırım herhalde ama dırekt embryolog a sordum ustelık bugun... nıye soylemıyorlar kı ayrıca cok garıp geldı bak sımdı sen oyle deyınce...Bildigim kadarıyla Doğus embriyoların harfsel degerlerini pek söylemiyo.blast diyip geciyo.Ama en önemli olan harfleri zaten.
Bence ısrar et ve eksik bilgi vermekden vazgeçsinler.
calcimax ın hekım olarak gelısımını engelleyecegını dusunmesem de ozellıkle ılk 3 ay uzak durmanınızı onerırım.. doktorunuza hemen danısın cunku yarar zarar analızını en dogru goren dınleyen bırı yapabılır.Slm kızlar ikiz gebe kalan arkadaşlar bana yardım edermisiniz bn ikizlere gebeyim 7 haftalık oldular vajinadan estrofem ve jel kullanıyorum ama çok zorlanıyorum kullanırken vajinam şişmiş sizde aynı şeyleri yaşadınızmı ara ara açık kırmızı damla şeklinde kan ve lekelenme şeklinde sizce normalmi sizde yaşadınızmı üstelik bnm kalçada iltihaplı romatizma ve eklemde dayanılmaz ağrı var bn calcımax -D3 içtim ağrımı dindirdi ama netten baktım bebeklerin gelişimi engellermiş sizce doğrumudur sizler kullandınızmı acaba
Rica ederim arkadaşım.hmm bak guzel nokta yarın ben esıme arattırayım , cok sagol morlanatlarım, yine haber verırım yarın cvp gelırse gercı pazarları calısmıyorlarsa pazartesı ogrenırım herhalde ama dırekt embryolog a sordum ustelık bugun... nıye soylemıyorlar kı ayrıca cok garıp geldı bak sımdı sen oyle deyınce...
Vajinal fitilde son zamanlarda ben de zorlanıyordum sanki şişmiş ve tıkanmış gibiydiSlm kızlar ikiz gebe kalan arkadaşlar bana yardım edermisiniz bn ikizlere gebeyim 7 haftalık oldular vajinadan estrofem ve jel kullanıyorum ama çok zorlanıyorum kullanırken vajinam şişmiş sizde aynı şeyleri yaşadınızmı ara ara açık kırmızı damla şeklinde kan ve lekelenme şeklinde sizce normalmi sizde yaşadınızmı üstelik bnm kalçada iltihaplı romatizma ve eklemde dayanılmaz ağrı var bn calcımax -D3 içtim ağrımı dindirdi ama netten baktım bebeklerin gelişimi engellermiş sizce doğrumudur sizler kullandınızmı acaba
Tşkkürler cevabınız için bni hazırlayan Dr hemşiresi içebilirsin diyince içtim ama surdan pişman oldum ağrıdan duramuyordumcalcimax ın hekım olarak gelısımını engelleyecegını dusunmesem de ozellıkle ılk 3 ay uzak durmanınızı onerırım.. doktorunuza hemen danısın cunku yarar zarar analızını en dogru goren dınleyen bırı yapabılır.
Aynen bnmkide öyle olduVajinal fitilde son zamanlarda ben de zorlanıyordum sanki şişmiş ve tıkanmış gibiydi
Merhaba canım.. Kaygılarını çok iyi anlıyorum. Ben Gynolife Murat Önal da yaptırdım 2.yumurta donasyonumu. Benden de resim istemediler sadece kendimi ve eşimi tarif ettim. Ve nasıl birini istediğimi sordular onu söyledim..işte Türk mü yabancı mı saçı ne renk gözü ne renk olsun gibi.. Bu arada benim yaşım 41 ve ben erken menopoza girip ilaçla regl olan biriydim. Şu anda 22.haftada ikiz bebeklerime hamileyim :) bu iş kısmet işi.. Yaş ile de hiç ilgisi yok inan. Allah dualarını kabul etsin ve yardımcın olsun arkadaşım . Gönlünü ferah tut . Sevgiler..Kızlar temmuz sonu anne amelıyatı yuzunden hep hastanede ıdım okumamıstım o sayfaları belk de okudum heyecanla goz ardı etmısımdır. Ciddi hafıza sorunu var bende hormon yenekten sanırım 6 kez kendı yumurtamşa tup bebek denedıgımı yazmıstım daha evvelden. Kafayı kırdım sanırım sonunda. Simdi yuregıme supheler dustu;
1- Bız bır ıkı ozellık soyledık donorle ılgılı elbette resımde yolladık ama bıze hıc bılgı verılmedı donor hakkında yanı secmek ıcın alternatıf sunmadılar oysa hit e gıttıgımızde bıze 3 alternatıf sunulmustu. Hıt te hıc baslamadık yanlıs anlasılma olmasın. Ama su an cok garıp bır duygu dustu yuregıme...
2- 10 embryo elde edıldıgı soylenmıstı sevınmıstık. 5.ci gun 3 tane kaldı dedıler ama grade lerı ıyı dedıler hıc bana yok 5– 4ab fılan denmedı?
3- Benım anladıgım yaşı genc olanlar yumurta donasyonunda dahı daha sanslı sanıyorum. Yası 44 olup bebegıne kavusan var mı ya da 40+ diyeyim...
Bir an çöktüm kaldım okurken 4tane sıgara ıcmısım kendımden nefret ettım resmen. Vakıt ayırıp da cevaplarsanız sevınırım. Simdi bugun merkezde kı kontagımı da bayacagım ama sıze ozellıkle yazmak ıstedım.
İğne yerlerine bende alkol ile masaj yapıyorum bide benim iğne yerleri çok morarıyor simsiyah oluyo resmen onada annem çözüm buldum siyah üzüm ezip koydu morarırsa aklınızda olsun geçirdi morluklarıAltıncı gün...dün işe başladım..hareketli olamamış gerektiren bi işim var o yüzden dün gece belim bayağı ağrıdı yine de sakin hareket etmeye çalıştım..yarın idrsrdan gebelik testi bakasım var üçüncü gün embriyosu en erken sekizinci gün kanda çıkıyor anladığım ama yüne de yarın bi bakıcam olmazsa da canımı sıkmayıp dokuzuncu gün kandan bakıcam..kendi kendime planımı yaptım :)) bu arada iğne yaptırdığım popom elek gibi oldu bir iki yeri ödem yaptı topaklandı..akşam Kolonyayala eşim ovdu uzun süre..iyi geldi..göbeğimde de iğnenin girdiği her delik mor ve karnım bayağı şiş..olsun varsın hepsine değer..hepinizi öpüyorum..