Calcimax de sorunyok bazen hamile,ikte d vitamini asiri dozda istenmez... sizin agrilariniz icin doktorunuz muhakkak baska bir cozum bulacaktik...dusunmeyin bunlari gercekten hep iyi duusnelim...soyle dusunun insanlar hamile olduklarini bilmeden neler icip kullaniyorlar sonuc gayet sgalikli bebisler... hemsire arkadaslarimiz bilgiler tabii ama hep hekime soralim hatta artik oldugu uz sehirde bir guvenilir doktor edinin hep ona giidn herseyi o bilsin takip etsin ve direkt onunla ilac kullanim planiniiz yapin. Ben
tup bebek yaparken kac dr gezdim allah bilir sonra kibrisa gitmeden evime yakin yerlerdeki drlari girdim tek tek okudum ve yine tup bebekle ilgilenen ve genc bir hekim sectim erkek hekim. Gayet ilgili hemen cebini verdi beni anladi kibrista ki dr u cok guzel yonlendirdi ve olumsuz olacak transferi onledi her musyenden sonra usenmedi oturdu oraya mektup gibi gorduklerini yazdi. Simdi allah naisp ederse onunla devam edecegim olurda hamile kalırsam hem sirdas hem dostdas gibi geldi ... evet ozel hekim evet sigortam da yok ama batti balik yan gider misali :) zaten vardır sızın hekımınız ama yıne de herkese hatırlatmak ıstedım onemını...hekımım ve ben dahı sınır oluyorum dırekt dr la temasa gecemeyecegınce...bu surec bana da empatı yaptırdı kendı hastalarıma ıkıncı bır hat aldım verıyorum artık ceb telımı...bak bu surec belkı de benı daha ıyı bır hekım yapmak ıcındır :))))))