• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim arkadasim, bu aralar is den yogunum hemen cevap yazamasamda her firsat da okuyorum senin ve diyer arkadaslarin yorumlarini... Ne olur icini rahat tut stress yapma, yavrularin seninle benim icimden öyle geciyor :) Sana dua ediyorum aklimdasin herzaman :))
Canım benim inşallah öyledir dua ediyorum elim karnımda :)

arkadaslar kibristan baska yerde transfer yapan varmi eskiler daha iyi biliyor arnavutluk dye bi yerde okudum ama yazani bidaha bulamadım internet arastirmalarimdada hep kibris cikiyor arnavutlukta isterdim ben ama teknolojilerini hic bilmiyorum bileniniz varmi acaba ?

Calcimax de sorunyok bazen hamile,ikte d vitamini asiri dozda istenmez... sizin agrilariniz icin doktorunuz muhakkak baska bir cozum bulacaktik...dusunmeyin bunlari gercekten hep iyi duusnelim...soyle dusunun insanlar hamile olduklarini bilmeden neler icip kullaniyorlar sonuc gayet sgalikli bebisler... hemsire arkadaslarimiz bilgiler tabii ama hep hekime soralim hatta artik oldugu uz sehirde bir guvenilir doktor edinin hep ona giidn herseyi o bilsin takip etsin ve direkt onunla ilac kullanim planiniiz yapin. Ben tup bebek yaparken kac dr gezdim allah bilir sonra kibrisa gitmeden evime yakin yerlerdeki drlari girdim tek tek okudum ve yine tup bebekle ilgilenen ve genc bir hekim sectim erkek hekim. Gayet ilgili hemen cebini verdi beni anladi kibrista ki dr u cok guzel yonlendirdi ve olumsuz olacak transferi onledi her musyenden sonra usenmedi oturdu oraya mektup gibi gorduklerini yazdi. Simdi allah naisp ederse onunla devam edecegim olurda hamile kalırsam hem sirdas hem dostdas gibi geldi ... evet ozel hekim evet sigortam da yok ama batti balik yan gider misali :) zaten vardır sızın hekımınız ama yıne de herkese hatırlatmak ıstedım onemını...hekımım ve ben dahı sınır oluyorum dırekt dr la temasa gecemeyecegınce...bu surec bana da empatı yaptırdı kendı hastalarıma ıkıncı bır hat aldım verıyorum artık ceb telımı...bak bu surec belkı de benı daha ıyı bır hekım yapmak ıcındır :))))))
İnşallah hamiş kalırsın arkadaşım bnde malisef bi doktor bulamadım iki tane Dr gittim biri iydi tam Dr buldum derken ssk lı hastaneden çıkıp kendi yerini açtı bana çok uzak aynı hastaneden başka Dr gittim onuda beğenmedim kullandığım ilaçları bırak diyo bnde dr bıraktım şimdi devlet hastanesinden randevu aldım bakalım bide devlete gideyim iyi bir Dr bulsam devam edicem malisef şansızım

arkadaslar kibristan baska yerde transfer yapan varmi eskiler daha iyi biliyor arnavutluk dye bi yerde okudum ama yazani bidaha bulamadım internet arastirmalarimdada hep kibris cikiyor arnavutlukta isterdim ben ama teknolojilerini hic bilmiyorum bileniniz varmi acaba ?
Ben batum a gidiyorum canım azerbeycan da da varmis

Yedinci gün..ofisteyim artık bilgisayardan yazıyorum mesajı...bugün sadece bel ağrım var iyiyim ama iyiyim diye canım sıkkın acaba tutmadı da ondan mı düzeldim modundayım..az kaldı..kendimi işe vererek uzaklaşmaya çalışıcam negatif duygularımdan..belirtilerle ilgili okuyorum sürekli aslında tamamen değişkenlik gösteriyor..hiç birşey hisstemneyip gebe olan var,her türlü belirtiyi yaşayıp tutmayan var..benim ki ortaya karışık..bakıcaz bakalım..sizden tek istediğim benim için de dua edin..aklınızdan geçirin en azından..hepinizi öpüyorum..:KK200::dua:

Yedinci gün..ofisteyim artık bilgisayardan yazıyorum mesajı...bugün sadece bel ağrım var iyiyim ama iyiyim diye canım sıkkın acaba tutmadı da ondan mı düzeldim modundayım..az kaldı..kendimi işe vererek uzaklaşmaya çalışıcam negatif duygularımdan..belirtilerle ilgili okuyorum sürekli aslında tamamen değişkenlik gösteriyor..hiç birşey hisstemneyip gebe olan var,her türlü belirtiyi yaşayıp tutmayan var..benim ki ortaya karışık..bakıcaz bakalım..sizden tek istediğim benim için de dua edin..aklınızdan geçirin en azından..hepinizi öpüyorum..:KK200::dua:
İnşallah Rabbim duanı dileğini kabul eder nur topu gibi evlatlar nasip eder canım. Çok fazla kendini yorma ve belirtilere kafa yorma farkında olmadan strese girersin .rahat ol

Inan hep aklimdasin, gece yatarken sabah uyandigimda, allahim ne olur yesilada arkadasimdan bugün de güzel haberler alayim diye duva ediyorum :dua:

Inan hep aklimdasin, gece yatarken sabah uyandigimda, allahim ne olur yesilada arkadasimdan bugün de güzel haberler alayim diye duva ediyorum :dua:
ne güzel insansın sen...burda ne güzel insankar var benim insanlığa inancımı taziliyorsunuz..allah bin kere razı olsun..gözlerim doldu..rabbim benim için ne diliyorsan sana fazlasını versin..sağol..varol

Canım zaten kullandığımız ilaçların bir sürü yan etkisi var.Belirti olmaması çok normal.Bende daha önce batma hissi olmuştu negatif oldu.Hiçbişey hissetmediğinde pozitifi gördüm.Olumsuz düşünme.Güzel haberlerini alıcaz insallah .

Canım zaten kullandığımız ilaçların bir sürü yan etkisi var.Belirti olmaması çok normal.Bende daha önce batma hissi olmuştu negatif oldu.Hiçbişey hissetmediğinde pozitifi gördüm.Olumsuz düşünme.Güzel haberlerini alıcaz insallah .
inşallah kuzum sende çok içime doğmuştu sen umutsuzluğunda kapıldığında bile içimden bi ses kesin hamile diyordu şükür içimdeki ses doğruymuş..kendimde işe yaramıyor..hissiz oldum töbe töbe:))

Her bünyenin tepkileri farklıdır lütfen kendini çok dinleme anın tadını çıkar ve çok fazla da okuma herşey güzel olacak ☺️

Okadar anlıyorumki seni
bu bekleme suresi en zor
ben diyorum bizi yatırtalar tamamen beyin bu dünyadan kopa ve sonuç almaya uyandıralar
bazen bu stresi yaşamamak için vaz geçim ömürden ömür kopuyor bu beklemelerde
allah bekleyen her kesin beklentisini versin
içindede sen arkadaşım

ne güzel insansın sen...burda ne güzel insankar var benim insanlığa inancımı taziliyorsunuz..allah bin kere razı olsun..gözlerim doldu..rabbim benim için ne diliyorsan sana fazlasını versin..sağol..varol
Canim benim, sende benim için öylesin, moralini yüksek tut güzel seyler düsün Hersey güzel olcak insallah

Selam kızlar ben 5-6 ay önce hitte donasyon yaptırdım tutmamıştı 7 tane 5.gün emb dondurmuşlardı.Ben bu işi bitirmiştim sonra yeniden yaptırmaya karar verdim.Cumartesi gidip histereskopi yaptırdım herşey yolunda dediler.Sadece rahim ağzı s şeklindeymiş.Histereskopi sırasında çizik atmışlar ve hala kanamam oluyor bu normal mi?Önümüzdeki ay dondurulmuşlarla şansımı deniycem kısmetse

Back
X